Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Γράφει η Ανδρονίκη Καπλάνογλου

 δηλητηριο...Είναι από την Αυστραλία, ο Τζιουμ…, Δεν γράφουμε ολόκληρο το επίθετο, αφού το κρύβει και ούτε βάζουμε τ’ όνομά του, αφού εμφανίζεται στο ιστολόγιο μ’ άλλο όνομα στην Ελλάδα, με τ’ όνομα “ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ“.

Θα πούμε όμως κάτι γι’ αυτόν· ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ και έστειλε ακόμα και εξώδικο στη Φλώρινα τον Γέροντα αγωνιστή ιεράρχη π. Αυγουστίνο!!!

Ήρθε για να σπουδάση στην Ελλάδα, αλλά ανακάτεψε την αδελφότητα του π. Αυγουστίνου, έπαιξε διαλυτικό ρόλο σ’ αυτήν και όταν τελείωσε την δουλειά του ξαναεπέστρεψε  στην Αυστραλία. Είναι κάτοικος Αυστραλίας και δουλεύει εκεί. Εμφανίστηκε και πάλι στην Ελλάδα δια του ιστολογίου του, αποκρύπτοντας την ταυτότητά του και την έδρα του, για να το παίζει χριστιανός εκ του ασφαλούς!!! Όταν παλαιότερα ρωτήσαμε τον αδελφό Νικόλαο, ποιος χρησιμοποιεί τ’ όνομά του στο ιστολόγιό του, δεν γνώριζε τίποτε, ούτε κάν ότι υπήρχε τέτοιο ιστολόγιο, πιθανών αργότερα να το έμαθε. (Για να μη γίνει παρεξήγηση, λέμε· Δεν είναι ο Αντώνης από την Αυστραλία,  που είναι μέλος της αδελφότητος, έχει φόβο Θεού και έμεινε μέχρι τέλους πιστός στον δάσκαλό του Νικόλαο).

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδος, που εμφανίζεται να τιμά τον αδελφό Νικόλαο, αντί να δώση ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από την εξόδιο ακολουθία του κεκοιμημένου μεγάλου θεολόγου Νικολάου, έβαλε απόσπασμα ομιλίας του, που αναφέρεται στα δαιμόνια που φώναζαν στην Εύβοια, στον όσιο Δαυϊδ και έλεγαν· «Η αδελφότης του Καντιώτη έκανε μεγάλη ζημιά σ’ εμάς τους δαίμονες· θα την πολεμήσουμε για να την διαλύσουμε».

Και ερωτώ· Αυτός άκουσε την ομιλία;

  Δεν θ’ αναφερθώ στον ρόλο που έπαιξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, στα πρό της παραιτήσεως γεγονότα, αλλά στις συκοφαντίες που εκτόξευε από τα κανάλια μετά την παραίτηση του Γέροντος  από τον επισκοπικό θρόνο και σ’ αυτά που γράφει στο ιστολόγιό του και σήμερα εναντίον των τιμίων γηρατειών του σεβάσμιου ιεράρχου.
Ο προσωπικός γιατρός του π. Αυγουστίνου, ο κ. Τσιαντήλας από την Θεσσαλονίκη, όταν τον άκουσε σε μεγάλο κανάλι των Αθηνών να παρουσιάζει σε άθλια κατάσταση τον σεβάσμιο ιεράρχη, αγανάκτησε, βγήκε στον αέρα και τον διέψευσε. Αλλά και εμείς ανεβάσαμε προς χάρι του, τέτοιο ηχητικό υλικό με τον Γέροντα, για να καταλάβει την πλάνη του. Ν’ ακούσει τους προλόγους που έκανε σε βιβλία και τις συμβουλές που έδινε το διάστημα που αυτός τον παρουσίαζε φυτό!!! Ταλαίπωρε συκοφάντη των τιμίων Γηρατειών του αγωνιστού ιεράρχου, άκουσε πρώτα εσύ τα λόγια των δαιμόνων που σ’ έκαναν όργανό τους για να πολεμήσουν τον αγωνιστή Μητροπολίτη Φλωρίνης και το έργο του και μετά να ζητάς να τ’ ακούσουν οι άλλοι!

Η αυθάδειά του δεν έχει όρια! Μια μέρα επισκέφτηκε τον π. Αυγουστίνο στη Φλώρινα, στο σπίτι που έμενε; Ήρθε από την Αθήνα για να του κάνει κάποιες ερωτήσεις και να τις καταγράψει σε μαγνητόφωνο. Περίμενε να του πει ότι δεν θέλει να τον θάψουν στο Μοναστήρι του Αγίου Αυγουστίνου, αλλά στο βουνο το 1020. Μια 10ετία πριν από την κοίμηση του, αυτοί κανόνιζαν για τον τάφο του!!! Ήμουν αυτόπτης και αυτήκος μάρτυς. Ήταν ώρα επισκεπτηρίου και τον άκουσα μ’ έκπληξη να ζητά από τον Γέροντα να τους βγάλει όλους έξω, ακόμα και τον π. Λαυρέντιο, που τον διακονούσε, για να καταγράψει αυτά που ήθελε με την άνεση του!Δεν κατάφερε  να παγίδεψει τον Γέροντα και να πάρει αυτά που ήθελε, μόνο έδωσε για να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον αδελφό Νικόλαο. Αυτό το θύμισα στον κεκοιμημένο αδελφό, ένα χρόνο πριν την αναχώρησή του.

