Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ: 1) Το Φαναρι διχαζει τους Ορθοδοξους & αγκαλιαζει τους παπικους. Η τιαρα του Παπα του λειπει. Φραγκισκος προς Βαρθολομαιο: Αποφασισμενοι να αποκαταστησουμε την πληρη Κοινωνια. 2) Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝ ΟΨΗ! ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΒΙΑ & ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ AXΡΗΣTA ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ, ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ & ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2) Γιατι μας κοροϊδευουν; Ειναι δυνατον να αφομοιωθουν οι Μωαμεθανοι; Το Κορανιο δεν τους το επιτρεπει

date Δεκ 3rd, 2019 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Το Φαναρι διχαζει τους Ορθοδοξους και αγκαλιαζει τους παπικους – Φραγκισκος προς Βαρθολομαιο: Αποφασισμενοι να αποκαταστησουμε την πληρη κοινωνια

Του Μανώλη Κείου

Είναι τουλάχιστον πρόκληση αυτό που συμβαίνει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο… Την στιγμή που η Παγκόσμια Ορθοδοξία διέρχεται μια τόσο σοβαρή κρίση και μοιάζει πιο διχασμένη από ποτέ, οι Φαναριώτες για μια ακόμη φορά έστησαν σόου εντυπώσεων με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα, και μάλιστα με την συνδρομή για πολλοστή φορά παπικής αντιπροσωπείας….

Διαβάστε τη συνέχεια: https://www.pentapostagma.gr/2019/12/%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%b1%ce%bde.html

9a150f5deb69

Μητροπολιτες, Μουφτηδες και γυναικα Πρωθυπουργου
για μια Διακηρυξη ανευ σημασιας.
Ελλειπε ο Ιησους Χριστος! [ΒΙΝΤΕΟ]

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Υπερήφανος για την υπογραφή της διακήρυξης δήλωσε ο Μουφτής Κομοτηνής κ. Χαλήλ Τζιχάζ, χαρακτηρίζοντας «πρότυπο» την αρμονική και ειρηνική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων

Η ενδοοικογενειακή βία δεν εξαγιάζεται από το Κοράνι; Οι δημόσιες μαστιγώσεις γυναικών, το ξυλοφόρτωμα τους και οι ανισότητες στην ισλαμική οικογένεια, δε συνηγορούν ώστε να απαλειφθούν ουσιώδες διδαχές την θρησκείας του Μωάμεθ;..

Διαβαστε: https://katanixi.gr/2019/11/30/

9a150f5deb69

Ειναι δυνατον να αφομοιωθουν;

Γράφει ο Γεώργιος Β. Φάκος

κοβουν κεφαλια«Πολεμάτε τους απίστους» – Οι εντολές του Κορανίου, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ένταξης στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Οι μουσουλμάνοι οι όποιοι οργανωμένα και κατά κύματα κατακλύζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι τάχα αφομοιώσιμοι, ή έστω προσαρμόσιμοι στις χώρες υποδοχής των: Για να δοθεί απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι αναγκαίο να λαμβάνεται όπ’ όψιν εάν ό ήδη πολιτισμός αυτών εφάπτεται μέ τον υφιστάμενο ελληνο-ευρωπαϊκό, δοθέντος ότι οι ίδιοι δεσμεύονται μέ βαθεία πίστη στο Κοράνι.
Παραδείγματα ας λάβουμε από την ελληνική μετάφραση του ιερού αυτού βιβλίου, από τον ομογενή αλεξανδρινό Γ. I. Πεντάκη το 1886, και σε έκδοση «Το Βήμα» (2016).

