Αυγουστίνος Καντιώτης«ΙΔΟΥ ΠΡΟΕΙΡΗΚΑ ΥΜΙΝ ΑΠΑΝΤΑ» 2. OI ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ! 3. Ανοιχτη Επιστολη προς τον Μητροπολιτη Φλωρινης Θεοκλητο απο τον συλλογο «Στρατηγος Μακρυγιαννης» 4) Ψηφισμα του Ελληνορθοδοξου Συνδεσμου «Ζωοδοχος Πηγη»… Στελνουν μηνυμα: Δεν θα υποστειλουμε τη σημαια της Ορθοδοξου Αντιστασης μας…

date Δεκ 9th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

«ΙΔΟΥ ΠΡΟΕΙΡΗΚΑ ΥΜΙΝ ΑΠΑΝΤΑ»

Απαντούν οι Άγιες Γραφές της Εκκλησίας του Χριστού …. στους ασεβείς και βλάσφημους αιρετικούς.
«Σεις όμως προσέχετε! Ιδού σας τα έχω προείπει όλα, ώστε να μη χωρή δικαιολογία δια την τυχόν αποπλάνησίν σας» (Μαρκ.ΙΓ’23).
«Αυτά δε που σας λέγω, τα λέγω δι’ όλους τους μέχρι της δευτέρας παρουσίας μου Χριστιανούς. Σας επαναλαμβάνω και πάλιν: «ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.»(Μαρκ.ΙΓ’37)…

Την συνεχεια: http://www.triklopodia.gr/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CF%81%
d47

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»

OI ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ!

_______Κάποιοι αθεόφοβοι και συγχρόνως αναίσχυντοι άνθρωποι ανέβασαν ένα θεατρικό έργο τους στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»! Χωρίς να το συνειδητοποιούν έγιναν όργανα του Διαβόλου και με το έργο τους προσβάλλουν την θεότητα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, υβρίζουν δέ και τό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, της γλυκειάς μας Παναγίας! 
______Ένας ευσεβής χριστιανός με ηλεκτρονικό μήνυμά του…

d47Ανοιχτη Επιστολη

προς τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Θεοκλητο, από τον σύλλογο «Στρατηγός Μακρυγιάννης»

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 6. 12. 2017

Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε.

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη για τα τεκταινόμενα στη Μητρόπολη και σας εκλιπαρούμε: ανοίξτε επί τέλους τα μάτια της ψυχής σας. Δείτε τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τους Παπικούς, τους Λουθηριανούς και άλλους, μαζί με τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Το κοινό Ποτήριο είναι το επόμενο Βήμα. Δεν ανησυχείτε; Δεν βλέπουν τα μάτια σας; Δεν σας πληροφορεί κανένας; Δεν ακούτε; Τι χειρότερο περιμένετε; ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ βαθιά! Αντί να αγωνιάτε για το ποίμνιό σας να μην κατασπαραχθεί από τους ποικίλους «λύκους», αντί να καλέσετε τους ιερείς και το ποίμνιό σας να ξεσηκωθεί εναντίον των γεγονότων αυτών που συμβαίνουν, εσείς κηρύξατε διωγμό εναντίον των πατέρων που έχουν θερμή και όχι χλιαρή πίστη, γι’ αυτό και αντιστάθηκαν στην ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ του Οικουμενισμού, με τον τρόπο που ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ….

Ἡ συνέχεια: https://efkozani.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF

d47

 Ψηφισμα του Ελληνορθοδοξου Συνδέσμου
«Ζωοδοχος Πηγη»

