Αυγουστίνος Καντιώτης



Συνεντευξη με τον Ευαγγελατο, τον χρυσοπληρωμενο δημοσιογραφο. Δεν μας παραξενευουν τα λογια του, γι᾽ αυτο πληρωνεται. Ακουστε & τον δεσπ. Θεοκλητο Πασαλη. Κατηγορει στον Ευαγγελατο τον γεροντα ηγουμενο Μαξιμο Καραβα, γιατι φυλαγει Θερμοπυλες & λεει: «Ειναι κατα του κορονοϊου, κατα της μασκας & κατα ολων οσων λεει η επισημη εκκλησια, η Ι. Συνοδος, το Πατριαρχειο, ο Μητροπολιτης». Ακουστε & το μηνυμα που εστειλε απο το Μοναστηρι της Αγιας Παρασκευης Μηλοχωριου, ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος, & τι λεει για τον π. Μαξιμο, τον κτιτορα της Μονης, στις 26.7.1994

date Αυγ 25th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

Απο την Ιερα Μονη Αγιας Παρασκευης Μηλοχωρίου, για ολους τους Χριστιανους, στις 26.7.1994 και για τον ηγουμενο και κτίτορα της Μονης π. Μάξιμο Καραβα, που ο δεσποτης Θεόκλητος πηγε να υποβαθμίση. Αν θέλει, μπορουμε να βάλουμε τι έλεγε και γι» αυτό, αλλα δεν τον συμφέρει
____


__

(Ενα χρονο μετα το μήνυμα, 1995-2000 οι φίλοι του Θεοκλητου & ο ιδιος & το πρωτοπαλλήκαρό του Ιουστινος Μπαρδακας, συνεργάστηκαν με όλους τους ἐχθροὺς τοῦ ἐπισκόπου Αὐγουστίνου, για να παραιτηθη λόγω γήρατος ο και να γίνη δεσπότης ο Θεοκλητος και στην συνέχεια ο Μπαρδάκας. Τέτοιους ήθελε τό σύστημα. Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος απο τον αμβωνα του Ἁγίου Παντελεήμονος τοῦ ειπε να παραιτηθη και να γινη δεσπότης ο Θεόκλητος. Θὰ ἔφερνε τὸν Πάπα στὴν Ἑλλάδα & φοβόταν τὶς ἀντιδράσεις του Μητροπολίτου Αυγουστίνου).  Διαβαστε εδω:..

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=66091

Τὰ αισχρά παρασκήνια τῆς παραιτήσεως διαβάστέ τα δεξιὰ στὶς κατηγορίες ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ & εδῶ:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (49)

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=25004

Τέτοιους θελει το σύστημα, αυτους προωθει η μασονία, γι᾽αὐτὸ ἀλλόθηκε ἡ ἘΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ & λέγει ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλος οἱ ἐπίσκοποι θὰ γίνουν χειρότεροι ὅλων.
Ἀκοῦστε ἐδῶ: https://youtu.be/uEhydCZ8pLI

Αὐτοὶ θὰ φύγουν, ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ θὰ μείνει, ἡ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ θὰ θριαμβεύση, διαβᾶστε ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ἐμεῖς νὰ ἀγωνιστοῦμε νὰ μη τοὺς ἀκολουθήσουμε καὶ χαθοῦμε.
Τώρα που ο Θεόκλητος, οι περισσότεροι δεσποτάδες καὶ ὁ ἀρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εἶναι ὑπερήλικες, κανεις δεν μιλα για την παραίτηση τους, γιατί λουστράρουν τα παπούτσα των μασόνων.
Ἀλλά: ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

https://youtu.be/SlUgQGDqUfE. Πατήστε & ἀκουστε τὸ παραπάνω αποσπασμα τῆς ομιλίας του π. Αυγουστινου:

Ο γεροντας ηγουμενος της Ι. Μ. Αγιας Παρασκευης Μηλοχωριου Μαξιμος Καραβας μη ανεχόμενος την ασέβεια εντος των ιερων ναων και ολα όσα γινονται εις βάρος της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, με το πρόσχημα τον κορονοϊο, εβαλε δύο πανό στην εισοδο της Μονης του, για να ανακοινωση στους προσκυνητας οτι δεν επιτρέπονται μασκες εντος της Ι. Μονης. Η απλη αυτη κινηση, σε μια γωνία της Ελλάδος πηρε μεγαλη δημοσιοτητα & αναστατωσε την κυβέρνηση. Επεσαν επανω του, για να τα κατεβάση, αστυνομικοι, δημοσιογράφοι, δημοσιογραφίσκοι, αλλα δεν υποχωρησε. Δεν κατέβασε τα πανό και ειπε: Εγω δεν τα κατεβάζω και ας έρθετε να με πάρετε το κεφάλι. Αν τα κατεβάσετε εσεις, θα δημοσιευσω αρθρο ὅτι κάνετε λογοκρισία μόνο στην Ορθοδοξία.