Ας μη ξεχάσει ο ταλαίπωρος  αδελφός Τ…, από την Αυστραλία, τον άθλιο ρόλο που έπαιξε, το διάστημα που έμενε στην αδελφότητα.

Θα του πω και κάτι, που έμαθα από μια χριστιανική οικογένεια που επισκέφτηκε τους Αγίους Τόπους, πριν από χρόνια. Μια δαιμονισμένη, βρέθηκε και αυτή στους Αγίους Τόπους, όπως ο Πάπας με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο, ούρλιαζε και έλεγε· «Καντιώτη μας κάνεις μεγάλη ζημιά και θα σε διαλύσουμε».  Γι’ αυτόν, όμως τον πόλεμο, θα γράψουμε άλλο άρθρο. Τώρα τούτο μόνο λέγομεν·
Οι σκοτεινές δυνάμεις που βιάζονται να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα και να φέρουν τον Αντίχριστο. Κτυπούν ότι βρίσκουν όρθιο μπροστά τους. Και ο αγωνιστής ιεράρχης της Φλώρινας π. Αυγουστίνος Καντιώτης ήταν κάστρο απόρθητο. Ήταν φρουρός της Ορθοδόξου πίστεως και της Ελληνικής πατρίδος. Τα έργα του πυρπολούσαν τους δαίμονες.
Τα κτίρια των αδελφοτήτων του σε όλη την Ελλάδα έγιναν στόχος των σκοτεινών δυνάμεων. Τα βομβάρδισαν όλα· Αθηνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα. Μόνο η αδελφότητα της ΑΓΑΠΗΣ στη Φλώρινα έμεινε κοντά του. Τα βομβάρδισαν όλα, και από μέσα με αδελφούς που άφησαν ανοικτές τις θύρες της ψυχής τους και από έξω με αθέους και μασόνους.
  Στην Κοζάνη π.χ. το οικοτροφείο των 40 Μαρτύρων, που λειτουργούσε 50 χρόνια στην πόλη, με φτωχες μαθητριες, και είχε κατηχητικά σχολεία και ακούγονταν ορθόδοξες ομιλίες στην μεγάλη αίθουσα του Συλλόγου, τ’ άρπαξε ο Δήμος Κοζάνης, όταν δήμαρχος ήταν ο Κουκουλόπουλος, με την βοήθεια ενός τέλειου παραδικαστικού κυκλώματος, που λειτουργούσε στην πόλη, και ενός ταλαίπωρου παπά, που συνεργάστηκε μαζί του, για να πάρουν λεφτά από την Ε.Ε..   Θα δημοσιεύσουμε το φάξ του παπά, που τα λέει όλα. Ο Δημος Κοζάνης κατέστρεψε την αίθουσα ομιλιών, την έκανε ΚΑΠΗ και με το παραδικαστικό του κύκλωμα έκανε έξωση τις φτωχές μαθήτριες του οικοτροφείου και τα άρπαξε όλα! Αυτοί οι πολιτικοί κυβερνούν την Ελλάδα!!!

Χτυπάτε δαίμονες και βομβαρδίστε όσο θέλετε τα χριστιανικά ιδρύματα. Ο Χριστός θα νικήσει.
Βομβάρδισαν οι σκοτεινές δυνάμεις τα ιδρύματα και όλες τις αδελφότητες του Γέροντος, αλλά τι με τούτο; Το έργο του Θεού δεν διαλύθηκε. Κατέστρεψαν τις αίθουσες ομιλιών, για να μην ακούγεται ορθόδοξο κήρυγμα, αλλά ο Θεός έδωσε άλλο μεγαλύτερο βήμα. Μέσω των ιστολογίων, των εντύπων, των βιβλίων του, των ηχογραφημένων ομιλιών του, μεταδίδεται ο λόγος του Θεού στα πέρατα του κόσμου! Θα μας τ’ αρπάξουν και αυτά και θα μας κλείσουν τα ιστολόγια, θα μας κλείσουν και το στόμα, το περιμένουμε, αλλα θα στείλει ο Θεός τον προφήτη Ηλία για να τους τα πει σκληρότερα.

Οι χειρότεροι εχθροί του Γέροντος δεν ήταν οι άπιστοι και οι άθεοι, αλλά τα πρόσωπα που ευεργέτησε! Και ένα από τα πρόσωπα αυτά που βρήκαν στέγη στα ιδρύματά του ήταν ο άγνωστος μέχρι πρότινος αδελφός από Αυστραλία, που το όνομά του 3 μέρες μετά την κοίμησή του, μας το απεκάλυψε ο κεκοιμημένος αδελφός Νικόλαος Σωτηρόπουλος.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.