Αυγουστίνος Καντιώτης



Ἐμiσησα εκκλησiαν πονηρευομeνων (Ψαλμoς ΚΕ, 5)

date Αυγ 24th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Ἐμισησα εκκλησιαν πονηρευομενων (Ψαλμός ΚΕ, 5)

Ο πολίτης καταγγέλλει: Άνεργος πήγε στην εκκλησία χωρίς μάσκα και του έκοψαν πρόστιμο! Τον “έδωσαν” μέσα από τον ναό!

Αναγνώστης μας πήγε να εκκλησιαστεί και τελικά έφυγε από τον ναό εξοργισμένος, καθώς πήγε χωρίς μάσκα και άνθρωπος της εκκλησίας τον κατήγγειλλε στους αστυνομικούς που του έκοψαν πρόστιμο!

Διαβάστε την καταγγελλία του:

“Σήμερα το πρωί κατά τις 09:30 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Νέο Ψυχικό ειδοποίησαν μέσα από την εκκλησία την αστυνομία επειδή αρνήθηκα να φορέσω μάσκα! Δεν το πίστευα ότι ήρθαν οι μπάτσοι οι οποίοι είχαν το θράσος να έρθουν στο μέσον της εκκλησίας και να με μαζέψουν εμένα και τη γυναίκα μου, όπου οδηγηθήκαμε στο περιπολικό και μάς έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ και ήταν ανένδοτοι παρόλο που τους είπαμε ότι είμαστε άνεργοι!
Όταν τελείωσε η θεία λειτουργία με όλους τους μπλε μασκοφόρους και ευτυχώς που πήραμε θεία κοινωνία είπα στον πάτερ τι έγινε και φυσικά υποστήριξε τη γυναίκα της εκκλησίας, λέγοντάς μου ότι πρέπει να ακολουθεί τους νόμους του κράτους!
Και του είπα τους νόμους του Ιησού Χριστού τους διαγράφουμε; Που είναι η αντίσταση; Και μου είπε “έχεις δίκιο αλλά δεν έχουμε να πληρώνουμε 5.000 ευρώ”. Κοινώς Μάμονας και μόνο Μάμονας!”

https://www.makeleio.gr/%C%B3%CE%B5-%CF%83%CF%84/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.