Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ

date Απρ 28th, 2011 | filed Filed under: EKKΛΗΣΙΑΣΤ. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ 2013.

Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΡΤΕΜΙΟ

ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Επισκ. Αρτ. 11-4-11Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Η κακία των οικουμενιστών επισκόπων έδιωξε δια της βίας τον επίσκοπο Αρτέμιο απο την Μητρόπολή του, αλλά ο Θεός προστάτευσε την ζωή του από τους Κοσοβάρους εξτρεμιστάς. Τον έφερε στο κέντρο της Σερβίας για να αφυπνίσει τον Σέρβικο λαό.

Οι ευλαβείς χριστιανοί της Σερβίας ανοίγουν τις πόρτες τους και περιβάλλουν με σεβασμό και αγάπη τον εξόριστο επίσκοπο Αρτέμιο και τους μοναχούς του.

α) Επιχειρηματίας της Σερβίας παραχώρησε μεγάλο κτήμα με οικήματα, για να φιλοξενηθούν οι εξόριστοι μοναχοί της Ι.Μ. Μαυρο Ποτάμι,  με τον ηγούμενο τους…

β) Ομογενείς Σέρβος από την Αυστραλία με συγκίνηση παρέδωσε στον επίσκοπο Αρτέμιο ένα μεγάλο οίκημα, σε ένα πανέμορφο τοπία, με ναό, για να χρησιμοποιηθεί δωρεά, ως κατοικία μοναχών άλλου μοναστηριού του Κοσσυφοπεδίου. Έχει ναό αφιερωμένο στον αγιο Ιουστίνο και συγκεντρώνονται πιστοί απ’ όλη την Σερβία. Ο ευλαβής αυτός χριστιανός θέλησε να κάνει το οίκημα δωρεα στην Μητρόπολη, αλλά ο μητροπολίτης δεν δέχθηκε την δωρεά.

γ) Το ίδιο έκανε άλλος Σέρβος μητροπολίτης όταν ευλαβής ιερέας του εξωτερικού θέλησε να παραχωρήσει δωρεά το μοναστήρι και το ναό του αγίου Προδρόμου στον Μητροπολίτη της περιοχής. Δεν δέχθηκαν τις δωρεές γιατί ο Θεός τις προόριζε για τους διωκομένους ορθοδόξους χριστιανούς της Σερβίας.

Τα άκαρπα δένδρα του οικουμενισμού της Σερβίας βλέποντας να ανατρέπονται τα σχέδιά τους αντί να συνετιστούν αγρίεψαν.  Θυμήθηκαν το καθαρτήριο πυρ που χρησιμοποιούσε στον μεσαίωνα ο Πάπας!!!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

______

_________

15 Σέρβοι ιερείς εισέβαλαν στον ναό του Αγίου Ιουστίνου, εν ώρα Θείας Λειτουργίας, παρουσία 300 πιστών για να διαταράξουν την λατρεία και να κλέψουν το αντιμηνσιο. Η Θεία Λειτουργία διεκόπη, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο και οι πιστοί τους αποδοκίμασαν  με ορθόδοξο χριστιανικό τρόπο. Έψαλλαν για να μην ακούονται οι φωνές των απίστων ρασοφόρων. Δημιούργησαν τείχος με τα σώματά τους όταν αντιλήφθηκαν ότι κάποιος απ’ αυτούς μπήκε στο ιερό με σκοπό να κλέψει το αντιμήνσιο. Τέλος αναγκάστηκαν, να αναχωρήσουν δηλώνοντας ότι θα επιστρέψουν διπλάσιοι σ’ άλλη Θ. Λειτουργία.

ΣΕΡΒΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Οί οικουμενισταί Σέρβοι αρχιερείς δεν ικανοποιήθηκαν με τον διωγμό που εξαπέλυσαν στο άκακο αρνίο του Χριστού, τον Μητροπολίτη του Κοσσυφοπεδίου Αρτέμιο.

Κατέλαβαν την Μητρόπολή του, τον εξόρισαν, τον καθαίρεσαν…και τώρα λένε ότι θα τον αφορίσουν!!!  Οι καθηρημένοι και αφορισμένοι από τους Ιερούς Κανόνας διώκουν τους ορθοτομούντα τον λόγο της Αληθείας. Δεν φοβούνται τον Θεό; Δεν σκέπτονται ότι βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους και θα δώσουν λόγο στον Θεό;

Ασφαλώς, όχι!  Όταν μπουν τα 7 δαιμόνια που λέει ο Χριστός ο άνθρωπος χάνει την προσωπικότητά του και γίνεται όργανο του διαβόλου. Αφού εξάντλησαν όλες τις εκκλησιαστικές τιμωρίες, στραφηκαν στις μαφιόζικες!

