Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

date Αυγ 19th, 2013 | filed Filed under: ΤΑ ΥΠΕΡ & ΤΑ ΚΑΤΑ

Τριετες μνημοσυνο Μητρ. Αυγ.Εντός της ημέρας θα ανακοινώσουμε τι συνέβη στη Φλώρινα με τον πονηρό εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Προικοννήσου Ιωσήφ, που εξεσφενδόνησε ένα χονδρό ψέμα για να σπιλώσει την μνήμη του αγωνιστού Ιεράρχου π. Αυγουστίνου και να δικαιώσει των οικουμενιστή πατριάρχη όλων των θρησκειών Βαρθολομαίο.

Τούτο, μόνο του λέμε·

«Αγιε» Προικοννήσου, αν θέλεις να πάρεις προαγωγή από τον Βαρθολομαίο ακολούθησε άλλη οδό και μη γελοιοποιείσαι με τα ψέματα! Πήγαινε να φιλήσεις το χέρι του Πάπα, κάνε και κολοτούμπες στους μασόνους και μη σπηλώνεις τη μνήμη του αγίου Γέροντος Αυγουστίνου, γιατί η Ρεπούση θα σε περιμένει να κάνετε κόμμα ψευτών και να αλλοιώσετε και την υπόλοιπη Ιστορία!!!

Την πρώτη αντίδραση την γεύτηκες στη Φλώρινα. Να ξέρεις ότι πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθούν για το ψέμμα που είπες, αλλά συγκρατήθηκαν για να μην πουν αυτοί που διοργάνωναν τα πανηγύρια· ότι σπίλωσαν εκείνοι τη μνήμη του Γέροντος.

Ο π. Αυγουστίνος έχει τόσες πολλές ομιλίες εναντίον του οικουμενισμού, που κανείς απατεώνας ποτέ, δεν θα μπορέσει να αλλοιώση τις αμετακίνητες  θέσεις του στα θέματα της Ορθοδοξίας.

Και κάτι ευχάριστο

Ο επισκόπος Γόρτυνος Ιερεμίας με την εισήγησή του απεδείχθη άξιος διάδοχος του π. Αυγουστίνου. Εφυγε διαμαρτυρόμενος για την Μητρόπολή του και δεν έμεινε στις υπόλοιπες εκδηλώσεις.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε γι’ αυτά που θα αποκρύψει η Μητρόπολη Φλωρίνης.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.