Αυγουστίνος Καντιώτης



Στην Εκκλησια δεν υπαρχει «Πρωτος», Σεβασμιωτατε 2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς: Ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης, για την Ιερα Μονη Εσφιγμενου, που εινε ασυμβιβαστη με τον οικουμενισμο!!!

date Μαρ 26th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

Στην Εκκλησια δεν υπαρχει «Πρωτος», Σεβασμιωτατε

Του Βασιλείου Π. Κερμενιώτη
http://neaflorina.gr/2017/03/stin-ekklisia-den-yparchi-protos-sevasmiotate

1. ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.

Θεοκλ. Ελπιδ

Σεβασμιώτατε, ευλογείτε.
Άκουσα, την περασμένη Παρασκευή, το κήρυγμά σας στο Ιερό Ναό του Περδίκκα Εορδαίας και λυπήθηκα. Λυπήθηκα διότι για μια ακόμη φορά επιτεθήκατε στους αδελφούς που διαμαρτύρονται κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού, λέγοντας: «Ας μην παραδέχονται τους επισκόπους και τους αρχιεπισκόπους και τους Πατριάρχες μερικοί δήθεν «ζηλωτές», δήθεν «ορθόδοξοι». Σε όλες τις δύσκολες στιγμές το παρόν το έδωσε η Εκκλησία δια των αντιπροσώπων της».

Διαβάστε το πολύ σημαντικὸ άρθρο, ἔχει ἄφθονο ἀποδεικτικὸ ὑλικὸ
https://drive.google.com/file/d/0B1rFS_QTfNudY2NFU1R0VU9ra1E/view

 090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κοινοποίηση: κ. Αντώνης Σρόϊτερ

Θέμα: Ιερά Μονή Εσφιγμένου,,, όχι μια, όχι δυο, όχι τρεις,, αλλά δεκατρείς…!!!!

Μετά το καταπληκτικό ρεπορτάζ του (αμερόληπτου προς στιγμήν) και αξιόλογου δημοσιογράφου κύριου Αντώνη Σρόϊτερ, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» που προβλήθηκε στον ALPHA την Τρίτη 21/03/2017, και βέβαια την τεράστια επιτυχία που είχε αυτή η προβολή σε όλη την Ελλάδα, εμφανίστηκαν ορισμένοι που τον κατακρίνουν.
Το πρόσχημα μεταξύ άλλων είναι ότι δίνει βήμα και προβάλλει κάποιους ποινικούς καταληψίες, και ένα σωρό άλλες ανυπόστατες και απαράδεκτες δικαιολογίες, με στόχο όχι μόνο να ανατρέψουν την αλλαγή στάσης του περισσότερου κόσμου που αντιλήφθηκε την πραγματική αλήθεια για την υπόθεση της γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κάπως έτσι, με βρώμικες δουλειές ξεκίνησε και το Βατοπαίδι,, και τελικά όλοι Αθώοι..!!!), αλλά εξακολουθούν να διώκουν με κάθε μη νόμιμο εκκλησιαστικό τρόπο τους Μοναχούς και Ηγούμενο, που είναι, (ήταν) οι μόνοι (πλέον εμφανίστηκαν και άλλο πολλοί) που τηρούσαν κατά λέξη τους Ιερούς Κανόνες των Γραφών. Όπως είπε και στην εκπομπή ο Ηγούμενος, με την πίστη δεν δεχόμαστε κανέναν συμβιβασμό, και πως να δεχθούν οποιονδήποτε συμβισβασμό όταν δεν επιτρέπεται από το Ευαγγέλιο να αλλάξουμε ούτε κόμμα, ούτε τελεία,,,,, αυτό απαγορεύεται αυστηρά.
Και ρωτώ,,, γιατί διώκονται αυτοί οι Μοναχοί με την κατηγορία του καταληψία;
Διαβᾶστε ὅλο τὸ ἄρθρο Ἐδῶ:

http://www.triklopodia.gr/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE-%CE%B5%CF%83%CF%86%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CF%8C/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.