Αυγουστίνος Καντιώτης



Οχι μονο γονεις, αλλα και μαθηται διαμαρτυρονται για τα απαραδεκτα βιβλια των θρησκευτικων 2) Επεστρεψαν, ως απαραδεκτα, τα βιβλια των θρησκευτικων στη Δ/νση Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης 3) ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ = Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ! ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

Οχι μονο γονεις, αλλα και μαθηται διαμαρτυρονται για τα απαραδεκτα βιβλια των θρησκευτικων

  • ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Μαθητής τῆς Γ´Γυμνασίου στην Κοζάνη εἶπε στὴν καθηγήτρια:
    Ἀφοῦ μᾶς μιλᾶτε γιὰ τὸν Μωάμεθ καὶ τοὺς μουσουλμάνους στὰ θρησκευτικά, να μᾶς πεῖτε και για τοὺς τζιχατιστάς ποὺ παίρνουν τα κεφάλια τῶν χριστιανῶν.
    Ἄλλη καθηγήτρια ἀπείλησε τὰ παιδια ποὺ οἱ γονείς ἐπέστρεψαν τὰ βιβλία τῶν θρησκευτικῶν στὸ σχολεῖο ὡς ἀπαράδεκτα, ὅτι θὰ πάρουν βαθμὸ κάτω ἀπὸ τὴν βάση, όταν δώση ἐντολὴ τὸ Ὑπουργεῖο!!
    Κάποιοι θεολόγοι προτιμοῦν νὰ κηρύτουν ἀθεΐα, παρά να διαμαρτυρηθοῦν για τα βιβλία! καὶ δεν σταματοῦν εκεῖ, πιέζουν μέσω των παιδιῶν τοὺς γονεῖς γιὰ νὰ μη παραδώσουν τα βιβλία.

Επεστρεψαν, ως απαραδεκτα, τα βιβλια των θρησκευτικων στη Δ/νση Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης

Γονείς μαθητών του Σχολικού Κέντρου Καμποχώρων
Μια κούτα με βιβλία θρησκευτικών των τάξεως Γ’ Δ’ Ε’ και Στ’ κατέθεσε στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολικού Κέντρου Καμποχώρων, συνοδευόμενα με έγγραφη δήλωση διαμαρτυρίας, υπογεγραμμένη από την πλειοψηφία των γονέων όλων των τάξεων.

Πρόκειται για μια κίνηση στην οποία έχουν προχωρήσει κι άλλοι σύλλογοι γονέων πανελλαδικά, διαμαρτυρόμενοι για το περιεχόμενο των νέων βιβλίων θρησκευτικών.
Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχ. Κέντρου Καμποχώρων, οι γονείς βρίσκονται στη θέση αυτή «διότι τα νέα βιβλία των θρησκευτικών περιέχουν υλικό από διδασκαλίες πολλών θρησκειών, χωρίς να δίδεται η δέουσα προτεραιότητα και βαρύτητα στο Ορθόδοξο Χριστιανικό Δόγμα, και προκαλούν σύγχυση σε παιδιά ηλικίας 8-11 χρόνων ως προς την Ορθόδοξη θρησκευτική διαπαιδαγώγησή τους, την οποία επιθυμούμε και δικαιούμαστε συνταγματικά να τους παρέχεται από την Ελληνική Πολιτεία».
“Γι’ αυτό», συνεχίζουν, «επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα νέα βιβλία και ζητούμε τη σύνταξη νέων σχολικών εγχειριδίων με ορθόδοξο προσανατολισμό αλλά και την εντωμεταξύ κατεπείγουσα διευθέτηση του θέματος έστω με τη διανομή και χρήση των εγχειριδίων που ίσχυαν μέχρι και πέρυσι.»
«Σε μια εποχή που οι αρχές και οι αξίες της Ελληνικής οικογένειας βάλλονται, θεωρούμε ζωτικής σημασίας την έμπρακτη προάσπιση των πιστεύω μας», καταλήγει το κείμενο το Συλλόγου.

http://www.alithia.gr/politiki/epestrepsan-os-aparadekta-ta-vivlia-ton-thriskeytikon-sti-dnsi-protovathmias-ekpaideysis

 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ!

ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

___________Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ προσέγγιση επιχειρείται τόσο στον εκκλησιαστικό, όσο καί στον πολιτικό χώρο.
_______Όσον αφορά τον χώρο του πολιτικού στίβου, μας το ομολόγησε λίγες ημέρες πρίν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, ο οποίος (για να δικαιολογήσει τούς τρελλο-Νόμους, τους οποίους λαμβάνει συνέχεια η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτός περί τών έμφυλων ταυτοτήτων), είπεν, ότι «είχαμε Διεθνείς δεσμεύσεις»! Ως ‘Ελληνας Πολίτης, λοιπόν,………

http://mkka.blogspot.gr/2017/11/blog-post_13.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.