Αυγουστίνος Καντιώτης



ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ; ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΟΥΝΙΤΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ & ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ!!! ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!! ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΟΞΑ!

date Μαι 11th, 2019 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ;

ΑΠΟ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ & ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ!!!  ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!! ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΟΞΑ!Elpidoforow

Ακοῦστε τι ελεγε σε ομιλία του ο Γέροντας ‘αγωνιστης Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος Καντιωτης, στις 3.5.1964, γι’ αυτούς·

«Δυστυχώς και  μέσα στην Εκκλησία μπήκε η μασονία. Διαβάστε παλαιότερες «ΣΠΙΘΕΣ» και θα το δείτε. Εγώ κατήγγειλα επίσημα με στοιχεία ότι και επίσκοποι και μητροπολίται και πατριάρχαι είναι μασόνοι… Για να γίνεις δεσπότης ή πρέπει να περάσεις από τα σκαλοπάτια της μασονίας ή άμα δεν περάσεις, -γιατί δεν είναι όλοι οι δεσποτάδες μασόνοι-, όμως είναι γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιοι ύποπτοι στην Εκκλησία. Δεν ανακοινώνουν τα ονόματά τους όσο ζουν, άμα πεθάνουν τότε τους φανερώνουν. Εμείς όμως τους ξέρουμε και τους παρακολουθούμε.

Για να γίνεις δεσπότης, (αρχιεπισκοπος και πατριάρχης) σήμερα ή πρέπει να κάνεις τούμπα μέσα στην στοά των μασόνων και να προσκυνήσεις τον διάβολο· Τι διαβολο-δεσπότης θα γίνεις; Ή θα επιτρέψει η μασονία να γίνεις εάν δεν την πολεμάς και έχεις ευγένεια απέναντί της. Γι’ αυτό βλέπεις όλοι αυτοί που είναι υποψήφιοι δεσποτάδες σιωπούν, κανείς τους δεν μιλά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ξέρουν πολύ καλά ότι θα τους φάει το φίδι.

Μωρέ χίλιες φορές διάκονος, χίλιες φορές καλόγερος και να φωνάζω μέρα νύκτα ότι είστε σατανάδες, παρά να με δώστε μήτρες και μπαστούνες. Και αν με κάνετε δεσπότη, τί θα γίνει; Σας τα χαρίζω όλα βρε διαβόλοι.

Δειτε σε ουνιτικο ναο τον Ελπιδοφορο, που καμαρωνει σαν φραγκοπαπας!

Visita di Elpidophoros Lambriniadis a Cosenza e nei paesi albanesi Antonio Calisi ilmessaggeroitalia

________________

_________________

(ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ). Στο  τέλος ὑπάρχουν και ἄλλες φωτογραφίες ἀπὸ δεύτερο ουνίτικο ναό που ἐπισκέφτηκε ὁ Ἐλπιδοφόρος, που προσκύνησε, που εὐλόγησε και επαίνεσε τους «ἐκλεκτους του ἀδελφούς» οὐνίτας! Τέλος, δεῖτε και τὸ βίντεο τῶν Ιταλῶν, ἀπὸ τὸ ὁποῖο πήραμε τις φωτογραφίες

Η ΟΥΝΙΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ὁμιλία τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου του 1957

O ορθόδοξος λαός μας, αγαπητοί μου, ακούει τη λέξι «ουνίτες» και ερωτά· τί είναι οι ουνίτες; τί είναι η ουνία;

* * *

Oυνία δεν είναι ελληνική λέξι, είναι λέξι ξένη, πολωνικής μάλλον προελεύσεως, πού και μόνο αυτή αρκεί ν’ αποδείξει ότι η Ορθοδοξία δέχεται επιβουλή εκ μέρους εχθρών της πού έρχονται από έξω. Η ουνία είναι ένα από τα όπλα πού χρησιμοποιεί η παπική προπαγάνδα για να υποτάξει την Ορθόδοξο Εκκλησία.
Kαί τί δεν έκαναν εναντίον μας οι άνθρωποι του Βατικανού! Να τ’ απαριθμήσουμε; Αυθαίρετες επεμβάσεις παπών πρό του σχίσματος στην δικαιοδοσία της Ανατολικής Εκκλησίας, κατά των οποίων αντέδρασαν πατέρες της Εκκλησίας

-Οι σταυροφορίες, πού ως πρόφασι είχαν την απελευθέρωσι των Aγίων Tόπων αλλ’ ως βαθύτερο σκοπό έκρυβαν τη διάλυσι της Ορθοδόξου Bυζαντινής αυτοκρατορίας.

-Περιβόητες ψευδοενώσεις διά της βίας, όπως στή Φεράρρα και Φλωρεντία όπου αντιστάθηκε ο άγιος Μάρκος ο ευγενικός.
-Επιδρομές των Ενετών στα νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους…

Την συνέχεια : http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=56207#more-56207

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.