Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ καθηρημενους, αναθεματισμενους και αχειροτονητους ψευδοκληρικους της Ουκρανιας & καμαρωνουν για την παλληκαρια τους!!!! Ο Αποστολος Παυλος μας προειδοποιει: «Εγω γαρ οιδα τουτο, οτι εισελευσονται μετα την αφιξιν μου λυκοι βαρεις εις υμας μη φειδομενοι του ποιμνιου» (Πραξ. 20, 26)

date Οκτ 14th, 2019 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

ΚΑΤΑΝΤΙΑ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ὁ Ἀπόστολος Παῦλος μᾶς προειδοποίησαι:

«Ἐγὼ γὰρ οἶδα τοῦτο, ὅτι εἰσελεύσονται μετὰ τὴν ἄφιξίν μου λύκοι βαρεῖς εἰς ὑμᾶς μὴ φειδόμενοι τοῦ ποιμνίου» (Πραξ. 20, 26)

«Είμαστε μια λεβέντικη ιεραρχία» είπε Μητροπολίτης καθώς αποφάσιζαν να δεχτούν το σχίσμα στην Εκκλησία

-Προδοτες της Πιστεως

  • ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ για την διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος. Οι διάλογοι που δημοσίευσε το «Orthodoxia Info» κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως της Ιεραρχίας για το ουκρανικό αποκαλύπτουν την κατάντια του φρονήματος της Ιεραρχών. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να αποκαλούνται ποιμένες. Κραύγαζαν για τον «θεσμό» του Πατριαρχείου που δεν πρέπει να χαθεί (δηλαδή ότι θα σωθεί με ανίερες αποφάσεις). Κραύγαζαν για τους κακούς Ρώσους που απειλούν το Πατρ. Κωνσταντινουπόλεως και τους πιέζουν (εν αντιθέσει με τον Πατρ. Βαρθολομαίο φερ’ ειπίν και τους Αμερικανούς!!). Κραύγαζαν για ανούσια πράγματα αποκαλύπτοντας το σκότος που τους έχει κυριεύσει. Και βέβαια να μην ξεχάσουμε και τον αρθρογράφο που μάλλον δεν έβλεπε Αμερικανούς να επισκέπτονται Μητροπολίτες, Αρχιεπισκοπή και Άγιον Όρος αλλά Ρώσσους!! Είναι τόσο ανίερο και βλάσφημο αυτό που συμβαίνει. Για άλλη μια φορά κέρδισε η πολιτική και ο εθνοφυλετισμός εις βάρος των Κανόνων της Εκκλησίας. Δεν αποκλείεται δε ότι αυτοί που πετάχτηκαν να μιλήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο το έκαναν εσκεμμένα για να παρασύρουν και τους άλλους. Διαβάστε τους διαλόγους και φρίξτε με την κατάντια των Ιεραρχών.
    https://tasthyras.wordpress.com/2019/10/13/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1

Σχολιο του Ιατρου Λυκουργου Νάνη

  • «Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μητροπολίτης Μαρωνείας που κάλεσε την Ιεραρχία να μην φοβάται. «Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Είμαστε μια λεβέντικη ιεραρχία και δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν και τίποτα» είπε, επί τη βάσει σχετικού ρεπορτάζ.
    Την είδαμε τη «λεβεντιά «σας…
    Στη στάση σας με την ψευδοσύνοδο της Κρήτης και τον οικουμενισμό γενικότερα, με τον «αντιρατσιστικό» νόμο, με τη νομοθετική επιδρομή των αντίχριστων κυβερνώντων, με τα διάφορα θεατρικά βοθρολύματα, με τα οποία υβρίζονταν χυδαία το Θεανδρικό Πρόσωπο του Χριστού, και τώρα με τη συμπόρευσή σας με την αντικανονικότητα στην περίπτωση του Ουκρανικού, που προωθούν από κοινού το Φανάρι και οι ΗΠΑ.
    Τέτοια και τόση, πληθωρική λεβεντιά, ώστε να περισσεύει και για εξαγωγή…

ΦΑΙΔΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΘΥΜΗΔΙΑ

https://orthodoxia.info/news/%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B7%CE%BD%CE%B9%

ΚΑΝΟΥΝ & ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ!

Διαβάστε ἐδῶ:
«Η Εκκλησία της Ελλάδος ούτε χειραγωγείται από τον οποιοδήποτε, ούτε δέχεται εντολές από κανέναν, ούτε απειλείται από κανέναν», δήλωσε ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος…
Αν αὐτὸ δὲν εἶναι πόρωση επισκόπου τί εἶναι;
https://www.pentapostagma.gr/2019/10/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BC%

Ο Πειραιως διαμαρτυρεται:

»Πότε δεν αποδέχθηκα πρόταση για αναγνώριση της ανυπόστατης «Εκκλησίας» που δημιουργήθηκε στην Ουκρανία»

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/32274-peiraiospote-den-apodexthika-protasi-gia-anagnorisi-tis-anupostatis-ekklisias-pou-dimiourgithike-stin-oukrania

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.