(Προς τούς «πιστούς» ομιλεί ό θεός μέσω του αρχαγγέλου Γαβριήλ ή τού Προφήτη Μωάμεθ: Κεφάλαιο, άρθρο, σελίδα)

α). Στείλαμε το βιβλίο τής αλήθειας γιά να δικάζεις τούς ανθρώπους μέ όσα σου δίδαξε το Κοράνιο. (Δ/103.96). Βιβλίο ξεκάθαρο προορισμένο να απειλήσει τούς ανθρώπους μέ σκληρά βασανιστήρια. (ΙΗ, 2.63)

β). Όσοι εγκατέλειψαν τη Χώρα τους και θυσιάζουν τούς εαυτούς τους και την περιουσία τους στη μάχη υπέρ τής πίστης, αυτοί θα καταλάβουν την υψηλότερη βαθμίδα ενώπιον του Θεού και θα είναι μακάριοι. (Θ, 20,173)

γ). Οι πιστοί ας μην κάνουν φίλους τούς απίστους… (Γ, 28,63). Πιστοί, μη συνάπτετε στενές σχέσεις μέ απίστους παρά μόνο μεταξύ σας. (Γ, 118,72)

δ). Όταν ακούσεις τούς απίστους να συζητούν γιά τίς αποκαλύψεις μας να απομακρυνθείς από κοντά τους έως ότου συζητήσουν κάποιο άλλο θέμα. (ΣΤ, 68,128)

ε). Πιστοί να πολεμάτε τούς απίστους, οι όποιοι έρχονται σε επαφή μαζί σας και να τούς υποδέχεστε σκληρά. (Θ, 123,186) στ). Να πολεμάτε (τούς απίστους)… έως ότου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία. (Η, 39,166) Θα εξαφανίσουμε ή θα τιμωρήσουμε σκληρά όλες τις χώρες τής γης πριν από την ημέρα τής κρίσεως.
Αυτή είναι μια απόφαση γραμμένη στα αιώνια βιβλία του Θεού. (ΙΖ, 58,257)

ζ). Άπιστοι είναι όσοι λένε ότι ο γιος τής Μαρίας είναι θεός… (Ε, 17,107)

η.) Όσοι προσβάλουν τούς πιστούς και τις πιστές χωρίς λόγο διαπράττουν θανάσιμο αμάρτημα. (ΛΓ, 58,383)

θ). Ορκίζομαι στην γραφίδα και στα γραμμένα ότι εσύ Μωάμεθ μέ τη χάρη του Θεού δεν είσαι τρελός. (Σημ. ομιλεί ό άγγελος Γαβριήλ) (ΞΗ, 1-2,516) ι). Οι γυναίκες είναι το χωράφι σας. Να πηγαίνετε λοιπόν στο χωράφι σας μέ όποιον τρόπο σας αρέσει. (Β, 223,50)

ια). Ό Θεός αφού στήριξε τούς ουρανούς πάνω σε αόρατες στήλες, κάθισε στο θρόνο του. (ΙΓ, 2,223)

Όλα τα παραπάνω είναι ελάχιστα ψήγματα από τις 566 σελίδες του βιβλίου τής ελληνικής εκδόσεως.
Το όλο περιεχόμενο του ιερού βιβλίου περιλαμβάνει όχι μόνον περί Θεού θέματα αλλά και πρακτικά θέματα του καθημερινού βίου του πιστού.
Είναι λοιπόν αφομοιώσιμοι οι Μουσουλμάνοι στον ευρωπαϊκό πολιτισμό;
Άτυπον το ενύπνιον.

  • Στις Σάβ, 30 Νοε 2019 στις 8:33 π.μ., ο/η ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ <odtsol@gmail.com> έγραψε:

Aντιδρασι Αντωνη, αντιδρασι κατα του οθωμανισμου.
Μακρυα απο μας και οπου θελουν ας πανε.
Και γιατι δεν πανε στους ομοπιστους που ειναι
και παμπλουτοι. Εννοω τα οθωμανικα κρατη.
Τι δουλεια εχουν με μας;
Τους ζητησαμε εμεις;
Θελουν να μας καμουν με το ζορι μαρτυρες;
Η ιστορια λεει οτι ο Χριστιανικος κοσμος παντοτε απεχθανονταν
και τον Παπισμο και τον Μωαμεθανισμο.