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποίησαν την Αλβανική και την Σέρβικη μαφία για να πολεμήσουν τον επίσκοπο Αρτέμιο, τους ευλαβείς ιερείς του, και να τρομοκρατήσουν τον Ορθόδοξο Σέρβικο λαό, αλλά αγνοούν ότι υπάρχει Θεός!

ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ ΠΥΡ!

3548tj309uΑπειλές και συχνές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ δέχονται οι ιερομόναχοι του επισκόπου Αρτεμίου, που βρίσκονται στο Κόσοβο. Εκεί τους «φυλάει» η Αλβανική αστυνομία και οι διεθνείς δυνάμεις!

  • Διαβάσαμε σε Σέρβικη ιστοσελίδα·
  • «Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, περί τις 19.30 στις κατακόμβες σε Zitkovac ρίχνονται δύο βόμβες μολότοφ. Μια βόμβα έριξαν κάτω από το αυτοκίνητο μάρκας Golf το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή, και το άλλο πιο κοντά στο σπίτι όπου βρίσκονταν οι μοναχοί… Η επίθεση αυτή καταγγέλθηκε αμέσως στην αστυνομία KPS που γρήγορα έφτασε και πραγματοποίησε την έρευνα. Αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα στο Zvecan κατακόμβες κατοίκους, Evtimije πατέρα και ο πατέρας James, έδωσε τις δηλώσεις τους. KP έδωσε μια υπόσχεση ότι θα ερευνήσει την υπόθεση και ότι θα επισκέπτεται συχνά τους μοναχούς.
  • Πριν μερικούς μήνες που επισκέφτηκε το Κοσσυφοπέδιο ο κανονικός επίσκοπός Αρτέμιος η Αλβανική Αστυνομία πήρε εντολή από τον γέρο 80χρονο πατριάρχη Ειρηναίο και από την σύνοδο των κακοποιών οικουμενιστών επισκόπων να απελάσει τον επίσκοπο Αρτέμιο και τους μοναχούς του. Σηκωτούς ή σβαρνίζοντας κατέβαζαν οι αλβανοί μουσουλμάνοι αστυνομικοί τους μοναχούς που έψαλλαν, από τον επάνω όροφο του Μοναστηρίου όπου φύλαγαν τον επίσκοπό τους. Όταν τους κατέβασαν όλους, έσπασαν την πόρτα του δωματίου  που βρίσκονταν ο  επίσκοπος Αρτέμιος με έναν μοναχό, τους έβγαλαν και αυτούς έξω, χωρίς να προβάλουν καμία αντίσταση, τους ανέβασαν σε αστυνομικά αυτοκίνητα και τους απέλασαν όλους! Που κατάντησαν οι Σέρβοι αρχιερείς να καλούν μουσουλμάνους Αλβανούς αστυνομικούς για να εκδιώξουν τον ιεράρχη του Κοσσυφοπεδίου!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΜΟΛΟΤΟΦ!!!

bombana-kapelau2nebojsa01Έβαλαν φωτιά στο σπίτι και το παρεκκλήσι του ιερέως Stevic Nebojsa Kragjevca

Το Μεγάλο Σάββατο στις 23/10.04.2011, έβαλαν φωτιά στο σπίτι και το παρεκκλήσι του ιερέα του χωριού Stevic Νεμπόισα Dragobraća, κοντά στο Kragujevac. Έριξαν βόμβες μολότοφ και κατέστρεψαν μέρος του μισοτελειωμένου σπιτιού του ιερέα και το παρεκκλήσι ολοσχερώς.

Η ανταπόκριση της αστυνομίας ήταν χλιαρή έως ανεπαρκής.

Ο ιερέας έφυγε από την επισκοπή Banat του επισκόπου Νικάνορα επειδή ο επίσκοπος δεν έπαιρνε θέση εναντίον του οικουμενισμού και τώρα μνημονεύει τον επίσκοπο Αρτέμιο. Είναι έγγαμος πατέρας 3 παιδιών. Όπως ήτο φυσικό διεκοπή η μισθοδοσία του και έγινε στόχος κακοποιών επισκόπων. Υπάρχουν και σήμερα ορθόδοξοι ιερείς που θυσιάζουν τα πάντα χάριν της Αγίας μας Εκκλησίας.

