Αυγουστίνος Καντιώτης



ΚΑΗΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΕΣΕΣ!!!

EKTAKTO

Διωγμός αντιαιρετικών κληρικών και επερχόμενες σοβαρές εκκλησιαστικές εξελίξεις

http://opaidagogos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_5.html

2zszdwh

ΚΡΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝEΙΟ ΕΙΧΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟ 1968 ΤΗ ΒΑΠΤIΣΗ 101 ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ, AΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ!

Αλωνιζουν οι Τουρκοι στην Θρακη

(Διαβάστε (ΕΔΩ)

ΑΨΗΦΟ ΚΛΗΡ ιστ.λωνίζει το Τουρκικό προξενείο στη Θράκη, γιατί έχει φιλότουρκους και όχι φιλόθεους επισκόπους. Γιατί έχει μασονοπρόβλητους και όχι θεοπρόβλητους επισκόπους. Η Ιεραρχία της Ελλάδος φρόντισε στις εύαίσθητες αυτές περιοχές να τοποθετήσει ότι χειρότερο είχε! Ο Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος έχει μπερδέψει τον ρόλο του, με το ρόλο του ιμάμη της Θράκης. Πατήστε εδώ· Άγιος Αλεξ/πόλεως: Κάντε, επιτέλους, το Τζαμί στην Αθήνα!..

Ακούσαμε ότι υπάρχει ένας επίσκοπος Παπαφλέσσας στη Θράκη και χαρήκαμε, αλλά δυστυχώς, είδαμε την υπογραφή του για να γίνει τμήμα Ισλαμικών σπουδων στη Θεσσαλονίκη!!!  Τί έρημος Παπαφλέσσας ήταν κι αυτός!
Εγιναν επίσκοποι για να υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους και όχι τους Ελληνας χριστιανούς της Θράκης!!! Λές και δεν φτάνει η άθλια προπαγάνδα του Τούρκικου προξενείου!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας σώσει από τέτοιους επισκόπους.

ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΟΧΥΡΩΣΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ

1. ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Η όμορφη ακριτική Φλώρινα έγινε στόχος των Βουλγάρων, των Σκοπιανών, των Αλβανών και των Τούρκων· Ναί και των Τούρκων, που έφαγαν κλωτσιά μιά για πάντα από τον επίσκοπο Φλωρίνης π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ και τώρα δεν μπορούν να διεκδικήσουν ούτε πέτρα από τη Φλώρινα!
Τα φλογερά κηρύγματα του αγωνιστού Μητροπολίτου και η αγία ζωή του ασφάλισαν τα σύνορα της Φλώρινας. Ο Φλωρινιώτικος λαός έχει πολύ ψηλά την Ελληνική σημαία και είναι περισσότερο πατριώτης από τους υπόλοιπους έλληνες.
  • Η ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΟΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΝΕΙ  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ.
  • Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ», ΜΟΝΟ ΣΤΑ  ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

2. ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!

    Το τουρκικό προξενείο της Θράκης, ήθελε να ΄έχει πρόσβαση και στη Φλώρινα. Ξεσηκώθηκε το 1968 και έκανε διαβήματα στην Ελληνική κυβέρνηση, όταν έμαθε πως ο επίσκοπος Φλωρίνης θα βάπτιζε τους γύφτους της Φλώρινας. Η δικτατορία παρ’ όλα τα φαινομενικά πατριωτικά συναισθήματα (ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ), προσπάθησε να αποτρέψει τη βάπτιση για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την Τουρκία. Αλλά  ο επίσκοπος Φλωρίνης Αυγουστίνος έκανε το καθήκον του και δεν λογάριασε κανένα.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!

  • ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!! Και τα παιδιά και τα εγγόνια των νεοφωτίστων, μιλούν με απέραντο σεβασμό και ευγνωμοσύνη, για τον επίσκοπο Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη, που τους βάπτισε και τους έκανε, όπως λένε, ανθρώπους.

__________________

+
__________

  • Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΑ 600.000.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΥΠΝΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Οι Φλωρινιώτες νιώθουν υπερήφανοι για τον καλό τους επίσκοπο π. Αυγουστίνο Καντιώτη και είναι πιο φλογεροί πατριώτες από τους υπόλοιπους Έλληνες, γιατί γύρω τους παραμονεύουν εχθροί.
Οι Σκοπιανοί ακόμα τον βρίζουν και από το διαδύκτυο. Τον λένε μπουλτοζέρι των ναών, γιατί χάλασε κάποιες ετοιμόροπες εκκλησιές που σήμερα θα τις διεκδικούσαν
2zszdwh

 

Γιατί τόση αδιαφορία από τους Έλληνες πολιτικούς;

Ξεσηκώνουν τον κόσμο για ψύλλου πήδημα, αλλά όταν πρόκειται για εθνικά θέματα, που άπτονται και της αξιοπρέπειας και τιμής, ανοίγουν τους δρόμους για να αλωνίζουν…

——————-

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.