Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΑNΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΩΤΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!! Παρακολουθηστε το βιντεο. Δεστε το απλανες βλεμμα του! Σαν σουρωμενος απαγγελει καποιους στιχους που του εδωσαν να διαβασει! Το ιδιο κανουν και οι αρχηγοι των αλλων θρησκειων & αιρεσεων

date Ιούλ 4th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

Μήνυμα Πανθρησκείας από τους θρησκευτικούς ηγέτες – «Κάντε φίλους από όλες τις θρησκείες»

ΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΣ Σ’ ΟΛΟΥΣ

????? ??????.aiKOITAME ΣTA MATIA TON ΠATΡIAΡXH BAΡΘOΛOMAIO KAI TΡOMAZOYMΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ!

Διαστρεβλωταί τῆς ἀγάπης! Τὸ ἀγαπάτε ἀλλήλους, εἶπε ὁ Χριστὸς κ. Βαρθολομαῖε, καὶ ὄχι ἀγαπᾶτε τὶς θρησκεῖες τῶν ἄλλων!!! Μασόνους γιαχωβάδες, μουσουλμάνους, βουδιστάς, εἰδωλολάτρες, ἰνδουϊστάς, σατανιστάς, φραγκοπαπάδες, πρωτεστάντες, καὶ… ὅλα τὰ σατανικά ἐκτρώματα τῆς πανθρησκεία μιλοῦν για αγάπη, σαν αὐτὴ τῶν ὁμοφυλοφίλων, σὰν αὐτὴ τῶν οἰκουμενιστῶν!

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Τ’ ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ! ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΡΟΜΠΟΤ! ΕΧΕΙ ΥΦΟΣ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΥ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ!!!

ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΘΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ, ΤΥΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

—————-

————-

Παρακολουθήστε τοὺς ἀρχηγοὺς τῶν αἰρέσεων και θρησκειῶν καὶ ἰδιαίτερα τὸν πατριάρχη Βαρθολομαῖο, πῶς ὁμιλουν. Το πρόσωπό τους μαρτυρεῖ σὲ ποιόν θεό πιστεύουν.

  Το μήνυμα της ἀγάπης που στέλνουν είναι ύπουλο. Δεν ζητούν ν΄ αγαπήσουμε τοὺς ἀνθρώπους ὅλου τοῦ κόσμου, αλλα τους  ανθρώπους όλων των θρησκειών!  Μετατωπιζουν την αγαπη στις θρησκείες.

Στόχος τους οι Ορθόδοξοι χριστιανοι, γι» αυτό προβάλουν τον προδότη πατριάχη Βαρθολομαίο πρώτο.

Ενα ποιματάκι για την αληθινη, χριστιανικη αγάπη, που μαθαίναμε στο κατώτερο κατηχητικό:

Ἀνθρωπάκια ὅλου τοῦ κόσμου
μαῦρα κίτρινα λευκὰ
νιώθω νὰ φουντώνη ἐντός μου
τῆς ἀγάπης ἡ φωτιά

Η αγάπη των οικουμενιστών είναι άλλου είδους! Είναι ἔκτρωμα! είναι ἀπάτη ολκῆς! ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ!!! Δούλοι της παγκοσμιοποίησις προσπαθούν νὰ εξαπατήσουν τους ορθοδόξους και να τους ὀδηγήσετε στὸ σκοτεινο μαντρί τῆς πανθρησκείας τους. Αὐτὸς εἶναι ὁ στόχος.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.