Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ (βιντεο με μαρτυρια πρων μαγου))

date Ιαν 7th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!

Θλίβομαι γιατί η Πατρίδα μας στερείται πνευματικής και θρησκευτικής ηγεσίας με συνέπεια να μην επιτρέπουν τον εορτασμό των Θεοφανείων,
Ιδέτε δύο βίντεο τα οποία συγκλίνουν.

Αν είχαμε ως ταγούς της Ορθοδοξίας τον Μακαριστό Χριστόδουλο ή τον Ιερό Αυγουστίνο της Φλωρίνης όλοι οι καλικάντζαροι θα είχαν κρυφτεί.

https://www.brighteon.com/f7eda110-a7ed-4d4b-b52f-1ab713a0021b

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΕΙΓΟΝ! … ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

Και όχι! Δεν είναι «Φώτα» … αλλά «Φώτιση», «Θεοφάνεια», ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας, αλλά όχι «Φώτα»

https://www.facebook.com/ioanpetrou/videos/3481819688595514

  • ΣΗΜ. Επειδή πολλοί θα θεωρήσουν ότι το θέμα έχει καθαρά θρησκευτική χροιά, επιτρέψετε μου για πολύ συγκεκριμένους λόγους να μην απαντήσω σε σχόλια ή ερωτήσεις επι του θέματος. Απλά θέλησα να πω κάτι που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό. Εσείς απλά, κρατήστε το ή πετάξτε το… ΕΑΝ όμως του δίνετε ανάλογη σοβαρότητα με αυτήν που του δίνω εγώ, παρακαλώ κοινοποιήστε το!
  • Στέργιος Σμυρλής

Σημειωσεις κατω απο το βιντεο

Ενώ ακόμη και η «Νέα Πολιτική Λοιμωξιολογία» της ομάδας που μας έχει κλειδώσει μέσα, παραδέχεται ότι στο νερό δεν διαδίδεται ο ιός, ενώ θα μπορούσαν χωρίς κόσμο οι ιερείς μόνο με έναν ή δύο βουτηχτές να πάνε να αγιάσουν τα ύδατα, οι κυβερνώντες εντελώς παράλογα θέλουν να απαγορεύσουν τον αγιασμό των υδάτων!!!
Τους ενημερώνουμε ότι αγιασμός των υδάτων θα γίνει και με φυσικό τρόπο αλλά και με υπερφυσικό! Δηλαδή αρχιερείς και ιερείς θα βρουν ένα τρόπο και θα αγιάσουν τα ύδατα αλλά όπου αυτό δεν καταστεί δυνατόν, σε αυτήν την περίπτωση θα αγιάσουν τα ύδατα…Άγγελοι Κυρίου!
Οπότε μην χαίρονται οι αποκρυφιστές που τους έβαλαν να πάρουν αυτές τις αποφάσεις. Τί ενοούμε; Θα το καταλάβετε παρακάτω διαβάζοντας και βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί!
Mετανοημένος πρώην μάγος αποκαλύπτει: «Την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων και 40 ημέρες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστου και του αγιασμού των υδάτων, όλοι οι μάγοι είχαμε φοβερούς πονοκέφαλους και μια κατάσταση τρέλας! Είμασταν με ηρεμιστικά χάπια!
Αυτό κρατούσε για 40 ημέρες μετά τα Θεοφάνεια!
Λύνονται δηλαδή όλα τα μάγια από την ημέρα των Θεοφανείων, σαν ένδειξη δώρου του Θεού για τον Υιό Του που Βαπτίζεται προς τους Ορθοδόξους. Και τότε όλοι οι μάγοι ομολογούσαμε ότι πράγματι μόνο ο Χριστός και η Εκκλησία έχουν την δύναμη»!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.