Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ της ΔΙΣ (3045), ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Απο Αγιογραφικη & Πατερικη πλευρα αποδεικνυεται ασεβεστατη, γραμμενη απο χερια Νεοβαρλααμιτων επισκοπων (του π. Θεοδωρου Ζηση). 2) ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΗΡΩΔΗΣ 3) «Αναγκασα τον γιο μου να κανει το εμβολιο, για να ανοιξει την επιχειρηση του, δεν ηθελε το παλληκαρι, φοβοταν», ειναι τα σπαρακτικα λογια ενος πατερα απο την Κορινθο, που εχασε τον γιο του 35 ετων, μια μερα μετα τον εμβολιασμο με το σκευασμα της Pfizer

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ της ΔΙΣ (3045), ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ,

Του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση, Ομοτίμου καθηγητου της Θεολογικης Σχολης το Α.Π.Θ.

Η ‘εγκύκλιος από Αγιογραφική & Πατερική πλευρά αποδεικύεται ασεβέστατη & οι επίσκοποι που την συνέταξαν Νεοβαρλααμίτες

Τέλος της ομιλίας του π. Θεοδώρου, που έγινε στην Αγία Παρασκευή Μηλοχωρίου στις 26.7.2021. Σύντομα θα αναρτηθή και το πρωτο μέρος, που ειναι πολύ σημαντικό.
_______

____________

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΗΡΩΔΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΥ
Διδάκτωρ Μοριακής Ανοσολογίας.

Το κείμενο παραθέτει την επιστημονική τεκμηρίωση στις απαντήσεις των ερωτήσεων της Συνόδου «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ», περί εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε το σε pdf

9a150f5deb69

Για αυτές τις ευλογίες μιλαν οι δεσποτάδες μας, που αρνήθηκαν τον Χριστό, εκλεισαν τις εκκλησίες και προπαγανδίζουν τα εμβόλια του κορωνοϊου!!!

Ο γιος του πεθανε απο το εμβολιο

«….Του χώσανε τη βελόνα κι έφυγε το παιδί….. Περιμένω να γίνει η νεκροψία να βγει ένα πόρισμα… Να μου πούνε τι??? …..»
«Ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλληκάρι με τίποτα, φοβόταν»

είναι τα σπαρακτικά λόγια ενός πατέρα από την Κόρινθο, που έχασε τον γιο του μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer κατά του Covid-19. «Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» λέει ο πατέρας και ζητά από το κράτος εξηγήσεις για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του.

«Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, δεν είμαστε αρνητές», δηλώνει ο άνθρωπος αυτός που έχασε τον γιο του, χωρίς, όπως εξηγεί, να τον εξετάσουν, αφού «ούτε θερμόμετρο δεν του έβαλαν» και πέθανε ξαφνικά.

Aκουστε τον πονεμένο πατέρα (βιντεο)

https://www.brighteon.com/7413d18e-371f-48c8-92f6-c0dc9e2e2202

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.