Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ: 1) πρακτορες της ΜΙΤ, 2) ο Σορος χρηματοδοτει ανθελληνικες ΜΚΟ εντος Ελλαδος, 3) Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

date Δεκ 12th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ο Μυστικος Στρατος του Ερντογαν στην Ελλαδα,

απο πρακτορες της ΜΙΤ…

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ YouTube…

Λαθροεποικισμός (βιντεο)

https://www.brighteon.com/bfe64c85-113f-4f39-ab22-e8ed216e7a8b

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΞΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ

Ο Σορος χρηματοδοτει ανθελληνικες ΜΚΟ εντος Ελλαδος

Ο George Sorosz, ο γνωστός Σόρος, χρηματοδοτεί στην Ελλάδα αφειδώς όχι μόνο ανθελληνικές οργανώσεις, όπως το Helsinki Committee του Δημητά, αλλά και άλλες που σκοπό έχουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδoς. Επίσης χρηματοδοτεί και υποστηρίζει τον πρωθυπουργό Geoffrey Παπανδρέου.
Υπάρχει μια συνομοταξία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που η δράση τους κινείται στη «Ζώνη του Λυκόφωτος». Πρόκειται για εκείνες τις ΜΚΟ που δεν κάνουν τίποτ’ άλλο παρά να συντάσσουν εκθέσεις περί ύπαρξης «τουρκικής», «μακεδονικής», «τσάμικης» και «βλάχικης» μειονότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αρκετές περιπτώσεις, δεν διστάζουν επίσης να κατηγορήσουν την ελληνική Πολιτεία για παραβίαση «των δικαιωμάτων των μειονοτήτων», κάνοντας λόγο στα κείμενά τους για ελληνικό σοβινισμό, εθνικιστική υστερία και απάνθρωπη μεταχείριση των λαθρομεταναστών…
http://berlin-athen.eu/%CE%BF-%CF%83%CF%8C%

 *  *  *

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Η Κιβωτός του Κόσμου απαντά: Απάντηση στα δημοσιεύματα που αποδίδουν ρατσιστικό χαρακτήρα στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου, …
την Κυριακή, το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων κατέθεσε Μηνυτήρια αναφορά κατηγορώντας για ξενοφοβικό παραλήρημα την Κιβωτό του Κόσμου καθώς εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή της στη δημιουργία Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) προσφύγων και μεταναστών προσφύγων κοντά στις εγκαταστάσεις του Χωριού Παιδικής Προστασίας της Κιβωτού στο Αίπος. Σύμφωνα με την Κιβωτό, η δημιουργία ενός τέτοιου κέντρου «θέτει σε άμεσο κίνδυνο το Παιδικό Χωριό της Κιβωτού του Κόσμου»… Διαβαστε:
https://www.lifo.gr/now/greece/260599/i-kivotos-toy-kosmoy-apanta-sta-dimosieymata-gia-ksenofoviko-paralirima-toy-patera-antonioy

 *  *  *

Μηνυση κατα του Αντωνη Σαμαρα για τα οσα ειπε περι «λαθρομεταναστων»

Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται και κατά του επίσης πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Πλακιωτάκη

Μήνυση κατά των πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και Γιάννη Πλακιωτάκη «για διασπορά ψευδών ειδήσεων με ρατσιστικό κίνητρο και δημόσια προτροπή σε διακρίσεις και μίσος κατά των προσφύγων» αναφορικά με τα όσα είπαν από το βήμα του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά και σε τηλεοπτική εκπομπή, υπέβαλε ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτης Δημητράς, που θυμίζουμε ότι προ ημερών είχε στραφεί και κατά της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου.

Ειδικότερα η επίμαχη φράση του κ. Σαμαρά στο συνέδριο που εξώθησε τον κ. Δημητρά να υποβάλλει μήνυση ήταν η εξής: «Από το σύνολο όσων βρίσκονται παγιδευμένοι στα hot spots σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα δεν είναι πια πρόσφυγες. Είναι μετανάστες που μπήκαν παράνομα. Άρα, είναι παράνομοι μετανάστες. Λαθρομετανάστες… Μπήκαν παράνομα ως «εισβολείς»… Αληθινοί πρόσφυγες, όπως ορίζονται από τη Συνθήκη της Γενεύης, είναι πια ελάχιστοι… Η χώρα μας υφίσταται πλέον ένα άτυπο λαθρο-εποικισμό».

Για τον δε κ. Πλακιωτάκη η επίμαχη φράση ειπώθηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που ήταν καλεσμένος, όταν ανέφερε πως «τίθεται θέμα παράνομης εισβολής στη χώρα από μετανάστες».

Το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων επισημαίνει ότι «η πρόσφατη είσοδος δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα δεν γίνεται με βίαιο ή/και ορμητικό τρόπο που μοιάζει με επίθεση, ούτε έχει γίνει μαζική εγκατάσταση αλλοδαπών σε οποιαδήποτε περιοχή, αραιοκατοικημένη ή μη, και μάλιστα με δική τους απόφαση (ο εγκλωβισμός δεκάδων χιλιάδων σε νησιά του Αιγαίου γίνεται με απόφαση των ελληνικών αρχών). Είναι επίσης ψευδές πως «στα hot spots σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα δεν είναι πια πρόσφυγες»», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη μήνυση.
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/5718063/minysi-kata-toy-antoni-samara-gia-ta-osa-eipe-peri-lathrometanaston

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.