Αυγουστίνος Καντιώτης



1) Eις τυπον και τοπον ΙΟΥΔΑ (αποκαλυπτονται οι λυκοποιμενες). Μηπως τους χρειαζετε αφορισμος για να συνετιστουν; 2) ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! (ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ)

date Ιούν 9th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Eις τυπον και τοπον ΙΟΥΔΑ

Σύρου Δωρόθεος Β’ – εις τύπον και τόπον ΙΟΥΔΑ.

α) Τους λυκοποιμένες μισθωτούς και προδότες της Πίστεως, ο Θεός τους αποκαλύπτει σε όσους έχουν μάτια να δουν.

https://tasthyras.wordpress.com/2020/06/09/%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%89%CF%81%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%82-%CE%B2-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BD-%CE%B9/#more-16941

elpidoforos - ουνβ) Ο αρχιεπισκοπος Αμερικης «θιγει την δογματικη Αληθεια» της Εκκλησιας της Ελλαδος

Διαβαστε:

https://orthodoxostypos.gr/__trashed-2/

 

9a150f5deb69

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

_______Ζητώ την κατανόηση όλων υμών, όσοι επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, διότι θα επιμείνουμε στο θέμα του Αφορισμού. Και σήμερα δηλ. θα σας κουράσουμε, διότι θα σας απασχολήσουμε και πάλι με το ζήτημα αυτό. Δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας, όπως εύκολα κάποιος θα μπορούσε να σκεφθεί Είναι ζήτημα αλλοιώσεως της Ορθοδόξου Διδασκαλίας. Η αλήθεια του Χριστού και η Διδαχή των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας δεν πρέπει να μολύνωνται με γνώμες ή και γνωμοδοτήσεις κάποιων Προσωπικοτήτων, δηλ. κοινωνικά ισχυρών προσώπων τα οποία θέλουν να αρέσουν στους ισχυρούς της ημέρας!
________Έτσι, λοιπόν, έπειτα από την αμαρτωλού περιεχομένου, δαιμονικής δε εμπνεύσεως, Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, κατά την οποίαν ο επιβληθείς Αφορισμός είναι «ανυπόστατος και ανίσχυρος » με μεγάλη έκπληξη αναγνώσαμε ένα σχετικό άρθρο του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου (της Κρήτης) κ.κ. Ανδρέα, ο Οποίος τυγχάνει και Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με τίτλο: «Επισκόπηση: Μεταξύ Κορωνοϊού καί Αφορισμού». Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε στη Romfea.gr την 25ην Μαΐου, έπειτα δε και στην Εφημερίδα «ΚΙΒΩΤΟΣ» της 4ης ‘Ιουνίου, (σελ. 30-31), το περιεχόμενο του οποίου όχι απλώς μας εξέπληξε, αλλά και βαθύτατα μας πλήγωσε!
________Έτσι, λοιπόν, η μάχη συνεχίζεται! «Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν», καθώς λέγει και η λαϊκή παροιμία!
….την συνέχεια: http://mkka.blogspot.com/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.