Αυγουστίνος Καντιώτης



Εφυγαν οι πατριωτες και κυβερνουν οι προδοτες: 1) ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ; 2) Διαμαρτυρια κατα της Πενταμερους διασκεψης-Προεδρικο Μεγαρο, των ακομματιστων πατριωτικων φωνων απο την Κυπρο… Δεν αποδεχομαστε τις συνομιλιες με τον κατοχικο ψευδοηγετη και απαιτουμε την αποχωρηση της ΚΔ απο αυτες. Μονο ετσι θα τεθουν οι βασεις για την Απελευθερωση της Κυπρου μας 3) Eυχες της Πανελληνιου Ενωσεως Θεολογων για τις αγιες ημερες της Μεγαλης Εβδομαδας

Εφυγαν οι πατριωτες και μας κυβερνουν οι προδοτες

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ;

Οι 11 λόγοι που η ΔΙΣ έπρεπε να το ξανασκεφτεί πριν πάρει τέτοια απόφαση

Όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ έγραψε σε προηγούμενο άρθρο μεγάλη απογοήτευση επικρατεί από χθες στους κόλπους των πιστών για την αδικαιολόγητη συγκατάβαση της διοικούσης Εκκλησίας και την απόφαση για Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Σαββάτου.
Πέραν όμως από τα πρακτικά θέματα η εν λόγω απόφαση αποτελεί και σοβαρό θεολογικό ατόπημα.
Το γιατί, το αποδεικνύει το Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης ο οποίος επισημαίνει την αξία της Κυριακής για την Ανάσταση…
Διαβαστε τη συνέχεια:

https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/pneymatika-ofelima/7005427_giati-i-ana-atopima

9a150f5deb69

Το Σαββατο του Λαζαρου, στις 24.4.2021, ωρα 19:30, θα γινη διαμαρτυρια εξω απο το προεδρικο μεγαρο, για την επικειμενη πενταμερη διασκεψη

από τις αυτόνομες φοιτητικές παρατάξεις (•Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π

www.augoustinos-kantiotis.grTASOSΑνεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛΞΗ Πανεπιστημίου Κύπρου, ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ Αθήνας, Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης, Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση ΤΟΛΜΗ Ιωαννίνων
ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου, •Α.Φ.Κ Νίκη ΤΕ.ΠΑ.Κ, •Α.Φ.Κ Αιχμή Κομοτηνής, •Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών ΕΦΕΝ) διοργανώνουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το προεδρικό, για την επικείμενη πενταμερή διάσκεψη.
Η θέση μας παραμένει ξεκάθαρη. Δεν αποδεχόμαστε τις συνομιλίες με τον κατοχικό ψευδοηγέτη και απαιτούμε την αποχώρηση της ΚΔ από αυτές. Μόνο έτσι θα τεθούν οι βάσεις για την Απελευθέρωση της Κύπρου μας. Σκοπός της εκδήλωσης μας να στείλουμε ένα μήνυμα μέσα στο προεδρικό ότι ο Ελληνισμός της Κύπρου απαιτεί από τον πρόεδρο να μην κατέλθει στις συνομιλίες και ότι δεν αποδεχόμαστε την ομοσπονδία.

Η πενταμερής διάσκεψη θα υποβαθμίσει την Κυπριακή Δημοκρατία από διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος και μέλος της ΕΕ, σε μία κοινότητα. Αυτό δεν θα το δεχτούμε.
Απελευθέρωση-Αυτοδιάθεση-Ένωση
https://www.facebook.com/events/229167182332108/

4219881

«Μὴ ὡς Ἰουδαῖοι ἑορτάσωμεν·
καὶ γὰρ τὸ Πάσχα ἡμῶν,
ὑπὲρ ἡμῶν ἐτύθη Χριστὸς ὁ Θεός,
ἀλλ’ ἐκκαθάρωμεν ἑαυτοὺς
ἀπὸ παντὸς μολυσμοῦ,
καὶ εἰλικρινῶς δεηθῶμεν αὐτῷ.
Ἀνάστα Κύριε,
σῶσον ἡμᾶς ὡς φιλάνθρωπος.»

Τροπάριο Μεγάλης Πέμπτης

Τὸ Διοικητικὸ Συμβούλιο τῆς Πανελληνίου Ἑνώσεως Θεολόγων εὔχεται νὰ ἑορτάσουμε τὶς ἅγιες ἡμέρες τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδας, ὅπως καὶ ὅλες τὶς ἡμέρες τῆς ζωῆς μας, «χριστιανικά, ἀνώδυνα, ἀνεπαίσχυντα, εἰρηνικά», ἀγωνιζόμενοι τὸν ἐν Χριστῷ καλό, σταυρικὸ καὶ μετανοιακὸ ἀγώνα τῆς πίστεως, τῆς ἀγάπης καὶ τῆς ἐλπίδας, ποὺ, ὡς τρόπος ζωῆς ὁδηγεῖ στὴ συμμετοχή μας στὴν Ἁγία Ἀνάσταση τοῦ Λυτρωτῆ καὶ Σωτήρα μας Ἰησοῦ Χριστοῦ.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.