Αυγουστίνος Καντιώτης



ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ & ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ & ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! 1) ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΠΡΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 2) Ο Φιοντορ Ντοστογιεφσκι για τον παπισμο «… Ο ρωμαιοκαθολικισμος ειναι πιστη μη χριστιανικη… Ο καθολικισμος της Ρωμης ειναι χειροτερος απο τον αθεϊσμο…

date Ιούλ 7th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.


ΓΕΜΙΣΕ Α
ΕΛΛΑΣ ΕΝ ΚΙΝΔΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΛΙΩΣΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε τί διαφέρει ο αθεος Τσιπρας, από τον μασόνο Μητσοτακη, που τον ανέβασε στην εξουσία η λέσχης Μπιντεμεργκ, κοροϊδευοντας τον Ελληνικό λαό, πουλώντας των δήθεν πατριωτισμό, μεχρι να αρπάξει την εξουσία!

σ.σ. Με σταθερά βήματα υλοποιείται το σχέδιο αφανισμού του έθνους των Ελλήνων.

Μεγαλες αλλαγες φερνει το νομοσχεδιο του ΥΠΕΣ

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ὅλα ὡς πρός τήν χορήγηση ἰθαγενείας τούς ἀλλοδαπούς πού ζοῦν στήν χώρα μας βάσει τοῦ νομοσχεδίου πού παρουσίασε ὁ ὑπουργός Ἐξωτερικῶν Παναγιώτης Θεοδωρικάκος στό χθεσινό Ὑπουργικό Συμβούλιο. Τό νομοσχέδιο γιά τήν πολιτογράφηση ἀλλογενῶν ἀλλοδαπῶν ἔχει ὡς κύριο στόχο τήν ἐπιτάχυνση τῆς ὅλης διαδικασίας, προκειμένου ἡ ἀπόδοσις ἰθαγενείας νά γίνεται σέ χρόνους ἐξπρές ἀλλά καί τό διοικητικό κόστος νά μειωθεῖ στό ἐλάχιστο.

Συνέχεια 9a150f5deb69

Ο Φιοντορ Ντοστογιεφσκι για τον παπισμο

«… Ο ρωμαιοκαθολικισμός είναι πίστη μη χριστιανική… 

Ο καθολικισμός της Ρώμης είναι χειρότερος από τον αθεϊσμό… 
Ο αθεϊσμός κηρύττει μονάχα το μηδέν, ο καθολικισμός, όμως, προχωρεί πιο πέρα ακόμα˙ κηρύττει ένα διαστρεβλωμένο Χριστό, ένα Χριστό αντίθετο του Χριστού. Κηρύττει τον Αντίχριστο». 

«… Η Ρώμη ανακήρυξε ένα Χριστό που υπέκυψε στον τρίτο πειρασμό του σατανά… 
Διακήρυξε σε όλο τον κόσμο πώς ο Χριστός δεν μπορεί να βασιλέψει χωρίς την επίγεια βασιλεία. Ήταν το ίδιο σαν να ανακήρυξε ο καθολικισμός τον Αντίχριστο, κι αυτό ήταν που κατέστρεψε την Δύση».

«… Ο πάπας άρπαξε γη, έκατσε σε γήινο θρόνο και επήρε ξίφος στα χέρια του.

Από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτε, μονάχα πού στο ξίφος πρόσθεσαν και το ψεύδος, την ραδιουργία, την απάτη, τον φανατισμό, την πρόληψη, το έγκλημα». 

«… Παίξανε (οι παπικοί) με τα πιο άγια, τα πιο δίκαια, τα πιο αγνά, τα πιο φλογερά αισθήματα του λαού. Όλα, όλα τα προδώσανε, για να κερδίσουν την ανάξια γήινη εξουσία. Δεν είναι, λοιπόν, όλα αυτά διδασκαλία του Αντιχρίστου;» 

https://filoinikodimou.blogspot.com/2020/07/blog-post_57.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.