Αυγουστίνος Καντιώτης



Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ καλει την Τεταρτη 19 Μαιου 2021, 9:00 μ.μ. καθε ευαισθητο Έλληνα & Ελληνιδα να συμμετασχει στην Δημοσια Διαβουλευση, με θεμα: Αναγκη να σωσουμε τον Λαο μας, τον Πολιτισμο μας, την Δημοκρατια και την Πιστη μας. Οσοι αντιλαμβανομαστε πως συντελειται κανονικη γενοκτονια… 2) Γ. Καρυστινος, καρδιολογος: “Ειμαστε σε επιπεδο Ναζιστικης κατοχης, ζουμε σε μια στυγνη δικτατορια” 3) Γυναικολογος στη Λαρισα, που με αναρτηση της στο Facebook παρακινει τον κοσμο να μην κανει εμβολιο κατα του κορωνοϊου

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

(Παγκόσμιο Πολυκεντρικό Αυτοοργανούμενο Δίκτυο)

Τελευταια Ανακοινωση

Ανάγκη να σώσουμε τον Λαό μας τον Πολιτισμό μας την Δημοκρατία και την Πίστη μας. Τετάρτη 19 Μαΐου2021 9:00 μ.μ.
Το Δίκτυο Ελληνισμού καλεί κάθε ευαίσθητο Έλληνα και κάθε ευαίσθητη Ελληνίδα, σε κάθε κοινωνική κατάσταση να συμμετάσχει στην Δημόσια Διαβούλευση, με θέμα: Ανάγκη να σώσουμε τον Λαό μας τον Πολιτισμό μας, την Δημοκρατία και την πίστη μας.
Όσοι αντιλαμβανόμαστε πως συντελείται κανονική γενοκτονία, τόσο στον Ελληνικό λαό όσο και σε κάθε λαό και στην ανθρωπότητα όλη, έχουμε ηθική ευθύνη και ιερό χρέος να δράσουμε άμεσα και πολυεπίπεδα.
Συνεχίζουμε τον άνισο αγώνα για να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό
Προκειμένου να απεγκλωβιστεί από το θανάσιμο σφιχταγκάλιασμα με τα δολοφονικά Υποχρεωτικά ιατρικά μέτρα.
Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε την σημαντική αυτή Δημόσια Διαβούλευση. Επείγει όσο ποτέ άλλοτε να κινηθούμε…
Την συνέχειαhttps://www.diktyoellinismou.gr/

9a150f5deb69

Γ. Καρυστινός, καρδιολόγος: “Είμαστε σε επίπεδο Ναζιστικής κατοχής, ζούμε σε μια στυγνή δικτατορία”

https://youtu.be/GdwDkyBQDsQ

9a150f5deb69

Σάλο έχει προκαλέσει μια γυναικολόγος στη Λάρισα, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook παρακινεί τον κόσμο να μην κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς, όπως ισχυρίζεται, προκαλεί διαταραχές στο ανθρώπινο DNA.

«Πείτε όχι στα εμβόλια κατά του COVID. Μεγάλες παρενέργειες. Η Pfizer έχει θησαυρίσει. Τα κέρδη της τρισεκατομμύρια. Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και καταστροφή σταδιακή αγγείων από όλα τα εμβόλια. Θεραπείες υπάρχουν γρήγορες. Αλλά απόδειξη ότι από Σεπτέμβριο έρχονται και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Πολλοί νεκροί από τον COVID-19 αλλά από ενδονοσοκομειακές επιμολύνσεις. Ο απλός ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί. Παρακαλώ πολύ μην παραπλανούμε τον λαό μας και όλη την ανθρωπότητα. Να είμαστε γενναίοι και να το λέμε, άλλωστε το ξέρουν όλοι σχεδόν. Μακριά από την παγκοσμιοποίηση. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή. Η Γη φτάνει για όλους μας».

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/ellada/salos-gynaikologo-larisa-kata-emboliasmoy

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.