Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος) 2) Προεδρος Πολωνιας: Πλεον επικινδυνος ο σοδομισμος aπo τoν μπολσεβικισμoν! 3) Γερμανια. Και νεες παρεμβασεις κατα της σκοπιανικης προπαγανδας!

date Ιούλ 8th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Ακούστε, τι λέει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, σ” ένα κατάμεστο εκκλησίασμα, σε εσπερινό κήρυγμα, στην Αγία Τριάδα Πτολεμαϊδος, στις 10-12-1978, για την ομοφυλοφιλία·

—————–

—————–

«…Το μάθατε; Διαβάσατε το πρώτο κεφάλαιο την προς Ρωμαίους επιστολή για να δείτε…. Το ζώο έχει ευπρέπεια, δεν βγαίνει από τα φυσικά όρια που καθόρισε ο Δημιουργός. Επιτρέψατέ μου αγαπητοί μου, να μιλήσω και εγώ με την γλώσσα του Παύλου· Αρσενικό με αρσενικό δε σμίγει, Δεν θα το δείτε σ’ όλη την πλάσει. Αρσενικό με αρσενικό δεν σμίγει, θηλυκό με θηλυκό δεν σμίγει. Το παράφυση είναι άγνωστο. Και όμως υπάρχει η αμαρτία αυτή. Και άλλοτε στην Πατρίδα μας μετριούνταν στα δάκτυλα αυτοί; Τώρα κάτω στην Ομόνοια, κάτω στο Σύνταγμα υπάρχει πλήθος απ’ αυτούς…»

Πρόεδρος Πολωνίας:

Πλεον επικινδυνος ο σοδομισμος

απο τον μπολσεβικισμον!

 8 Ιουλίου, 2020

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ δὲν εἶναι (εὐτυχῶς) ὅλοι ἴδιοι. Ἔστω καὶ λίγοι, ξεχωρίζουν ἀπὸ τὴν πλειοψηφία, οἱ ὁποῖοι «πουλᾶνε» ὅ,τι ἀρέσει καὶ ὅ,τι ἐπιδιώκει ὁ σύγχρονος ἀποστατημένος κόσμος. Ἕνα ἀπὸ τὰ μείζονα πνευματικὰ καὶ ἠθικὰ προβλήματα τοῦ κόσμου στὶς τραγικὲς καὶ ἐσχατολογικὲς ἡμέρες μας, εἶναι καὶ ἡ ἁλματώδης διάδοση τοῦ σοδομισμοῦ, ὡς δῆθεν «φυσιολογική, ἐναλλακτικὴ ἐρωτικὴ ζωή»!
Ὁ Πρόεδρος τῆς φιλήσυχης καὶ πολιτισμένης Πολωνίας Andrzej Duda ἔχει, ὄχι ἁπλὰ διαφορετικὴ ἄποψη, ἀλλὰ χαρακτηρίζει τὴν ἰδεολογία τῶν LGBT, πιὸ ἐπικίνδυνη καὶ ἀπὸ αὐτὴ τῶν μπολσεβίκων! Δεῖτε τὴν εἴδηση:
https://orthodoxostypos.gr/%CF%80%CF%81%CF%CF%82/

Γερμανια·
Και νεες παρεμβασεις
κατα της σκοπιανικης προπαγανδας
απο τον Ιερο Λοχο Γερμανιας!

Το Σάββατο της 4 Ιουλίου 2020, έλαβε χώρα στο κέντρο της Στουτγάρδης στην Königstraße 9 ειρηνική διαμαρτυρία με θέμα την ονομασία των Σκοπίων που προπαγανδίζεται με σημαίες ζωγραφισμένες σε δημόσιους χώρους φέροντας το όνομα «Macedonian».
Τα μέλη του Συλλόγου μας κατέθεσαν το φυλλάδιο με την ιστορική αλήθεια στον Ρουμάνο ζωγράφο (συμπτωματικά ή όχι και ο ζωγράφος στην Κολωνίας που προπαγανδίζει υπέρ των σκοπίων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είναι Ρουμάνος) εκεί ακριβώς που θα ζωγράφιζε την σημαία των Σκοπίων….
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/07/blog-post.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.