Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Συλλαμβανονται ως επικινδυνοι οσοι 1) υπερασπιζονται την πατριδα, 3) τραγουδουν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ & 3) κραττουν Ελληνικες σημαιες!!!

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤ. ΚΑΤΣΙΦΑ! ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ & ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠOY ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ

τσιπραςΔιαβαστε τί ἔγινε στην Θεσσαλονικη χθες το βραδυ

ΟΥΤΕ 200 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΜΑΥΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΑ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Ἡ ἐρώτηση δική μας: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΣΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ & ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ;

-ΕΛΛΑΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΟ Αλέξης Τσίπρας μιλάει στη Θεσσαλονίκη στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό» ενώ για την ίδια ώρα έχουν εξαγγελθεί δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Δείτε τις φωτογραφίες από την ομιλία Τσίπρα – Μια εικόνα χίλιες λέξεις – Ξεφτιλίστηκαν! Ούτε 200 άτομα δεν πήγανε.
http://www.makeleio.gr/%

090634b9b49e9b3e4c9bc943Με 18 διμοιρίες ΜΑΤ ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – «Προληπτικές» προσαγωγές…

https://www.protothema.gr/greece/article/847312/astakos-i-thessaloniki-gia-tin-omilia-tsipra-epi-podos-mat-opke-kai-udrofores/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Πηραμε το μηνυμα χθες το βραδυ & φωτογραφικο υλικο με συλλήψεις, απο τον Ιερο Λοχο 2012

ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ…

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ….Θεσσαλονίκη: Προληπτικές προσαγωγές και face control

έξω από το Αλεξάνδρειο πριν την ομιλία Τσίπρα

Προσήχθησαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος καιτουλάχιστον ακόμη δέκα πολίτες
Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο, προσήγαγαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τάτσιος προσπάθησε να μπει στον χώρο του Παλαί Ντε Σπορ όπου είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», κάτι που δεν του επετράπη….

http://www.ksipnistere.com/2018/12/face-control.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.