Αυγουστίνος Καντιώτης



Αναποδες προφητειες του Αδωνη Γεωργιαδη: α) «Σε ενα χρονο απο σημερα (9.7.2021), θα ασθενησουν ολοι οι ανεμβολιαστοι…» Λιγες μερες μετα, στις 27.7.2021, αρρωστησε ο ιδιος, πληρως εμβολιασμενος! & δηλωσε: β) Εχω κορονοϊο αλλα «ειμαι βεβαιος οτι θα νοσησω ελαφρια» (περναει δυσκολα). Περαστικα του & να μη λεει μεγαλα λογια! 2) Με κορονοϊο νοσηλευεται ο Μητροπολιτης Πατρων Χρυσοστομος (εμβολιασμενος) 3) Μολυνθηκε με Covid-19 αν & ειχε εμβολιαστει πληρως ο αντιδημαρχ. Μυκονου – Εισηχθη στο νοσοκομειο

Αναποδες προφητειες του Αδωνη Γεωργιάδη:

σωτηρες παγκοσμ.ιντΓεωργιάδης ειπε: Σε έναν χρόνο από σήμερα, θα ασθενήσουν όλοι οι ανεμβολίαστοι (https://www.kathimerini.gr › politics › georgiadis-se-en.., 9 Ιουλ 2021. Όμως δεν ήξερε ότι  ύστερα απο λίγες μέρες θα αρρώστaiνe ο ίδιος, που ήτο πλήρης εμβολιασμένος.
Ειπε και κατι άλλο: Ότι ειναι μεν θετικός στον κορωνοϊο, αλλα ξέρει ότι θα νοσήση ελαφριά, γιατί ειναι πλήρης εμβολιασμένος! Και σ’ αυτο διαψεύστηκε, γιατί διαβάζουμε: Δύσκολα περνάει τον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης – slpress.gr
Τώρα προσπαθουν να παρουσιάσουν ότι αποτελει εξαίρεση η δική του περίπτωση και ότι αν δεν ειχε εμβολιαστει θα ήταν χειρότερα. Να μήν είναι βέβαιος ούτε γι» αυτό, γιατί τα τεχνικα αντισώματα που δίνουν τα εμβολια, μπορει να εκαναν ζημιά στα φυσικα αντισώματα που αναπτύση ο οργανισμός.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ενας ακομη εμβολιασμενος.

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος – Είναι πλήρως εμβολιασμένος

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται τελικά ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος μεταφέρθηκε την Κυριακή εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Με επίσημη ανακοίνωση της η 6η ΥΠΕ γνωστοποίησε πως ο Μητροπολίτης Πατρών διανύει ήπιας μορφής πνευμονία και πως είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού.
Και εδώ τίθεται γι’ ακόμη μια φορά το ερώτημα: «Γιατί επιμένει η κυβέρνηση στα πιστοποιητικά εμβολιασμού;»
Αφού και νοσείς και μεταδίδεις, ενώ όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr και πεθαίνεις, ακόμα και αν είσαι πλήρως εμβολιασμένος….
Την συνέχεια εδω: https://www.pronews.gr/thriskeia/1006821_me-koronoio-nosileyetai-o-mitropolitis-patron-hrysostomos-einai-pliros

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Μολύνθηκε με Covid-19 αν και είχε εμβολιαστεί πλήρως ο αντιδήμαρχος Μυκόνου – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Με Covid-19 μολύνθηκε ο αντιδήμαρχος της Μυκόνου Μιχάλης Ζουγανέλης και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Ο Μιχάλης Ζουγανέλης νόσησε με κορωνοϊό πριν λίγες μέρες. Στην αρχή το πέρασε ελαφρά όμως στη συνέχεια ανέβασε πυρετό και τα συμπτώματα άρχισαν να γίνονται σοβαρότερα.
Το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροδιακομιδή όπου και νοσηλεύεται.
https://www.pronews.gr/ygeia/1006514_mykonos-espeysmena-sto-nosokomeio-antidimarhos-me-koronoio-eihe-kanei-emvolio

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.