Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ προφητευει οτι θα γινουν φοβερα και τρομερα πραγματα 2. ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ!!! ΚΥΠΡΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ

οτι θα γινουν φοβερα και τρομερα πραγματα

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης πολύ συχνά έλεγε: «Πουλῆστε τὸ πουκάμισό σας οἱ ἄνδρες καὶ οἱ γυναῖκες τὶς ρόμπες σας καὶ ἀγοράστε καὶ διαβάστε τὴν Ἀποκάλυψη. Ὅλα ὅσα λέει ἡ Ἀποκάλυψη θὰ γίνουν ὁπωσδήποτε. Ὅμως στὸ τέλος δὲν θὰ νικήσουν οἱ ἄπιστοι, δὲν θὰ νικήσουν οἱ ἄθεοι, θὰ νικήση ὁ Χριστός ὅν παῖδες Ἑλλήνων ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε εἰς πάντας τοὺς αἰώνας».

4219881

H EYΡΩΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!

Η Κυπρια ευρωβουλευτης που «ξεγυμνωσε» το Ευρωκοινοβουλιο για τα δικαιωματα της ελληνικης μειονoτητας (βίντεο)

ΤΕΡΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ιντ

Η πρόεδρος της Αλληλεγγύης και Ευρωβουλευτής της Ομάδας του ECR (Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές), Ελένη Θεοχάρους, μετά από απόρριψη του αιτήματος της ομάδας του ECR για συζήτηση της υπόθεσης σχετικά με την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανέφερε στο Σώμα:
«Η Κυβέρνηση της Αλβανίας με κήρυξε persona non grata. Γιατί υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, που καταπατούνται από το αλβανικό καθεστώς. Η μειονότητα ζει μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και σιωπηρής εθνοκάθαρσης.
Η δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού σε περιοχές αμιγώς ελληνικές αλλάζει δραματικά με την μεταφορά εποίκων, τα περιουσιακά δικαιώματα των Ελλήνων καταπατούνται από το κράτος με εκφοβισμό και αυθαίρετες και παράνομες πράξεις, ενώ τα εκπαιδευτικά δικαιώματα τους και η χρήση της Ελληνικής γλώσσας διώκονται συστηματικά».
Μάλιστα η Ελένη Θεοχάρους υπενθύμισε και τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα.
«Πριν λίγο καιρό οι Αλβανοί δολοφόνησαν τον Αριστοτέλη Γκούμα γιατί μιλούσε Ελληνικά, πριν λίγες μέρες τον Κωνσταντίνο Κατσίφα γιατί ύψωσε την Ελληνική σημαία».
Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη της που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν θέλησε να συζητήσει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας.
Κλείνοντας ανέφερε, «θεωρώ ότι οφείλει να αποστείλει πάραυτα μία ad hoc επιτροπή που θα αναζητήσει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Κοινότητα, χωρίς την παρουσία των χαφιέδων του καθεστώτος που τρομοκρατούν τους πολίτες».
Σημειώνεται ότι από τους 27 Έλληνες και Κύπριους Ευρωβουλευτές στην ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο 10 εκ των οποίων ψήφισαν υπέρ οι κ.κ. Νότης Μαριάς, Γιώργος Κύρτσος, Ελένη Θεοχάρους, Λευτέρης Χριστοφόρου, Τάκης Χατζηγεωργίου, Λάμπρος Φουντούλης, Γιώργος Επιτήδειος και Λευτέρης Συναδινός ενώ ψήφισαν κατά οι κ.κ. Γραμματικάκης και Κύρκος.

Ακουστε τὸ βίντεο:

https://www.pentapostagma.gr/2018/11/%CE%B7-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B5%CE%B3%CF%8D%CE%BC%CE%BD%CF%89%CF%83.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.