  • Στις Σάβ, 30 Νοε 2019 στις 2:09 π.μ., ο/η Αντώνης Ελευθεριάδης <aelef33@gmail.com> έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα με την τελυταία σου πρότση. Τα προηγούμενα είναι προσωπικές εκτιμήσεις, τις οποίες σέβομαι.

  • Στις Παρ, 29 Νοε 2019 στις 7:17 μ.μ., ο/η ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ <odtsol@gmail.com> έγραψε:

E οχι δα Αντωνη εσυ και κατ επεκτασι και ο Μεσσηνιας ειστε οι σωστοι ορθοδοξοι χριστιανοι.
Μη διαψευδεις την πραγματικοτητα.
Εμεις οι …ρατσιστες που δεν θελουμε να εχουμε πανω απο τις στεγες των σπιτιων μας τα μιλιουνια των μουσουλμανων με τα μοχθηρα ενστικτα ειμαστε …χριστιανουληδες.
Εσεις ειστε οι μεγαλοκαρδοι και οι ανοιχτοκαρδοι, σαν τους μεγαλοστομους Οικουμενιστες που ζουν εις βαρος των αλλων.
Θα σου στειλω ενα βιντεο για να δης την ποιοτητα των μουσουλμανων.
Τετοιοι κατακλυζουν τη χωρα μας.
Το αυριο διαγραφεται πολυ αβεβαιο και πολυ σκοτεινο.

  • Στις Τρί, 26 Νοε 2019 στις 11:14 μ.μ., ο/η Αντώνης Ελευθεριάδης <aelef33@gmail.com> έγραψε:

Έχεις δίκαιο Οδυσσέα. Τελικά να εισαι χριστιανός είναι δύσκολο πράγμα. Δεν μπορεί ο καθένας να είναι χριστιανός. Είναι αριστοκράτης ο αγιος. Εγώ πάντως δεν είμαι άγιος ουτε φυσικά και χριστιανός.

  • Στις Τρί, 26 Νοε 2019 στις 9:01 μ.μ., ο/η ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ <odtsol@gmail.com> έγραψε:

Απάντηση Σεβασμιωτάτου
Αντίστοιχη όμως αγάπη και σεβασμό θα πρέπει να υποδεικνύουν και οι αλλογενείς και αλλόθρησκοι στους τόπους που βρίσκονται και φιλοξενούνται, γιατί τότε μόνο ο περί αγάπης και ελευθερίας λόγος του Ευαγγελίου γίνεται πραγματική βάση για την επίτευξη της κοινωνικής συνοχής και της πανανθρώπινης ενότητας. Η αγάπη προς τον άλλο έχει οντολογική θεμελίωση τον πυρήνα του ανθρώπου που δεν είναι άλλος από τον σεβασμό του άλλου, και εν προκειμένω του αγαπώντος.

=======================================

Aυτη την αγαπη και τον σεβασμο απεναντι μας απο τους μουσουλμανους, που τα βλεπεις Ελευθεριαδη;

Εκτος αν εμεις ειμαστε αλοιθωροι και δεν τα βλεπουμε.

Αλλα θαπρεπε να σε ξανακλεψουν και να σε ξαναγρονθοκοπησουν, οπως παληοτερα για να βαλης καποτε μυαλο οτι αυτο που συμβαινει στην πατριδα μας ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ, μεγαλο ΕΓΚΛΗΜΑ, και οσοι κανετε οτι δεν το βλεπετε ειστε μαλλον …..ΚρυπτοΜισελληνες.

Στις Δευ, 25 Νοε 2019 στις 12:38 μ.μ., ο/η Αντώνης Ελευθεριάδης <aelef33@gmail.com> έγραψε:

https://www.pronews.gr/thriskeia/823282_poios-einai-o-plision-syzitisi-me-ton-sevasmiotato-mitropoliti-messinias-k

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.