Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑN ΔEN ΠEΣΕΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ & ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΗ

date Ιούν 26th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

ΑN ΔEN ΠEΣΕΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠ᾽ ΟΨΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΠOY ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΝΤΥΘΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΨΑΛΛΟΥΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

____

_____

Διωγμος στη μονη Εσφιγμενου!
Θα μπουκαρουν στο περιβολι της Παναγιας;

Μαθαίνω τώρα από τους φίλους μου τους ιερολοχίτες, ότι η φαμίλια Μητσοτάκη σπεύδει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον διωγμό των μοναχών της μονής Εσφιγμένου, οι οποίοι έγιναν το σύμβολο της αντίστασης κατά του οικουμενισμού και της Πανθρησκείας.

Κι επειδη στην Ισλαμογρεκία ξεχνάμε εύκολα, να σας θυμίσω τι είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, το 2013, όταν τοκαθεστώς [παραμένει το ίδιο, με εναλλαγή στα προσωπα] είχε προσπαθήσει και πάλι να εκκενώσει τη μονή…

http://panusis.blogspot.com/2020/06/blog-post_43.html
Καὶ ἐδῶ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ (στοὺς μοναχούς πιζνες, που μαζεύουν ὅλα τὰ λεφτα τῆς Εὐρωπαϊκης Ἐνωσης καὶ ἔχουν τὴν ὑψηλή προστασία τοῦ πατρ. Βαρθολομαίου!), ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ – ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ» ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ..

http://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/06/blog-post_24.html

Διαβαστε και εδω:

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2511883/i-110-monachi-tis-monis-esfigmenou-pou-ine-sa-na-min-iparchoun

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.