Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Οκτ 29th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ :

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !

  • Λέτε ότι περιμένετε την δήθεν «ανάκαμψη», αλλά μέχρι τότε δική σας θα είναι  η ευθύνη για τις  ζωές που θα έχουν χαθεί !
  • Αν ψηφίσετε τους νόμους που σας επιβάλλουν, θα είστε παντού ανεπιθύμητοι  !  
  • Θα είστε  μονίμως υπόδικοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού για το απαράγραπτο αδίκημα της εθνικής γενοκτονίας, μέχρι να οδηγηθείτε ενώπιον της Δικαιοσύνης  !
  • Και αν καταφέρετε μερικοί να ξεφύγετε από την Δικαιοσύνη, να είστε σίγουροι ότι σας περιμένει η Θεία Δίκη, που δεν αστειεύεται, ούτε απεργεί …
  • Αποφασίστε υπεύθυνα, σταθείτε στο ύψος σας τίμια, ξεθάψτε την πνιγμένη  συνείδησή σας  πριν είναι αργά….

ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ


Σε κανένα Κράτος , από αυτά που προέρχονται οι ελεγκτές της Τρόϊκας δεν συμβαίνουν αυτά. Είναι επινοήσεις ημετέρων πολιτικών με σατανικό νου, που τις αποδέχονται οι συνένοχοι «πειθαρχούντες» βουλευτές.

      ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και η Ισ. σύνταξη… ΑΙΣΧΟΣ!

 Οι διώκτες της πολύτεκνης Οικογένειας, την Τετάρτη ψηφίζουν τη διάταξη μέσω του Πολυνομοσχεδίου που είναι στη Βουλή και έτσι: Από 1/1/2013, σταματούν τη χορήγηση των πολυτ. Επιδομάτων και της Ισ. σύνταξης και θα καταβάλλεται πλέον ολόκληρο το επίδομα τέκνων ή παρηγοριάς(40€)για οικογ. εισόδημα έως 6.000€, τα 2/3 (του 40€) έως 12.000€ και το 1/3 (του 40€) έως 18.000€!!! (υποπαράγραφος ΙΑ2  Σελ. 171-174)
                 Ντροπή, φτάνει πια ο εμπαιγμός!…  Ακούστε τους σωτήρες μας: ΕΔΩ 
Διαβάστε:… ΕΔΩ1  το πολυνομοσχέδιο και την αιτιολογική έκθεση… ΕΔΩ2

Μήνυμα ΑΣΠΕ για την ημέρα εορτασμού Πολυτέκνων 2012 :

«Τέτοια επίθεση κατά των Πολυτέκνων δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα …

http://www.tideon.org

«Τέτοια επίθεση κατά των Πολυτέκνων δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα …. »

«Η πληθυσμιακή αλλοίωση συντελείται με ταχύτατους ρυθμούς και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θ΄ αποτελούν στον τόπο τους μία μειοψηφία υπό εξαφάνιση…»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΕ  με την ευκαιρία του εορτασμού της πολύτεκνης οικογένειας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

Ακολουθούν τα μηνύματα :

ASPE

Αθήνα, 23/10/2012

 ΜΗΝΥΜΑ

 του Προέδρου της ΑΣΠΕ κ. Βασιλείου Θεοτοκάτου

 O εορτασμός εφέτος της ημέρας των πολυτέκνων ευρίσκει τον πολυτεκνικό κόσμο σε μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του.

Η οικονομική κρίση, που πλήττει την πατρίδα μας – και όχι μόνον – οδηγεί τις πολύτεκνες οικογένειες σε εφιαλτικές καταστάσεις, αφού για πολλές εξ αυτών υπάρχει πρόβλημα επιβιώσεως. Μπροστά σ΄ αυτή την κατάσταση οι έχοντες την ευθύνη της εξουσίας εξακολουθούν να πολιτεύονται, ως ουδέν να έχει αλλάξει.

Αντί να υπάρξει ένα νοικοκύρευμα του κράτους με περικοπή κάθε δαπάνης, που δεν είναι αναγκαία, συνεχίζονται οι διορισμοί, από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, εκατοντάδων μετακλητών υπαλλήλων στην Βουλή, ενώ μπορούσαν αντί των διορισμών ν΄ αποσπάσουν δημοσίους υπαλλήλους. Διορίζονται με παχυλότατους μισθούς διάφοροι ημέτεροι της κρατικής εξουσίας (π.χ.12.000 ευρώ μηνιαίως στο συμβούλιο νομισματικής πολιτικής της τραπέζης Ελλάδος!! κ.λπ.).

Συγχρόνως αναγγέλλεται η περικοπή και ουσιαστικώς η κατάργηση των γλίσχρων πολυτεκνικών επιδομάτων και η κατάργηση των αφορολογήτων ποσών για τα παιδιά (!!), σε μια χώρα, που όχι απλώς έχει πρόβλημα υπογεννητικότητος, αλλά έχει ήδη μεταβληθεί σε μία χώρα γερόντων όταν το 20ο/ο του πληθυσμού της είναι άνω των 65 ετών!!

