Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡEΤΩΔΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ & ΠΡΩΤΟΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ «Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ» ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ, ΣΕ· «αυτοσυγκρατηση και νηφαλιοτητα» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! β) Νικη Τουρκιας Ανευ ΠΟΛΕΜΟΥ Πως Χασαμε Την Κρητη Χωρις Να Πεσει Ουτε Μια Σφαιρα!

date Δεκ 13th, 2019 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

 

Νικη Τουρκιας Ανευ ΠΟΛΕΜΟΥ Πως Χασαμε Την Κρητη Χωρις Να Πεσει Ουτε Μια Σφαιρα! (Βίντεο)

Ο Αρθρογράφος Σπύρος Πρίφτης σε ένα βίντεο Αναλύει την Τουρκολιβυκή Συμφωνία, και τον Μεγάλο Χαμένο που είναι για άλλη μια φορά η Ελλάδα, αφού θα απολέσει τα Χωρικά της Ύδατα στην περιοχή, υπέρ της Τουρκίας, και χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα, κάνοντας ένα τραγικό Λάθος η Ελληνική Κυβέρνηση, που το γνωρίζει πολύ καλά η Τουρκία!
Δείτε το Βίντεο εδώ:
https://priftisnews.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html

9a150f5deb69

ΓIA NA MH ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ & ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ«ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ»!!!

ΕΛΛΑΣ ΕΝ ΚΙΝΔ«Ισιες αποστασεις με τα Σκοπια κραταει ο πατριαρχης Βαρθολομαιος

http://www.pronews.gr/thriskeia/patriarheia/664792

Με μια πρωτοφανή του ανακοίνωση ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κρατά ίσες αποστάσεις μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων αναφορικά με το θέμα τυ ονόματος  ο οποίος καλεί σε «αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα», την Ελλάδα και τους παραχαράχτες της ιστορίας τα Σκόπια  χωρίς να αναφέρει τίποτα περί αλυτρωτισμού και άλλων συναφών σκοπιανών ιδεολογημάτων.

Η ανακοίνωσή του μνημείο φαναριώτικης δουλοπρέπειας έχει ως εξής:

«Τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον, ὡς ἡ Μητέρα Ἐκκλησία ὅλων τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν τῆς Βαλκανικῆς, ἐξ ἀφορμῆς τῶν συζητήσεων γιά τό θέμα τοῦ ὀνόματος τῆς FYROM, κάνει ἔκκληση πρός ὅλους τούς ἐνδιαφερομένους γιά νηφαλιότητα καί αὐτοσυγκράτηση, ὥστε νά ἀντιμετωπισθῇ τό κρίσιμο καί λεπτό αὐτό θέμα εἰρηνικά καί μέ σύνεση».

Την ίδια ώρα το ΥΠΕΞ σπεύδει με ανακοίνωσή του να «χαιρετίσει» την δήλωση Βαρθολομαίου εκφράζοντας παράλληλα «παράπονα» προς την πλευρά του Νίμιτς γιατί «μιλά πολύ».

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

  • «Χαιρετίζω τη σημερινή δήλωση της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ανταποκρινόμενος στο ρόλο της Εκκλησίας, απηύθυνε έκκληση για νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση, ώστε να αντιμετωπισθεί το κρίσιμο και λεπτό αυτό θέμα ειρηνικά και με σύνεση.
  • Είχα σήμερα το βράδυ μακρά συνομιλία με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Μ. Νίμιτς που επέστρεψε από τα Σκόπια. Του υπογράμμισα με σαφήνεια και αυστηρότητα ότι δεν είναι αρμόδιος να ομιλεί για το ποία είναι η πολιτική των Αθηνών, αλλά ούτε και για να την περιγράφει και μάλιστα με τρόπο λανθασμένο.
  • Με βάση την ενημέρωση που είχα για τις συζητήσεις που είχε o κ. Νίμιτς στα Σκόπια, διατύπωσα με την μέγιστη σαφήνεια ότι οι διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να γίνουν παρά μόνον σε συνέχεια των συμφωνηθέντων στο Νταβός. Άλλωστε, κάθε καλοπροαίρετη διαπραγμάτευση γίνεται βάσει των συγκλίσεων που έχουν ήδη επιτευχθεί.»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.