Αυτή η εγκληματική επίθεση κατά του ορθοδόξου ιερέως από τους προδότες του Αγίου Σάββα, δεν απευθυνόταν μόνο στον πατέρα Νεμπόισα, αλλά απευθύνεται σ’ όλους τους ορθοδόξους  οι οποίοι είναι κατά του Οικουμενισμού – Παπισμού. Αυτοί οι ύπουλοι εχθροί κάνουν ένα τρομερό λάθος. Μ’ αυτά τους τα καμώματα ενισχύουν την πίστη των ορθοδόξων και ελκύουν την χάρι του Θεού. Δεν θα φοβηθούν οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Σερβίας από τις εγκληματικές τους ενέργειες, ούτε ο πατέρας Νεμπόισα, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι· «Λυπάμαι για τον δράστη και τα αφεντικά του, είτε είναι ιερέας είτε είναι λαϊκός. Εγώ και η οικογένειά μου νοιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για την Ορθοδοξία και δηλώνουμε δημοσίως ότι δεν αισθανόμαστε κανένα φόβο. Αν ο Θεός είναι μαζί μας δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε. Θα μείνουμε στην Ορθοδοξία και δεν θα γίνουν ποτέ δούλοι του Πάπα και της παγκοσμιοποίησης.

Είθε ο Αναστάς Κύριος να συγχωρέσει και να οδηγήσει σε μετάνοια τους διώκτας.

4994781

Πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός :

ΕΓΚΛΗΜΑ κατα της Ορθοδοξιας

το ΕΚΛΗΜΑ εναντιον του ΑΡΤΕΜΙΟΥ

Εχω μελετήσει και εχω διαπιστώσει ότι πρόκειται περί ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΟΣ που αποδεικνύει ότι ο π. ΑΡΤΕΜΙΟΣ Ραντοσλάγιεβιτς είναι πραγματικά Πατερικός και επειδή είναι Πατερικός και στηρίζει την Ορθόδοξη Πίστι και Παράδοσι γι’ αυτό το λόγο και πολεμείται.

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ είναι από πίσω.

Και όταν ο όσιος πατήρ Ιουστίνος Πόποβιτς εδιώκετο και ήταν έγκλειστος στη Μονή Τσέλιε, κάποια πνευματικά του παιδιά – το λέγω με μεγάλη λύπη – φαίνεται ότι δεν ήσαν κοντά του.
Αλλά ήσαν κοντά ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, όπως αποδεικνύουν σήμερα οι παπικες συναναστροφές, οι τελετές, οι αρτοκλασίες και οι άλλες μυστηριοειδείς πράξεις, ευτυχως δεν είναι μυστήρια ακόμη, αλλά πράξεις με παπικούς επισκόπους κλπ
Δεν είναι πάθος και μίσος αυτό που λέμε, αλλά είναι αγάπη και πόνος για το έργο των Αγίων Πατέρων μας.
Αγαπάμε όλους όπως αγαπάμε τους ασθενείς, αλλά όχι την αρρωστεια.
Αντί λοιπόν να βοηθούμε και τους ανθρώπους αυτούς να βρούν το δρόμο της Αληθείας, που δεν είναι η Ορθοδοξία η δική μου, προς Θεού, εγώ είμαι ο χειρότερος πάντων και το πιστεύω δόξα τω Θεώ, αλλά είναι η Ορθοδοξία των Αγίων μας, της Θεοτόκου, του προστάτου μου από τα παιδικά μου χρόνια αγίου Σπυρίδωνος, του αγίου Γερασίμου, αυτή είναι η Ορθόδοξια.
Αν δεν βρεθούν όλοι εκεί, ενότητα και ένωσι, δεν μπορεί να υπάρξη.
Διώκεται πρώτιστα και για την Ορθοδοξία του ο π. Αρτέμιος και όλα τα αλλα γιά κατάχρησι είναι μωρίες και συκοφαντίες.
Δεν εγινε καλόγηρος ο π. Αρτέμιος για να φάη και να πιή και να κλέψη.
Και από την άλλη πλευρά που πρέπει να τονίσω διώκεται διότι είναι ο πρώτος και ο μόνος αυτή τη στιγμή Σέρβος επίσκοπος ο οποίος υπέγραψε την Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού.
Όπως εδώ ο μητροπολίτης Πειραιώς, ο μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας, ο μητροπολίτης Κυθηρων, καποιος άλλος συνάδελφος που μετα ανήρεσε την υπογραφή του, ο Θεός να τον φωτίση να επιστρέψη, και ξέρετε ξαπλώθηκε η Ομολογία Πίστεως στη Ρουμανία, με έχουν καλέσει και με καλούν πάλι τώρα για συνέδρια κλπ κυρίως για ομιλίες μαζί με τον κ.Τσελεγγιδη, τον π. Θεόδωρο Ζήση, οπότε βλέπετε ότι ο λόγος του Θεού ου δέδεται.
Αυτός είναι ο λόγος, μάλλον ο ΔΙΠΛΟΣ ΛΟΓΟΣ, γιά τον οποίο διώκεται ο πατήρ Αρτέμιος.
Και ας ευχόμεθα όλοι να τον βοηθησουμε, ο Θεός να τον βοηθήση αλλα και εμείς να του συμπαριστάμεθα διότι βοηθώντας τον π. Αρτέμιο βοηθούμε ην Ορθοδοξία εν Σερβία.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.