http://salpismazois.blogspot.gr/2017/12/blog-post_8.html#more

Τα βαριά σύννεφα της παναίρεσης του οικουμενισμού σκέπαζαν για χρόνια τον ορίζοντα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ελπίζαμε ως μέλη συνειδητά Αυτής της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας ότι ποτέ δεν θα βιώναμε το θλιβερό αιρετικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε με την σύνοδο της Κρήτης.
Ζούσαμε με την εντύπωση ότι την οικουμενιστική αυτή θολούρα θα την διέλυαν οι αντιδράσεις ημών των ορθοφρονούντων, εκφραζομένων διά των Αγιοπατερικών κειμένων και της Ορθοδόξου ημών παραδόσεως.
Πέσαμε σε ένα μεγάλο λάθος. Δεν υπολογίσαμε το μέγεθος της αιρετικής διάβρωσης των συνειδήσεων των οικουμενιστών. Μια διάβρωση που έφθασε να κορυφωθεί στην έκφρασή της, μέσα από την διαδικασία σχεδιασμού, οργάνωσης και πραγμάτωσης της «αυτοαποκαλούμενης» Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Κρήτης.
Η σύνοδος της Κρήτης είναι αδιαμφισβήτητη ως γεγονός, όχι όμως και ως περιεχόμενο, και εμείς θεωρήσαμε ότι ήρθε η στιγμή να οργανώσουμε την αρνητική μας θέση και στάση απέναντι στα σκοτεινά σχέδια του συγκρητισμού.
Προβήκαμε λοιπόν στην σύσταση του Ελληνορθόδοξου Συνδέσμου με την επωνυμία «Ζωοδόχος Πηγή», έχοντας στόχευση την κάθετη αντιπαράθεση με την αίρεση του οικουμενισμού, όπως αυτός θεσμοθετήθηκε μέσα από τα κείμενα της Κρήτης, και βέβαια την άνευ όρων απαίτηση, από τους υπογράψαντες τα κείμενα Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκφραστές της παναίρεσης του οικουμενισμού, να άρουν τις υπογραφές τους και να προχωρήσουν άμεσα στη πραγμάτωση άλλης συνόδου που θα καταδικάσει τον οικουμενισμό και την εν Κρήτη σύνοδο.
Ως μέλη του Ελληνορθόδοξου Συνδέσμου «Ζωοδόχος Πηγή» στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα. Δεν θα υποστείλουμε τη σημαία της Ορθοδόξου Αντίστασής μας, έως ότου και πάλι τα πανιά αυτού του πλοίου που είναι η Εκκλησία του Χριστού μας, τα φουσκώσει ο ούριος άνεμος των Ορθοδόξων Δογμάτων και των Ιερών κανόνων.
Τον ζήλο και την ζέση της καρδιάς μας τον εκφράζουν απολύτως οι προτροπές των λόγων των Πατριαρχών της Ανατολής της Εγκυκλίου του 1848 «…»Κρατῶμεν τῆς ὁμολογίας», ἥν παρελάβομεν ἄδολον παρὰ τηλικούτων ἀνδρῶν, ἀποστρεφόμενοι πάντα νεωτερισμὸν ὡς ὑπαγόρευμα τοῦ διαβόλου· ὁ δεχόμενος νεωτερισμόν, κατελέγχει ἐλλιπῆ τὴν κεκηρυγμένην ὀρθόδοξον πίστιν.»….. «…Ἔπειτα παρ᾽ ἡμῖν οὔτε Πατριάρχαι οὔτε Σύνοδοι ἐδυνήθησαν ποτὲ εἰσαγαγεῖν νέα, διότι ὁ ὑπερασπιστὴς τῆς θρησκείας ἐστιν αὐτὸ τὸ σῶμα τῆς Ἐκκλησίας, ἤτοι αὐτὸς ὁ λαός, ὅστις ἐθέλει τὸ θρήσκευμα αὐτοῦ αἰωνίως ἀμετάβλητον καὶ ὁμοειδὲς τῷ τῶν Πατέρων αὐτοῦ, ὡς ἔργῳ ἐπειράθησαν καὶ πολλοὶ τῶν ἀπὸ τοῦ σχίσματος Παπῶν τε καὶ Πατριαρχῶν Λατινοφρόνων μηδὲν ἀνύσαντες…».
Νυν υπέρ της Ορθοδόξου Πίστεως ο αγών.
«Οὐκ ἀρνησόμεθά σε, φίλη Ὀρθοδοξία· οὐ ψευσόμεθά σου πατροπαράδοτον σέβας· ἐν σοὶ ἐγεννήθημεν, καὶ σοὶ ζῶμεν, καὶ ἐν σοὶ κοιμηθησόμεθα· εἰ δὲ καλέσει καιρός, καὶ μυριάκις ὑπὲρ σοῦ τεθνηξόμεθα.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο και
άπαντα τα μέλη του Ελληνορθόδοξου Συνδέσμου
«Ζωοδόχος Πηγή»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.