Αυγουστίνος Καντιώτης



ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2) Εμβoλια: Και νοσεiς & μεταδiδεις & πεθαiνεις ΕΟΔΥ: πληρως εμβολιασμενοι νεκροι. 3. Ιταλια: 31χρονος πεθανε στον υπνο 8 ωρες μετα τον εμβολιασμο του!!! 4. Σπαρτη: 37χρονη υπεστη ανακοπη καρδιας αμεσως μετα τον εμβολιασμο της με Pfizer – Γλυτωσε απο βεβαιο θανατο 5. To Χολιγουντ αποφασισε τον υποχρεωτικο εμβολιασμο των ηθοποιων, 21/07/2021 Ο πρωταγωνιστης πεθανε κατα τη διαρκεια των γυρισματων της ταινιας & ηταν μολις 60 χρονων

date Αυγ 3rd, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

1. ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%e%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83/

Ευρωαστ. κορωνοϊου2) Εμβόλια: Και νοσείς και μεταδίδεις και πεθαίνεις
ΕΟΔΥ: πλήρως εμβολιασμένοι νεκροί

Σε ανακοίνωση-σοκ προχώρησε ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με την οποία 182 πολίτες οι οποίοι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, κάτι που δείχνει πως τα εμβόλια… μάλλον δεν προστατεύουν πλήρως ούτε από τη βαριά νόσηση…

Διαβαστε: https://www.pronews.gr/ygeia/1006612_emvoliakai-noseis-kai-metadideis-kai-pethaineis-eody-182-pliros-emvoliasmenoi-nekroi

3) Ιταλία: 31χρονος πέθανε στον ύπνο 8 ώρες μετά τον εμβολιασμό του!!!

https://www.triklopodia.gr/%ce%b9%c8-%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%bc/

4) Σπάρτη: 37χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer – Πώς γλύτωσε από βέβαιο θάνατο

Ανακοπή καρδιάς υπέστη τη Δευτέρα μια 37χρονη γυναίκα που πήγε να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Σπάρτης.
Η γυναίκα έλαβε το εμβόλιο της Pfizer και η απόφαση της να μην απομακρυνθεί αμέσως μετά τον εμβολιασμό της από το Νοσοκομείο της έσωσε τη ζωή.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τον εμβολιασμό της ένιωσε άσχημα μία ραγδαία δυσφορία που δεν πρόλαβε καν να εξηγήσει πριν χάσει ξαφνικά τις αισθήσεις της…

Την συνέχεια: https://www.pronews.gr/ygeia/1007016_sparti-37hroni-ypesti-anakopi-kardias-amesos-meta-ton-emvoliasmo-tis-me-pfizer-pos

5. Jay Pickett: Ποιος ήταν ο ηθοποιός του Χόλιγουντ που πέθανε πάνω στη σκηνή.

Καρδιακή προσβολή πάνω στο άλογο έπαθε ο Jay Pickett. Θλίψη στο Χόλιγουντ.

10 ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ . . .

To Χόλιγουντ αποφάσισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηθοποιών.   21/07/2021

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν «Treasure Valley», στην οποίαν πρωταγωνιστούσε, άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός ηθοποιός Jay Pickett.

Hταν μόλις 60 χρονών και στο Χόλιγουντ επικρατεί θλίψη για τον τόσο αιφνίδιο θάνατό του καλλιτέχνη. Έφυγε από τη ζωή και τη στενόχωρη είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης της ταινίας, Travis Mills:

«Πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη ακούσει για την τραγωδία που συνέβη πριν δυο μέρες. Ο πρωταγωνιστής, σεναριογράφος και παραγωγός μας, πέθανε ξαφνικά ενώ ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε μια σκηνή. Δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του αλλά όπως φαίνεται έπαθε ανακοπή καρδιάς.

To Χόλιγουντ αποφάσισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηθοποιών.

21/07/2021

Σύμφωνα με νέα συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα σε εταιρείες παραγωγής και σωματεία.

To Χόλιγουντ δεν ρισκάρει να χάσει ακόμα μια χρονιά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και για το λόγο αυτό προσπαθεί να πάρει τα μέτρα του.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα σε εταιρείες παραγωγής και σε σωματεία και Ενώσεις ηθοποιών, τεχνικών, σκηνοθετών και άλλων εργαζομένων στο Χόλιγουντ, η οποία ορίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όσων εμπλέκονται σε μια κινηματογραφική ή τηλεοπτική παραγωγή. Δηλαδή όλων όσων βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Με λίγα λόγια, ο κανονισμός αυτό θα δώσει το δικαίωμα στους παραγωγούς να ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού για να προσλάβουν κάποιον στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση.

Όπως έγινε γνωστό η συμφωνία αυτή έχει ισχύ έως τις 30 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να επανεξεταστεί ανάλογα με την πορεία της μετάλλαξης Δέλτα του ιού και την πορεία των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με τους όρους, το καστ και οι συντελεστές πρέπει να ενημερώνονται εγκαίρως, ώστε να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους και να έχουν στη διάθεσή τους το χρόνο που χρειάζεται για να αποκτήσουν ανοσία στον Covid-19. Επίσης, υπάρχει όρος που επιτρέπει στους παραγωγούς του Χόλιγουντ να αποφασίσουν αν θα εφαρμόσουν την εν λόγω συμφωνία ή όχι.

Θυμίζουμε ότι από την αρχή της πανδημίας, δεκάδες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές έχουν υποστεί μεγάλες καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί εκατομμύρια δολάρια. Παρά την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, όπως και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται στα γυρίσματα, φαίνεται πως το πρόβλημα δεν λύνεται. Έτσι το Χόλιγουντ τρέχει να προλάβει να σώσει ό,τι μπορεί…

ΕΡΩΤΗΜΑ:  όπως τον   Jay Pickett  ;

Ο νοών νοείτο.

Επίσης,

Σπάρτη: Έκανε το εμβόλιο και έπαθε ανακοπή! – Notospress.gr

https://www.notospress.gr › ygeia › story › sparti-ekane…

πριν από 21 ώρες — Σπάρτη: Έκανε το εμβόλιο και έπαθε ανακοπή! …

θα πρέπει λοιπόν να βρεθεί τώρα στην Σπάρτη ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;  ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ   ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΩΜΑ ΜΑΣ  ;       ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. !
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,  ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΛΑΤΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ,   ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΤΩΝ  Μ.Μ.Ε.  ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.   ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !     ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ.   ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗΤΕ. –


     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.