Αυγουστίνος Καντιώτης



Το Σαββατο 15.12.2018, στις 12 μ.μ. στην Πλατεια Συνταγματος θα πραγματοποιηθει Αυτονομη Ακομματιστη Μαθητικη Πορεια για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας. 2) «VOICE» ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

 

Το Σαββατο 15.12.2018, στις 12 μ.μ. στην Πλατεια Συνταγματος

θα πραγματοποιηθει Αυτονομη Ακομματιστη Μαθητικη Πορεια για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας

Οι Έλληνες μαθητές είναι έτοιμοι να δηλώσουν βροντερό παρόν και στην πρωτεύουσα της πατρίδας μας. Μακριά από κόμματα και αποκόμματα, δηλώνουν αυτόνομοι, ακομμάτιστοι, ακηδεμόνευτοι.
Ενάντια στην λάσπη του συστήματος, την ύπουλη ταύτιση του κινήματος τους με ακροδεξιούς φορείς και κόμματα. Κόντρα στον φόβο και την τρομοκρατία!
Το καλεσμα ὑπαρχει εδῶ: http://scripta—manent.blogspot.com/2018/12/1512.html

082d3be744dcc57be3bd3f5

«VOICE» ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες.

καρναβάλιΑπό αυτήν την «συχνότητα» που μιλάμε, θα έχετε καταλάβει πως ακούγεται μία διαφορετική φωνή, που δεν είναι εναρμονισμένη με τα σημερινά ΜΜΕ.
Εδώ, τα σημερινά βιώματα που ζούμε, εμείς τα αναλύουμε με άλλη λογική και εξάγουμε άλλα συμπεράσματα.
Και η γενική μας άποψη, είναι πως ζούμε την εποχή, λίγο προ της εμφάνισης του αντίχριστου, που θέλει να γίνει κυρίαρχος του κόσμου, με μεγάλο όπλο την πλάνη και αυτήν την στιγμή προσπαθεί να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς Έλληνες».
Και το παγκόσμιο «παιχνίδι» των Σιωνιστών, παίζεται αυτήν την στιγμή εδώ, στην Ελλάδα μας.  Γιατί όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει πλανηθεί από τον αντίχριστο.
Εδώ όμως στην αιώνια Ελλάδα μας, βρίσκονται και υπάρχουν αυτοί οι εκλεκτοί του Θεού, που δεν έχουν πλανηθεί, με αποτέλεσμα να καθυστερούν τα σχέδια του αντίχριστου  και να μην τον αφήνουν να επικρατήσει.
Και αν δεν πλανήσει ο αντίχριστος ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους ανθρώπους, δεν μπορεί να επικρατήσει. Και η κοινωνία θα έχει την ίδια κατάληξη που είχε στα ΣΟΔΟΜΑ και στα ΓΟΜΟΡΑ.
Δηλαδή: Οι ασεβείς που πίστεψαν και υπηρέτησαν τον διάβολο θα αφανιστούν από το ίδιο τον διάβολο, ενώ οι ευσεβείς θα προστατευθούν από τον Θεό, όπως ο Λωτ, για να δημιουργήσουν την συνέχιση της ζωής σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.
Προς το παρόν λοιπόν, ο διάβολος, προσπαθεί να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς».
Σε αυτήν την προσπάθεια χρησιμοποιεί και όλες τις «τέχνες» όπως και την μουσική.
Με την μουσική, προσπαθεί να παρασύρει τους ανθρώπους σε τέσσερις σατανικές παγίδες. Στην βλασφημία και την απαξίωση του Θεού, στην σεξουαλική ανηθικότητα,
στα ναρκωτικά και να τους περνάει αντιχριστιανικές φιλοσοφικές θεωρήσεις.
Ο σκοπός είναι να βάζει τους ανθρώπους να τραγουδούν και αυτοί, τους σατανικούς και αντιχριστιανικούς στίχους.

Διότι στην διάσταση του Θεού, των αγγέλων και των δαιμόνων, δεν υπάρχουν πλάκες και αστεία ούτε άσχετα λόγια.
Υπάρχει και καταγράφεται μόνο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ και τίποτα άλλο. Και με αυτό που λεει ο άνθρωπος, δίνει δύναμη είτε στον Θεό, είτε στον διάβολο. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ τι βγαίνει από το στόμα σου.
Στο εξωτερικό, ο σατανισμός μέσα στην μουσική, είναι το βασικό δεδομένο και η δαιμονολατρεία ξεκίνησε από τον Έλβις Πρίσλεϋ με το «είσαι ο διάβολος μεταμορφωμένος»-(You are the Devil in Disquise). Ακολουθούν οι Μπήτλς με το «Λευκό Άλμπουμ του διαβόλου»- (Devil’s White Album).
Από τότε όλα σχεδόν τα συγκροτήματα, οι τραγουδιστές και οι δίσκοι, κάνουν λόγο για τον σατανισμό και τα παρακλάδια του.
Ολόκληρα μουσικά συγκροτήματα έχουν «εμπνευστεί» την ονομασία τους και έχουν τραγουδήσει για το Σατανά.
Τα αρχικά του Αυστραλιανού συγκροτήματος AC/DC σημαίνουν : «Anti- Christ/ Death to Christ». Δηλαδή: «Αντίχριστος/ Θάνατος στον Χριστό».

