Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

date Ιούν 23rd, 2014 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης στο βιβλίο «Κλείστε τις τηλεοράσεις», γράφει·

  ANTIRATSISTIKOS NOMOS copy «Μόνον καθεστώτα διεφθαρμένα, όπως ήταν τα καθεστώτα των τελευταίων Ρωμαίων αυτοκρατόρων, για να κολακεύσουν και να αποτρέψουν τα πλήθη από του να ασχολώνται με τα σοβαρά θέματα, προσέφερον θεάματα προς τελείαν αυτών έξαχρείωσιν και διαφθοράν…» (Αυτά διαφημίζουν με κάθε τρόπο σήμερα οι κυβερνώντες, με εντολές των μασόνων. Ετοιμάζουν και αντιρατσιστικό νόμο, για να κλείσουν το στόμα των λογικών ανθρώπων)

«Αλλʼ η δημοκρατία δεν πρέπει κατά τοιούτον χυδαίον τρόπον να ψυχαγωγή τον λαόν…».

44859165acharmdivider

Ναι κε. Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι…

Λυκούργου Νάνη ιατρού
Ναι κε Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι, δίκην οστρέου μάλιστα, πάνω στον ασάλευτο και αιώνιο βράχο της ορθόδοξης χριστιανικής διδαχής και του ορθόδοξου χριστιανικού ήθους που νοηματοδοτεί τον ανθρώπινο βίο, καταξιώνει, εξευγενίζει, ανυψώνει και ολοκληρώνει το ανθρώπινο πρόσωπο σε αντίθεση με τη βδελυκτή ομοφυλοφιλία που το αποϊεροποιεί, το ευτελίζει, το υποβαθμίζει βάναυσα, το αλλοτριώνει.
Και ακόμη χειρότερη απ την ομοφυλοφιλία, αυτή καθ’ εαυτή, είναι η ξετσίπωτη και προκλητικότατη διαφήμισή της την οποία, δυστυχώς «αβαντάρουν» παντελώς άκριτα και ανεύθυνα και κάποιοι δημοτικοί άρχοντες όπως για παράδειγμα οι δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης των οποίων, καθώς φαίνεται από την αναδίφηση της πραγματικότητας, (εύχομαι ολόψυχα να τους αδικώ) η ηθική και πνευματική όσφρηση δε λειτουργεί και τα αντίστοιχα αντανακλαστικά έχουν υποστεί άμβλυνση.
Δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκείται στο ότι αμαρτάνει σοβαρά αλλά, το χείριστον όλων, δε συναισθάνεται ότι αμαρτάνει. Και διαφημίζει κι από πάνω την ασχημοσύνη του χωρίς αιδώ, χωρίς στοιχειώδη συστολή, εκμεταλλευόμενος, ίσως, το γεγονός ότι τα αξιολογικά κριτήρια ικανής μερίδας συνανθρώπων μας έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη διαστροφή.
Πού καταντήσαμε! Να διαφημίζεται και να προβάλλεται η διαστροφή, η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, ο αυτοεξευτελισμός, η υποδούλωση σε αισχρά και ανομολόγητα πάθη και η κοινωνία να μένει απαθής και κάποιοι τοπάρχες να πρωτοστατούν στις σχετικές εκδηλώσεις!
Ποιοί; Αυτοί που θα έπρεπε να πρωτοστατούν στην αποδοκιμασία των εκφυλιστικών αυτών φαινομένων! Ω καιροί, ω ήθη!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι, κατά τον κ. Μπουτάρη, «κολλημένοι» που αντιδρούν και διασώζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Οι τελευταίοι αναγράφουν στα καττύματα των υποδημάτων τους τις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη και του κάθε Μπουτάρη καθώς και των διοργανωτών της χυδαίας παρέλασης. Και θα συνεχίζουν να διαμαρτύρονται προς κάθε κατεύθυνση αδιαφορώντας για τις συνέπειες που τους επιφυλάσσονται από τους »politically correct» εξουσιαστές, με τα διάφορα επαίσχυντα, δήθεν αντιρατσιστικά, νομοσχέδια που στην πραγματικότητα αναπαράγουν το φασισμό εναντίον του οποίου ολοφύρονται σε βάρος όσων διαφωνούν με τις στρεβλές τους θέσεις.
Υ.Γ. Αναφορικά με τη στρέβλωση και αλλοίωση των αξιολογικών κριτηρίων των σύγχρονων νεοελλήνων δεν αντέχω στον πειρασμό να μην αναφέρω δύο αντιπροσωπευτικά δείγματα: αυτά, της επανεκλογής των κ. κ. Καμίνη και Μπουτάρη. Νομίζω ότι είναι τα καταλληλότερα παραδείγματα που αποκαλύπτουν το μέτρο της ποιοτικής καθιζήσεως της νεοελληνικής κοινωνίας.
Λ.Ν.

44859165acharmdivider

ΤΡΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΑΚΡΗ

44859165acharmdivider

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΕΥΧΟΣ 34.

Ποιοι είναι οι σημερινοί Εβραίοι; Είναι κατευθείαν απόγονοι του Αβραάμ ή μήπως αποτελούν ένα συνοθύλευμα πληθυσμιακών ομάδων που εξιουδαΐστηκαν με το πέρασμα των αιώνων;

Διαβάστε περισσότερα »

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.