Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΕΟΚΛΗΤΟ, ΓΙΑ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, Ή Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ; ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ

date Ιούν 22nd, 2020 | filed Filed under: ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ

ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΚΛΗΤΕ,
Ο π. ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ή ΕΣΕΙΣ: 1) ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ; 2) ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ & ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΤΕ Μ` ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ & ΛΟΙΠΟΥΣ!
Ο π. ΜΑΞΙΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Μη ξεχνᾶτε με ποιους συνεργαστήκατε εσεῖς, οι οποῖοι συμπεριφέρθηκαν άθλια στον Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστῖνο, για να προλάβετε να γίνετε εσεῖς και ο Ιουστινος Μπαρδάκας επίσκοποι!!!

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=25004

Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΣ!!!

_____


______

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΣ,
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ

….Πού είναι, αυτά που λένε μερικοί δεσποτάδες ότι εμείς είμαστε Εκκλησία. Όχι, αγαπητοί μου, μπορεί να μαζευτείτε στην οδό Φιλοθέη όλοι οι δεσποτάδες και ένας καλόγερος να σας διαλύσει. Είδατε ποτέ μικρό παιδί να κινηγάει με ένα καλάμι τα γαλιά… Όταν εσείς εκεί που μαζεύεσθε, στην οδό Φιλοθέη, δεν σκέφτεστε τα μεγάλα και υψηλά και λαμβάνετε αποφάσεις που είναι κόντρα με το Ευαγγέλιο, κόντρα με τα συμφέροντα του λαού, τότε, μπορεί να είστε και 70 και 100 και 200 και 300 εάν εσείς δεν είστε φορείς της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και είναι ο ένας εκείνος, -ότι νάναι-, και καλόγερος νάναι· αυτός o καλόγερος που έχει μέσα του τη φωτιά τ” Ουρανού, που έχει Πνεύμα Άγιον, που βαδίζει με τους Πατέρες της Εκκλησίας, αυτός ο ένας θα σας σαρώσει όλους και θα επαναφέρει το σκάφος της Εκκλησίας στην τροχιά του!…
Τέτοιος ήτο ο άγιος Μάξιμο ο ομολογητής, που τους εσάρωσε όλους…Με εντολή πατριαρχών τον εξόρισαν, του εκόψαν την γλώσσα για να μη μιλάει για τον Χριστό. Toυ….»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.