  • – Τα αρχικά του συγκροτήματος «KISS» σημαίνουν: «Kings In Satan’s Service». Δηλαδή: «Βασιλείς στην Υπηρεσία του Σατανά».
  • – Ο τίτλος του συγκροτήματος «Lucifer» σημαίνει «Άρχων του σκότους».
  • – Το συγκρότημα «Blaspheme» σημαίνει Βλασφημεία.
  • – Ο Peter Griss των Kiss δήλωσε στο περιοδικό IBID τον Μάρτιο του 1976: «Πιστεύω στον διάβολο σαν σε Θεό».
  • – Ο Bill Ward των Black Sabbath παραδέχεται ότι: «Ο σατανάς θα μπορούσε να ήταν Θεός».(Περιοδικό Cireus).
  • – Το 1982 οι Led Zeppelin οδηγήθηκαν στο δικαστήριο της Καλιφόρνιας, γιατί στο δίσκο τους «Stairway to Heaven» τραγουδούσαν μηνύματα σαν αυτά: «Εγώ πρέπει να ζω για τον Διάβολο», «Θέλω ο Χριστός να γονατίσει προ του Σατανά».
  • – Οι AC/DC τραγουδούν: «Δόξα στις καμπάνες της κόλασης»
  • -Οι Kiss σε δίσκο τους έχουν γράψει: «Ο διάβολος είναι ο Θεός σου».
  • Οι Black Sabbath σε δίσκο τους έχουν γράψει: «Ιησού εσύ είσαι ο σιχαμερός». Μάλιστα στο εξώφυλλο του δίσκου εικονίζεται μια αστραπή που στεφανώνει το 666.

EΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τραγουδιστές και τραγουδίστριες του «έντεχνου» και του «λαϊκού», αναδείχθηκαν από το Εβραϊκό σύστημα της μουσικής βιομηχανίας, που έχει στην ιδιοκτησία του όλες τις δισκογραφικές εταιρείες , μόνο και μόνο για να υμνήσουν με τραγούδια τον διάβολο, την αμαρτία και την ανηθικότητα, ή να υβρίσουν και να απαξιώσουν τον Θεό, παρασύροντας σε αυτό και τους ανθρώπους που θα τραγουδούσαν αυτούς τους στίχους.

  • Η Άννα Βίσση «τραγουδάει» ανοιχτά: «Δαίμονες»..!!!
  • Ο Σαμπάνης: «Είμαι ο δαίμονάς σου είμαι και ο …. «Θεός» σου»…!!! και
  • «Τι να πεις τι να πω που σε νοιώθω…. «Θεό»»…!!!
  • Ο Μαζωνάκης: «Σ’ έχω κάνει …. «Θεό»»..!!!
  • Η Ζήνα: «Ήσουν …. «Θεός»… στην ζωή μου μα φεύγω ψυχή μου»..!!!
  • Η Χάρις Αλεξίου: «Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα και ο … «Θεός».. ο ίδιος δεν με σταματά»..!!!
  • Ο Μαργαρίτης: «Στον κόμβο Κηφισίας…… «Χριστό»… είδα τον χάρο»..!!!
  • Η Αλκηστη Πρωτοψάλτη: «Εγώ το φως…. μετάλαβα» …. και: «να μπορούσα στα σύννεφα να είχα εγώ βενζινάδικο….. και ένας … «Θεός» πάνω από το άδικο»

Άλλοι στίχοι τραγουδιών που απαξιώνουν τον Θεό: «Να σ’ έχω άντρα κι μητέρα και …. Θεό..», «μέσα σου χάνομαι…. Θεός … αισθάνομαι»,

«Και εγώ για σένα θα πατήσω και τις…… 10 εντολές»…!!!
Ο Παπάζογλου «τραγουδάει» και βγάζει μίσος κατά του Χριστού:…. «Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε…. Ιησούς κι’ Ιούδας». Ένα καθαρά σατανικό «άσμα» που απαξιώνει τον Θεό.
Ο Χαρούλης λέει σε ένα τραγούδι: «Κάποιος μας μίλησε σαν «άγνωστος Θεός». Ήταν μόνο ένας άνθρωπος απλός». Αναφέρεται στον Ιησού Χριστό και τον παρουσιάζει ως απλό άνθρωπο.
Η Βίκη Μοσχολιού «τραγούδησε»: «στου διαβόλου τ΄άγραψα όλα το κατάστιχο»…!!!
Ακόμα και τον Στέλιο Καζαντζίδη παγίδεψαν οι σατανιστές και τον έβαλαν να τραγουδήσει: «Γλυκό νερό στην …. κόλαση να πιούμε εδώ μαζί σου….»
Αλλά όπως είπαμε, οι άγγελοι και οι δαίμονες ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ αυτό που ΛΕΜΕ,  και τίποτα άλλο. Και δεν υπάρχει στην κόλαση…… «γλυκό νερό»..
Και ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ με τα τραγούδια τους ανθρώπους, με ευχάριστη μεν μουσική, αλλά και με αντίθεους στίχους.
Θα μπορούσα να γράψω εκατοντάδες τραγούδια, με κάποιο στίχο που βρίσκεται «ξέμπαρκα» μέσα στο τραγούδι και απαξιώνει ή χλευάζει τον Θεό, τον Ιησού Χριστό, την Παναγία, τους αγίους και τους αγγέλους, υμνεί την κόλαση και τους δαίμονες, προτρέπει τους ανθρώπους σε πορνεία, μοιχεία, τζόγο, ναρκωτικά, τσιγάρο και γενικά σε αμαρτία και τους περνάει αντιχριστιανικά «φιλοσοφικά» μηνύματα, του τύπου: «Μία ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε….». Δηλαδή μία ζωή όπως την θέλει ο διάβολος, χωρίς Χριστό και χωρίς Ανάσταση.
Με τον Θεό τα έχει βάλει ο διάβολος και θέλει τους ανθρώπους μαζί του.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΣΑΣ;;;;;

