Αυγουστίνος Καντιώτης



Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: Οι οπαδοι της αντορθοδοξου κινησεως του οικουμενισμου μισουν την Ορθοδοξια & αγωνιζονται να δημιουργησουν μια νεα θρησκεια, που θα περιθαλπει ολες τις αιρεσεις 2) ΜΕ ΕΞΩΤΙΚΑ, ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΔΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!!!

Να μη χασετε τον πολυτιμοτερο θησαυρο σας, την Ορθοδοξια.

Ο παπας Φρ. Λεσβο

Είναι γνωστόν οτι κατά τα τελευταία έτη πολλαί αιρέσεις, με όλα τα μέσα που διαθέτουν, προσπαθούν να σας αποσπάσουν απο την ορθόδοξη πίστι. Φοβερός είναι ιδίως ο κίνδυνος εκ μέρους μιας κινήσεως, που ονομάζεται οικουμενισμός. Οι οπαδοί της αντορθοδόξου αυτής κινήσεως μισούν την Ορθοδοξίαν και αγωνίζονται να δημιουργήσουν μίαν νέα θρησκεία. Ο οικουμενισμός, ως λέγει ο αείμνηστος Σέρβος κληρικός Ιουστίνος Πόποβιτς, είναι παναίρεσις, ως περιθάλπουσα όλας τας αιρέσεις.
Αλλ’ εσείς, αγαπητοί μου, Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί, άνδρες γυναίκες και παιδιά, μείνετε προσηλωμένοι εις την Ορθοδοξίαν…

(Φλώρινα 22-6-1993 Συμβουλές τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου σε ομογενείς της Αυστραλίας)

 *  *  *

ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!

ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΜΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΔΕΣ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!!!

Διαβάστε ἐδῶ: http://neaflorina.gr/2019/12/imerisia-ekdromi-sto-parko-ton-eychon-sti-larisa-apo-ta-katichitika-scholeia-amyntaioy/

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.