Η πληθυσμιακή αλλοίωση συντελείται με ταχύτατους ρυθμούς και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θ΄ αποτελούν στον τόπο τους μία μειοψηφία υπό εξαφάνιση. Οι πολύτεκνοι θα εξακολουθήσουν τον δρόμο τους αντίθετα στον κατήφορο με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ο «βλάχος και ο μπροστάρης που θα οδηγήσει το κοπάδι στη βοσκή».

Τις θερμότερες ευχές μου στις πολύτεκνες οικογένειες που εορτάζουν σήμερα.

———————————————————————————————————————————————-

        Αθήνα, 25/10/2012

ΜΗΝΥΜΑ

του Γεν. Γραμματέα της ΑΣΠΕ κ. Εμμανουήλ Χρυσόγελου

 Φέτος η γιορτή των Πολυτέκνων συμπίπτει δυστυχώς, με την φημολογούμενη και μη διαψευδόμενη από πλευράς Κυβέρνησης, εξαφάνιση κάθε ίχνους δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής από την Πολιτεία στη χώρα μας.

 Τέτοια επίθεση κατά των Πολυτέκνων δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα και μάλιστα αυτό έγινε από μια Κυβέρνηση, που μέχρι πριν τέσσερεις μήνες, τους Πολύτεκνους τους είχε κάνει σημαία για να τους “υφαρπάξει” φαίνεται μόνο και μόνο… τη ψήφο!

 Ακόμη ηχούν στα αυτιά μας, οι διακηρύξεις του Πρωθυπουργού και Υπουργού Εργασίας, ότι «η Ελλάδα δεν γεννάει, γερνάει και ότι η ενίσχυση των Πολυτέκνων δεν είναι σπατάλη, είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου».

 Ας μάθουν επιτέλους κάποιοι, ότι οι Πολύτεκνοι δεν έκαναν τα παιδιά τους για τα επιδόματα τους, των 44€… Οι Πολύτεκνοι δεν είναι επαίτες! Οφείλουν όμως να αντιληφθούν, ότι η Πολιτεία πρέπει να συμπαρίσταται στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης της Πολύτεκνης οικογένειας. Επίσης να καταλάβουν, ότι τα επιδόματα των Πολυτέκνων προέρχονται κυρίως, από τους ίδιους τους Πολύτεκνους, είναι μία έμμεση μερική επιστροφή ΦΠΑ λόγω των πολλαπλών αγορών, που πραγματοποιούν οι πολυμελείς οικογένειές τους, δεν είναι δηλαδή ξένα χρήματα…

 Πώς να τους πιστέψουμε όμως, ότι δεν είναι διώκτες της πολύτεκνης οικογένειας, όταν:

 -καταργούν ή δεν επαναφέρουν άμεσα, μέτρα δίχως κανένα οικονομικό κόστος όπως οι Μετεγγραφές των φοιτητών μας ή ο διορισμός των πολυτέκνων εκπαιδευτικών (που ούτε ως ωρομισθίους ή αναπληρωτές δεν τους προσλαμβάνουν..);;;

-εξισώνουν στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, τον οικογενειάρχη των 3 παιδιών με αυτόν των 14 παιδιών;;;

-εξισώνουν στο χαράτσι της ΔΕΗ, τον οικογενειάρχη των 4 παιδιών με αυτόν των 14 παιδιών;;;

-χορηγούν έκπτωση κατά 80% στα πρόστιμα αυθαιρέτων  των Μουσουλμάνων, ενώ σε αυτά των Πολυτέκνων, δεν χορηγούν καμία έκπτωση;;;

-δεν μπορούν να καταλάβουν, ότι τα παιδιά δεν είναι τεκμήριο διαβίωσης… Και ότι ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, είναι όταν το: οικογενειακό εισόδημα διαιρείται διά του αριθμού των μελών της οικογένειας (δηλ. γονέων και τέκνων) και το προκύπτον εισόδημα να φορολογείται ατομικώς;;;

-πέρυσι κάποιοι λασπολόγησαν κατά των παιδιών μας,  λόγω των γνωστών μέτρων που έλαβε η κυρία Διαμαντοπούλου…, αλλά όταν φέτος παρουσιάσθηκαν πολύ  χειρότερα αποτελέσματα από τους εισαγομένους Μουσουλμάνους, και ομογενείς στα ΑΕΙ και μάλιστα στην πλειονότητα αυτών, ουδείς από αυτούς ενοχλήθηκε;;;

Παρά όλα αυτά, που δυστυχώς συμβαίνουν στη χώρα μας και που εμείς ουδεμία ευθύνη φέρουμε, οι Πολύτεκνοι θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε την ημέρα αυτή των Αγίων μας Προστατών, με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και ότι δεν θα περάσουν όσοι διώκουν την Πολύτεκνη Οικογένεια και το ξεπούλημα του πλούτου της Ελλάδος.

  Χρόνια Πολλά στις Οικογένειες μας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.