Αυγουστίνος Καντιώτης



Οι μαθητες στον ΑΓΩΝΑ της ΕΟΚΑ» και «ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» : 2 ταινιες 2) » Η ΠΕΘ ουδεποτε αφωνει, μιλα ποιητικη φωνη» 3) ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΛΗΡΟ!

α)  Οι μαθητές στον ΑΓΩΝΑ της ΕΟΚΑ

https://vimeo.com/316295274

β) «Οι μαθητές στον ΑΓΩΝΑ της ΕΟΚΑ» και «ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» : 2 ταινίες

https://youtu.be/9pkdUB1rzyU

090634b9b49e9b3e4c9bc943

2) H Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

» Η ΠΕΘ ουδεποτε αφωνει, μιλα ποιητικη φωνη»

Η Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων (ΠΕΘ), λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των μελών της να εκφραστούν για το θέμα της κύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» (της κύρτωσης, δηλαδή, της «Ελλάδος»), θυμίζει ότι στον χώρο των θεολογικών πραγμάτων, για τα οποία η ΠΕΘ αγωνίζεται, οι τέτοιου είδους «Συμφωνίες» δεν είναι, κατά τα έσχατα χρόνια, πρωτότυπο φαινόμενο.

Θυμίζει, λοιπόν, ενδεικτικότατα η ΠΕΘ, εκ προηγηθέντων γεγονότων, οπωσδήποτε λυπούμενη γι’ αυτά, ότι στο Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ ιδρύθηκε Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών, κάτι που, εκ συστήματος, αποδομεί την ορθόδοξη θεολογική προοπτική και την επιστημονική κατάρτιση των νέων πτυχιούχων της Θεολογικής Σχολής, ενώ δεν παρέχει και έγκυρη γνώση του περί ισλαμισμού αντικειμένου, ούτε, βέβαια, υπόκειται σε διοικητική και, προπαντός, επιστημονική ορθότητα…

Την συνεχεια: http://lefteria.blogspot.com/2019/02/h_11.html

 

090634b9b49e9b3e4c9bc943

3) ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΛΗΡΟ!

ΕΚΔΟΣΙΣ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΛΑΝΑΣΘΕ Κ. ΤΣΙΠΡΑ!

________Η επιθετική πολιτική του κ. Τσίπρα και των παραγόντων της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ορθοδοξίας και ιδιαίτερα εναντίον της Μητρός Εκκλησίας της Ελλάδος συνεχίζεται με διαρκώς  αυξανόμενη ένταση!

_______Την εβδομάδα, που……..

 

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.