Αυγουστίνος Καντιώτης



ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

date Ιαν 24th, 2013 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

«ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ NA ΕΙΜΕΘΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ»

_

 

_

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ

__

 

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

U pravoslavnoj crkvi Svetog Blagovještenja u Dubrovniku hercegovački vladika Grigorija i dubrovački biskup Mato Uzinić služili moleban za jedinstvo svih hrišćana. Dva vjerska velikodostojnika u svojim besjedama istakli važnost ekumenističkog dijaloga

Η Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ευαγγελισμού στο Ντουμπρόβνικ Ερζεγοβίνης Επίσκοπος Γρηγόριος και ο Επίσκοπος του Ντουμπρόβνικ Mato Uzinić συμπροσεύχεται με τον παπικό.

_

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΕΡΒΟΙ

Άνθρωποι άπιστοι που δεν τους άγγιξε ποτέ ο ΧΡΙΣΤΟΣ, διεφθαρμένοι και με κουσούρια φορούν το τιμημένο ράσο του ορθοδόξου κληρικού και από την μασονία προωθούνται στις ανώτερες τάξεις του κλήρου, για να αλώσουν την Ορθόδοξη πίστη. Όσο οι πραγματικοί ορθόδοξοι επίσκοποι κοιμούνται και ο ορθόδοξος λαός είναι αδιάφορος, οι σκοτεινές δυνάμεις ανεμπόδιστες θα ολοκληρώσουν το απαίσιο έργο τους, θα επιταχύνουν την έλευση του Αντιχρίστου και θα εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια κυβέρνηση της φρίκης!

Ο Σέρβος δεσπότης Григорије Дурићу που συμπροσεύχεται με τον παπικό είναι ποδοσφαιριστής (μεσ. φωτ. επάνω). Πάει στα καμπαρέ (φωτ. δεξιά με το πουκάμισο). Γελάει όταν ένας «ορθόδοξος» ιερέας φιλάει το χέρι του φραγκόπαπα (κεντρική φωτογραφία).

Αν δεν ξυπνήσουμε οι Ορθόδοξοι και δεν αγωνιστούμε αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι, επίσκοποι και πατριάρχαι θα μας παραδώσουν στον Πάπα.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.