Και όλοι οι τραγουδιστές έχουν τραγουδήσει τέτοια αντιχριστιανικά τραγούδια. Άλλοι συνειδητά ως γνήσιοι οπαδοί του σατανά και άλλοι ως ηλίθιοι και πλανεμένοι που δεν καταλάβαιναν ότι τους χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι των δισκογραφικών εταιρειών, με σατανιστές «στιχουργούς» και συνθέτες, για να παρασύρουν τους ανθρώπους.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ «VOICE» της τηλεόρασης. Σατανιστές «προαγωγοί» με «σταυρούς» στ’ αυτιά, στις μύτες και στους λαιμούς, με μία τηλεοπτική «σταρ» σαν να την έστειλε γραφείο συνοδών, που όπως πολύ πετυχημένα είχε πει ο Σαββόπουλος…. «μανάρι μου να σε δω στα τ@σσ@ρα», προωθούν την ύβρι κατά του Θεού με αντίχριστα «άσματα» και με …. «αλληλούια», μέσα από ωραίες φωνές αλλά ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, που όσο πιο σατανικό πρότυπο δείξουν, τόσο πιο ψηλά θα φτάσουν….!!!
Έχει ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ο αντίχριστος και οι οπαδοί του και δεν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πλέον.
Εσείς όμως οι εκλεκτοί Έλληνες να μην πλανηθείτε και να ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ που υβρίζουν και απαξιώνουν τον Θεό. Και όταν ακούτε τέτοια «άσματα» που δίνουν δύναμη στον διάβολο, εσείς να λέτε: «Θεέ μου κατάργησε αυτό το αίσχος και αυτήν την ασέβεια, γιατί εμείς δεν την θέλουμε».
Εσείς ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ για να δίνεται ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ και αφήστε τους πόρνους και τους σατανιστές να λένε και να κάνουν ότι θέλουν. Και αφήστε τους δαιμονισμένους να καίγονται μ’ αυτά που σας λέω.
Ο «Ελληνικός 93.2» του Χατζηνικολάου, που εγώ τον λέω «ΣΑΤΑΝΙΚΟ», σχεδόν  κάθε τραγούδι που βάζει, έχει και έναν στίχο κατά του Θεού. Δεν μιλάμε για την «Λάμψη». Εκεί δεν κρύβουν τον σατανισμό τους. Όλοι αυτοί, θα ακολουθήσουν την τύχη που τους επιφυλάσσει ο διάβολος, αφού αυτόν τον μισάνθρωπο επέλεξαν να υπηρετήσουν.
Αλήθεια, ποιοί άνθρωποι θα υπηρετούσαν τον μεγαλύτερο εχθρό τους;
Όπως είπε και ο Αϊνστάιν: «Άπειρη είναι η ηλιθιότητα του ανθρώπου».

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2079982282021981&id=979084458778441&__tn__=K-R

Y.Γ. Υπάρχει ένας Έλληνας τραγουδιστής, που απόλυτα συνειδητά δεν τραγούδησε κανένα στίχο κατά του Θεού και αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα. Αυτός είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος. Και ο Θεός γι’ αυτήν του την ευσέβεια, του ….. έκανε ένα «δώρο». Σίγουρα οι περισσότεροι δεν το γνωρίζετε, αλλά ο Γιάννης Πουλόπουλος βρίσκεται ως τραγουδιστής στην κορυφή του κόσμου. Ο δίσκος του με τον τίτλο «Ο ΔΡΟΜΟΣ» που περιέχει «το άγαλμα» και άλλες τεράστιες επιτυχίες, έχει πουλήσει τους περισσότερους δίσκους, από οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ, οποιουδήποτε άλλου τραγουδιστή του κόσμου, ακόμα και από τους …. Μάικλ Τζάκσον, Χούλιο Ιγκλέσιας, Τομ Τζόουνς και άλλα τεράστια παγκόσμια ονόματα τραγουδιστών. Ο δίσκος με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, είναι «Ο ΔΡΟΜΟΣ» με «το άγαλμα» του Γιάννη Πουλόπουλου.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.