Οταν ομως δεν τα καταφέρνει η κυβέρνηση με τους αγωνιστας ιερεις της Μητροπόλεως Φλωρίνης, τοτε επεμβαίνει ο Θεόκλητος και τους σωζει!!!

Διαβαστε εδω: https://agonasax.blogspot.com/2021/08/blog-post_45.html

Το κυρος της μασονικης κυβερνησης της λέσχης μπιλντερμπεργκ το έσωσε ο 90χρονος δεσπ. Θεοκλητος Πασαλης, γι» αυτό δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ευαγγελάτου! Αλλά για τους επαίνους ανθρώπων, έλεγε ο Γέροντας αγωνιστης ιεράρχης π. Αυγουστινος, ότι τους δίνουμε σημασία όσο ενα βρωμόπανο. Ο Θεόκλητος προσπάθησε να υποβαθμίση το κύρος του επι 45 χρόνια «ηγουμένου της Αγία Παρασκευης και κτήτορα της Μονης π. Μαξίμου, πνευματικο παιδι του επισκοπου Αυγουστινου και για πολλά χρόνια αρχιερατικου της Πτολεμαϊδος.

___

____

9a150f5deb69Συνέντευξη με τον Ευαγγελάτο

Αρνητής Ηγούμενος στην Κοζάνη:

Μάσκα φορούν οι ληστές, όχι οι χριστιανοί

Με ένα αναρτημένο πανό έξω από το ναό της Μονής, οι επισκέπτες στο μοναστήρι ενημερώνονται ότι απαγορεύεται η χρήση μάσκας.

Πρόκειται για το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στην Εορδαία. Απ’ έξω έχουν αναρτηθεί δύο πανό με πρωτοβουλία του Ηγουμένου, τα οποία αναγράφουν: «Απαγορεύεται η χρήση μάσκας εντός της Ιεράς Μονής» και «Μάσκα φορούν οι ληστές και όχι οι χριστιανοί».

Ο συγκεκριμένος Ηγούμενος, ο Γέροντας Μάξιμος, ισχυρίζεται πως δεν προτρέπει τους πιστούς να μην φοράνε μάσκα εκτός εκκλησίας, αλλά μόνο μέσα στο μοναστήρι, διότι εκεί ισχύουν οι νόμοι της εκκλησίας.

«Μέχρι την πόρτα της εκκλησίας ισχύουν οι νόμοι του κράτος, από εκεί και πέρα ισχύουν οι νόμοι της εκκλησίας»

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του LIVE NEWS αναφέροντας:  «Αν κάνεις προσευχή με μάσκα αυτό εξαρτάται από το αν ο Θεός θα λάβει υπόψιν ή όχι. Δεν θα το λάβει αφού δια των κανόνων του απαγορεύεται. Από την ημέρα που θα γνωριστούν ένας νέος μια νέα συζούν σαν ανδρόγυνο, πορνεία. Άσε που είναι επικίνδυνες, και τις φοράνε και στα μωρά. Οι ληστές φοράνε μάσκα. Μέχρι την πόρτα της εκκλησίας ισχύουν οι νόμοι του κράτος, από εκεί και πέρα ισχύουν οι νόμοι της εκκλησίας. Θα λέτε ‘δεν γίνομαι πειραματόζωο’, σε όσους ρωτάνε αν κάνατε το εμβόλιο».

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο δίνοντας την θέση της επίσημης εκκλησίας για τα όσα ο ηγούμενος πράττει και λέγει.

Όπως είπε πρόκειται για ένα παλιό μοναστήρι ιδρυμένο με απόφαση της Ιεράς Συνόδου και του Υπ. Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων επομένως είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και «κατευθύνεται και από την Μητρόπολη, και την Ιερά Σύνοδο και το κράτος».

«Τώρα είναι δύο μοναχοί ο πατήρ Μάξιμος και ο πατήρ Ιγνάτιος. Ο Μάξιμος ήταν Ηγούμενος αλλά αποτειχίστηκε κι αυτός και ο συνεργάτης του πατήρ Ιγνάτιος. Έλαβα τα μέτρα μου αφού πρώτα προσπάθησα με το καλό αλλά δεν πείθονται. Αναγκάστηκα να απολύσω τον πατέρα Μάξιμο που ήταν διορισμένος Ηγούμενος και τον πατήρ Ιγνάτιο. Περίμενα μήπως μετανοήσουν και επανέλθουν και δεν έκανα τα πρακτικά να τα στείλω στην Ιερά Σύνοδο και να καθαιρεθούν, να σβήσουν από την εκκλησία κι αυτοί συνεχίζουνε να λένε αυτά. Είναι κατά του κορωνοϊού και κατά όλων όσων λέει και η επίσημη εκκλησία, η Ιερά Σύνοδος, το Πατριαρχείο.»

Δειτε το βιντεο εδω:

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.