Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ 2) Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

date Ιαν 8th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ

υπ. π. Α«… Ἐρήμην τοῦ πληρώματος τῆς Ἐκκλησίας εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ λαμβάνωνται ἀποφάσεις.
Ἡ αἴθουσα τῆς Ἱεραρχίας δὲν εἶναι αἴθουσα κάποιας μασονικῆς στοᾶς, ὅπου ὡρισμένα μόνο ἄτομα συνεδριάζουν καὶ λαμβάνουν μυστικὰς ἀποφάσεις. Ὄχι!
Ἡ αἴθουσα τῆς Ἱεραρχίας πρέπει νὰ εἶναι ὡς τὸ ὑπερῷον τῆς Πεντηκοστῆς, ὅπου ἔπνεε ἡ αὔρα τοῦ Παναγίου Πνευματος· «Οὖ δὲ τὸ Πνεῦμα Κυρίου, ἐκεῖ ἐλευθερία» (Β´ Κορ. 3, 17).

(Ἀπό  τὸ περιοδικό «Χριστιανικὴ Σπίθα», ἀρ. φυλ. 436, Ὀκτώβρ.- Νοεμβρίου 1984)

4219881

  *  *  *

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

«Και η γυνή ην είδες έστιν η πόλις η μεγάλη η έχουσα βασιλείαν επί των βασιλέων της γης» (δια να θερίσει μετ’ ολίγον την καταστροφή της από αυτούς τους βασιλείς).

Στον τελευταίο στίχο του κεφαλαίου αυτού, ο άγιος Ιωάννης μας λέγει ξεκάθαρα ότι η πόλη η μεγάλη Βαβυλώνα-Ρώμη έχει εξουσία και κυριαρχία επάνω σε άλλους βασιλείς. Εν ολίγοις, θέλει να μας πει ότι είναι διοικητική πρωτεύουσα αυτοκρατορίας. Ποια, όμως, ήταν τότε που εγράφετο η Αποκάλυψη η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας; Φυσικά η πρεσβυτέρα Ρώμη. Αλλά και πάλι, ποια θα είναι η διοικητική πρωτεύουσα στα έσχατα, λίγο πριν τον Αντίχριστο; Θα είναι πάλι, η πρεσβυτέρα Ρώμη. Όπως έχουμε προαναφέρει, πολλοί ερμηνευτές, παλαιοί και σύγχρονοι, λένε ότι πολύ πιθανόν να είναι η βασιλεία της Ρώμης που θα αναβιώσει στους Εσχάτους Χρόνους. Συγκεκριμένα, λένε ότι μετά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα ελευθερωθεί η Κωνσταντινούπολη, η Νέα Ρώμη, η οποία θα πάρει την παλαιά αίγλη και τις ηγεμονίες της.
Το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, εξηγώντας ότι όλα τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν είναι «ηθικά αποδεκτά», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: «κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες για τον κορωνοϊό από το 2017», επικαλούμενος ένα απόσπασμα από το κόμικ «Αστερίξ».   

ΔΕΙΤΕ (διπλό κλίκ) ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=DaCOGvpQAos&feature=emb_logo
ΜΟΡΦΟΥ: ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΤΟ ΗΞΕΡΕ…

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Όταν ο Αστερίξ αντιμετώπισε τον Κοροναϊό! Στο τεύχος του αγαπημένου κόμικ με τίτλο ««Ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», οι δύο ήρωες μας από το γαλατικό χωριό έχουν να αντιμετωπίσουν σε μια μεγάλη αρματοδρομία τον μυστηριώδη μασκοφόρο αρματοδρόμο Coronavirus.
«Βρισκόμαστε στο 50 π.Χ. όπου όλη η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία διασχίζεται από δρόμους και λεωφόρους που εκτός από το αγαθό της μετακίνησης τώρα προσφέρουν και την υπέρτατη τέρψη του μηχανοκίνητου αγώνα. Και τι πιο κατάλληλο για να αναδείξει τον λαμπρό πολιτισμό της και τη σοφία του ο Ιούλιος από έναν αγώνα με κάρα και άρματα, με οδηγούς Βενέτους, Ετρούσκους, ‘Ελληνες, Λουζιτάνους, Γότθους, Αιγύπτιους κ.λ.π, οι οποίοι θα αγωνιστούν μεν, ο νικητής θα είναι… Ρωμαίος δε. Και θα είναι αγώνας με όλα τα ευγενικά γνωρίσματα που όλοι καλά γνωρίζουμε: σπρωξίματα, παγίδες, ντοπαρίσματα, κόλπα και νοθεία. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ θα κάνουν άνω κάτω τον αγώνα ιδίως όταν ο αντίπαλος τους είναι ο ένας και μοναδικός Καίσαρας …».
Αυτή είναι η σύνοψη (με spoiler στο τέλος) της πλοκής του κόμικ «Ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός» που κυκλοφόρησε στη Γαλλία το 2017 και στα ελληνικά την επόμενη χρονιά. Οι δύο ήρωες μας συμμετέχουν στο μεγάλο γκραν πρι που διοργανώνει ο Ιούλιος Καίσαρας και μεταξύ άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν τον μυστηριώδη μασκοφόρο αρματοδρόμο «Κοροναϊό» (Coronavirus). Δεν πρόκειται ακριβώς βεβαίως για προφητεία, αφού ο όρος «κοροναϊός» δεν είναι σημερινός, και πάλι όμως προκαλεί ένα σοκ και δέος να βλέπεις τη λέξη των ημερών σε παλαιότερο κόμικ που διαδραματίζεται μάλιστα στην αρχαιότητα.

Πηγή: www.lifo.gr

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.