Αυγουστίνος Καντιώτης



Τους ΞΕΦΥΓΕ στον αερα! Ποιο ειναι το ποσοστο εμβολιασμενων στις ΜΕΘ; 2) ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΑΝΤΗΛΙ Ο ΣΚΑΪ στην κυβερνηση! Τους “γαζωσε” ο Παπαχελας 3) Νικος Αντωνιαδης: ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!! Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!

date Σεπ 24th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τους ΞΕΦΥΓΕ στον αερα!
Ποιο ειναι το ποσοστο εμβολιασμενων στις ΜΕΘ;

https://youtu.be/pWb6Wg3xAe0

9a150f5deb69

2) ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΑΝΤΗΛΙ Ο ΣΚΑΪ στην κυβερνηση!
Τους “γαζωσε” ο Παπαχελας

https://youtu.be/r7zLquee6ek

9a150f5deb69

3) Νικος Αντωνιαδης: ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!! Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!

Είχα γράψει στις 14 Σεπτεμβρίου για την τέταρτη προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τους εισαγγελείς εναντίον της οργάνωσης και όχι για την κάλυψή της. Είναι η προκαταρκτική εξέταση για τη δημόσια καταγγελία του Παναγιώτη Παπαγιαννάκη για τις περιπτώσεις εμβολιασμένων ασθενών που μεταφέρονται με το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία και εκεί αγνοείται ο εμβολιασμός στον φάκελο των ασθενών.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/14/%ce%bd-%cee%b1-%cf%84-%ce%b1-%cf%84/
Θυμίζω την παρουσία του Παναγιώτη στο δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου:

https://www.youtube.com/watch?v=v-e_XrJUKrQ

Προηγουμένως είχα δημοσιεύσει λίστα 58 ασθενών που μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης κα που ενώ στα δελτία ασθενών είχαν καταγραφεί τα εμβόλια, στη συνέχεια, από τα ΤΕΠ και μετά, αυτά αγνοήθηκαν…
Την συνέχεια εδω:
https://ethnegersis.blogspot.com/2021/09/blog-post_582.html#more

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.