Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ & ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! 2) Το περσινο Πασχα ήταν χωρις κοσμο στις εκκλησιες, φετος προτεινουν «μικρες διορθωσεις», που ειναι του τυπου… περιφορα του Επιταφιου εντος του ιερου ναου, Αποκαθηλωση αλλες ωρες απο ο,τι ειθισται & λειτουργια για την Ανασταση το… επομενο πρωί! 3) Δικαστηριο της Γερμανιας απαγορευσε οι μαθητες να υποβαλλονται σε rapid test (self test) να φορουν μασκες, να τηρουν αποστασεις!!!! ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ!

ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

Μικρό απόσπασμα παλαιας ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου

Θα δουμεβρωμιαρης.:
1) Ποια είναι η φωλιά της μασονιας;
2) Τί σκοπό έχει;
3) Τί θέση θα πάρουμε εμεις ως εκκλησία, ως χριστιανοι που πιστεύουμε;
Σε αυτά τα τρία ερωτήματα θα απαντήσουμε, για να διαφωτιστητε και να ενημερώσετε τους γνωστούς σας.
Το φοβερό της μασονίας ειναι ότι δεν βγαίνει στο μπαλκόνι για να πη μισω τον χριστιανισμό. Αμα δη κανέναν παπά, πάει στο παγκάρι γίνεται επίτροπος, υποκρίνεται. Ασπάζεται βέβαια τα κράσπεδα του αρχιιεπισκόπου…, αλλά μέσα τους είναι Ιούδες της χριστιανοσύνης… (Ακουστε ηχητικά την συνέχεια https://youtu.be/eBKU2O4twt4)

diaxor.

Πασχα με ωραριο σουπερ μαρκετ θελουν οι πιστοι συμβουλοι του πρωθυπουργου Κυριακου Μητσοτακη, Γιωργος Γεραπετριτης και Ακης Σκερτσος

Μετά το περσινό Πάσχα, το οποίο ήταν χωρίς κόσμο στις εκκλησίες, φέτος προτείνουν «μικρές διορθώσεις», οι οποίες είναι του τύπου… περιφορά του Επιταφίου εντός του ιερού ναού, Αποκαθήλωση άλλες ώρες από ό,τι είθισται και λειτουργία για την Ανάσταση το… επόμενο πρωί. Αλλαγές που «χωράνε» στο ωράριο της απαγόρευσης μετακινήσεων.Πάσχα με ωράριο σούπερ μάρκετ θέλουν οι πιστοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.

Μετά το περσινό Πάσχα, το οποίο ήταν χωρίς κόσμο στις εκκλησίες, φέτος προτείνουν «μικρές διορθώσεις», οι οποίες είναι του τύπου… περιφορά του Επιταφίου εντός του ιερού ναού, Αποκαθήλωση άλλες ώρες από ό,τι είθισται και λειτουργία για την Ανάσταση το… επόμενο πρωί. Αλλαγές που «χωράνε» στο ωράριο της απαγόρευσης μετακινήσεων

Tην συνέχεια: https://www.pronews.gr/thriskeia/979878_pasha-me-orario-soyper-market-thelei-i-kyvernisi-anastasi-tin-alli-mera-proi-allagihttps://www.pronews.gr/thriskeia/979878_pasha-me-orario-soyper-market-thelei-i-kyvernisi-anastasi-tin-alli-mera-proi-allagi

diaxor.

Δικαστηριο της Γερμανιας απαγορευσε οι μαθητες να υποβαλλονται σε rapid test (self test) να φορουν μασκες, να τηρουν αποστασεις!!!! ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ!

Και καθώς οι Έλληνες μαθητές μαζικά υποβάλλονται σε rapid test επονομαζόμενα κι ως Self tests στις 8 Απριλίου 2021, το Οικογενειακό Δικαστήριο της Βαϊμάρης έκρινε σε επείγουσα διαδικασία ότι δύο σχολεία της Βαϊμάρης απαγορεύεται με άμεσο αποτέλεσμα να απαιτούν από τους μαθητές να φορούν όλα τα είδη καλύμματα στόματος και μύτης (ειδικά μάσκες κατάλληλες όπως μάσκες FFP2) να διατηρούν AHA μίνιμουμ αποστάσεις και / ή να συμμετέχουν σε rapid tests για SARS-CoV-2.Ταυτόχρονα, το δικαστήριο έκρινε ότι η διδασκαλία στην τάξη πρέπει να διατηρηθεί (απόφαση πλήρους κειμένου, συμπεριλαμβανομένων τριών εκθέσεων εμπειρογνωμόνων).

Συνέχεια

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.