Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ 1) Αποκαλυψεις για το φιασκο του κορωνοϊου, εμβολια, chip, ατζeντα. DR. RASHID BUTTAR 2) Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ & ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ, ΛΕΕΙ… 3) O κορυφαιος Ελληνας καθηγητης Παθολογιας & Επιδημιολογιας στο πανεπιστ. Στανφορντ, Γιαννης Ιωαννιδης με τις 266.000 επιστημονικες αναφορες λυνει το μυστηριο γιατι πεθαναν πολλοι στην Ιταλια & εξηγησε γιατι το εμβολιο μπορει να κανη κακο

date Μαι 3rd, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Η Αθηνα Λινου καθηγητρια του Τσιοδρα

  • Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών & της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard, ενώ κατέχει Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών και Υφηγεσία στον τομέα της Επιδημιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει αναλάβει πολλές ακαδημαϊκές θέσεις μεγάλης διάρκειας & έχει διδάξει Επιδημιολογία, Προληπτική Ιατρική και Ιατρική της Εργασίας στη Μεταπτυχιακή Σχολή Mayo, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Minnesota και στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve. Από το 2004 είναι Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • του ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ
  • Αυτά, ως προς το βιογραφικό της κ. Λινού. Η οποία είναι “τόσο Harvard”, όσο και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Με μια ενδιαφέρουσα πρόσθετη επισήμανση. Υπήρξε και καθηγήτρια του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας.
  • Ως εκ τούτων, γνωρίζει τα περί “επιστημονικής αβεβαιότητας” το ίδιο καλά με τον πρώην φοιτητή της και τώρα συνάδελφό της…
    Την συνεχεια:
  • https://www.libre.gr/epistimonikes-avevaiotites-choris-kr/?fbclidYEypBrsS16w6elt7lExA08RLPMv8
4219881

O Kαθηγητης Ιω. Ιωαννιδης λεει:
Η ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.

O κορυφαίος Έλληνας καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης με τις 266.000 επιστημονικές αναφορές, προέβη σε νέες δηλώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό και λύνει το μυστήριο γιατί πέθαναν πολλοί στην Ιταλία, ενώ εξήγησε γιατι το εμβόλιο μπορεί να κάνει χειρότερα τα πράγματα.
Παράλληλα τόνισε πάλι πως η θνητότητα του κορωνοϊού αποδεικνύεται μέσα από μελέτες, πως είναι ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης.
«Έχουμε πλέον ισχυρά δεδομένα από πολύ καλές μελέτες χωρών όπως η Ισλανδία, η Δανία, η Γερμανία και μελέτες που κάνουμε στο Στάνφορντ, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. Είναι αισιόδοξο αυτό, σε αντίθεση με ό,τι θεωρούσαμε αρχικά ότι είναι ένας ιός με θνητότητα 30 ή έστω 10 φορές μεγαλύτερη της εποχικής γρίπης.
Φαίνεται ότι είναι της ίδιας τάξης. Υπάρχει αισιοδοξία μέσα σε αυτή την τραγωδία ότι πλησιάζουμε σε μια κατάσταση κοντά στη λύση αυτού του επιδημικού κύματος», τόνισε ο καθηγητής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Γιατί ωστόσο ένας ιός με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι υπαίτιος για ολόκληρη πανδημία που έχει «γονατίσει» ολόκληρα εθνικά συστήματα υγείας όπως της Ιταλίας, της Ισπανίας και των ΗΠΑ.
«Η “σφαγή” στην Ιταλία και τη Νέα Υόρκη ήταν “σφαγή” νοσοκομειακών λοιμώξεων. Ερχόταν κάποιος χωρίς κορονοϊό, ενώ το νοσοκομείο είχε κατακλυστεί από τον ιό και γινόταν διασπορά!», ήταν τα λόγια του Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος συν τοις άλλοις, αποκαθήλωσε και τη σημασία της εύρεσης εύρεσης εμβολίου:
«Ο λόγος που πεθαίνεις από τον κορωνοϊό δεν είναι αναγκαστικά ο ιός, μπορεί να είναι η απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος στον κορωνοϊό. Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος».
Για να καταλήξει αναφορικά με το φθινόπωρο: «Πλέον ξέρουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το φθινόπωρο ή τα επόμενα χρόνια. Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορωνοϊό είναι απελπιστικά μικρή».

Αποκαλυψεις για το φιασκο του κορωνοϊου, εμβολια, chip, ατζeντα. DR. RASHID BUTTAR

———–

————

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.