Αυγουστίνος Καντιώτης



Στρατιωτικος Ιατρος σε αναστολη, Οι 5 λoγοι που δεν εμβολιaζομαι 2) ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ 3) Κυθηρων Σεραφειμ: Αυτα αντικεινται στην Παραδοση εικοσι αιωνων! Αυτα δεν εγιναν ουτε με καθεστωτα ολοκληρωτικα! 4) ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔ

date Νοέ 25th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στρατιωτικος Ιατρος σε αναστολη, Οι 5 λoγοι που δεν εμβολιaζομαι

https://youtu.be/1Mu7OJnF3dE

9a150f5deb69

 ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ

ολιγαρχια φNIOLAND
Rumble— 6 Novembre 2021 – «Οι ασθενείς που έχουμε στο ΜΕΘ είναι στην πραγματικότητα όλοι εμβολιασμένοι»

Δρ. Kristiann Deckers
Για όσους πίστευαν ότι οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι πλέον γεμάτες από ανεμβολίαστους: αυτό δεν ισχύει πλέον, αναφέρει το βελγικό περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι ATV.

.
«Βλέπουμε αυτήν τη στιγμή μια μεγάλη πλειονότητα των λεγόμενων μεταεμβολιαστικών λοιμώξεων», δήλωσε ο Kristiaan Deckers, επικεφαλής ιατρός του Gasthuiszusters στην Αμβέρσα (GZA). «Είναι διαφορετικό από πριν από μερικές εβδομάδες, όταν στην πραγματικότητα είχαμε την πλειονότητα των ανθρώπων που δεν είχαν εμβολιαστεί στη ΜΕΘ».... (Πατηστε  τον τίτλο και διαβάστε το άρθρο σε pdf)

9a150f5deb69

Κυθήρων Σεραφείμ: Αυτά αντίκεινται στην Παράδοση είκοσι αιώνων! Αυτά δεν έγιναν ούτε με καθεστώτα ολοκληρωτικά!

Με επίκαιρη παρέμβαση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ τοποθετήθηκε με δριμύ λόγο απέναντι στην απαίτηση της Πολιτείας να λαμβάνουν χώρα έλεγχοι κατοχής rapid test

https://enromiosini.gr/arthrografia/kythiron-serafeim-ayta-antikeintai/

9a150f5deb69

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Να μην του επιτραπεί επίσκεψη στη Λέσβο…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

  • egerssi@otenet.gr
  • www.egerssi.gr

Διαβάζουμε στη διαδικτυακή “Καθημερινή” σε ρεπορτάζ της κ. Ανθής Παζιάνου, πως γίνεται προετοιμασία για την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο!

Φρονώ πως είναι απαραίτητο να διαβάσετε με απόλυτη προσοχή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:

«Ξεκίνησε τις ετοιμασίες η Καθολική Αρχιεπισκοπή στη Λέσβο για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη Μυτιλήνη, που αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου. Να σημειωθεί ότι θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του ίδιου Ποντίφικα στη Λέσβο, μετά τον Απρίλιο του 2016, όταν από το λιμάνι του νησιού είπε ότι:

“Ο ελληνικός λαός με μεγάλη γενναιοδωρία ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των προσφύγων παρά το γεγονός ότι διανύει μια δύσκολη περίοδο”.

Η επίσκεψη αυτή έχει μείνει στην ιστορία της Λέσβου ως η “συνάντηση των τριών Ιεραρχών”, του Πάπα Φραγκίσκου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου. Την Πέμπτη, αντιπροσωπεία του Βατικανού ξεναγήθηκε στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του Καρά Τεπέ από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μετανάστευσης Μάνο Λογοθέτη, ώστε να σχεδιαστεί η υποδοχή του Ποντίφικα. Την αντιπροσωπεία απάρτιζαν ο υπεύθυνος για τα ταξίδια του Πάπα, η υπεύθυνη της ασφάλειάς του και ο πρέσβης του Βατικανού στην Ελλάδα.

Ο νέος αρχιεπίσκοπος παντός Αιγαίου και μητροπολίτης Νάξου – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου και αποστολικός τοποτηρητής της Επισκοπής Χίου (στην οποία ανήκει και η Καθολική κοινότητα της Μυτιλήνης), Ιωσήφ Πρίντεζης, ανέφερε στην “Κ” ότι είχε προγραμματιστεί η επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα, αλλά ο ίδιος εξέφρασε τη βούληση να κάνει μια στάση στη Μυτιλήνη.

Μάλιστα η επίσκεψή του αφορά μόνο τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών, από όπου ο ίδιος επιθυμεί να στείλει ανθρωπιστικό μήνυμα. Για το υπουργείο Μετανάστευσης, το παγκόσμιο αυτό γεγονός της επίσκεψης συμβολίζει το τέλος ενός κύκλου.

Ο αρχιεπίσκοπος των Καθολικών χριστιανών στο Αιγαίο κ. Πρίντεζης τόνισε:

“Έχοντας καλή εμπειρία από την προηγούμενη επίσκεψή του στη Λέσβο, ο Άγιος Πατέρας επιθυμεί, όταν έρθει ξανά στην Ελλάδα, να έρθει και στη Λέσβο. Θέλει επίσης να δει την εξέλιξη του προσφυγικού, τους καρπούς από τις προσπάθειες της Ελλάδας, και να προχωρήσει σε μια ανθρωπιστική δήλωση, ότι η Εκκλησία και όλοι οι λαοί της Ευρώπης νοιάζονται για τους πρόσφυγες, επίσης και ότι το βάρος που έχει σηκώσει η Ελλάδα να το αναγνωρίσουν και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες”.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης Μάνος Λογοθέτης, από την πλευρά του, υπογράμμισε:

“Η επίσκεψη στη Μυτιλήνη αφορά μόνο την επίσκεψη του Αγίου Πατέρα στο ΚΥΤ, στο πλαίσιο της επίσκεψης που θα κάνει στην Ελλάδα. Ο ίδιος ζήτησε, και ορθά, επειδή είχε την ανάμνηση της προηγούμενης επίσκεψης, να δει και τη Μυτιλήνη για λιγότερο χρονικό διάστημα”.

Η επίσκεψη των “τριών Ιεραρχών” στη Λέσβο το 2016 είχε γίνει και γραμματόσημο διά χειρός Gabriella Titotto, για το “ταξίδι στο ελληνικό νησί της Λέσβου” όπου απεικονίζονται τα δύο “αδέλφια” ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, διάδοχοι των Αποστόλων Πέτρου και Ανδρέα, αντιστοίχως, μαζί με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με κεντρική αναφορά στον Ιησού Χριστό.»!

Δεν έχει καμιά δουλειά στη Λέσβο ο Πάπας Φραγκίσκος, να περιοριστεί στην Αθήνα η επίσκεψή του…

Ωστόσο, πρώτα από όλα, ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι από πού προκύπτει πώς οι Ορθόδοξοι: Πατριάρχης Βαρθολομαίος και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, αποτελούν τους νεότερους “Τρεις Ιεράρχες” με τον αιρετικό Πάπα Φραγκίσκο του Βατικανού! Οποία βλασφημία!

Δεύτερον, μας νοιάζει αν ο Πάπας Φραγκίσκος θα διατυπώσει “ότι η Εκκλησία και όλοι οι λαοί της Ευρώπης νοιάζονται για τους πρόσφυγες”;

Και ότι αναγνωρίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, πως η Ελλάδα έχει σηκώσει το βάρος της αθρόας και παράνομης μετανάστευσης, εργαλείο στα χέρια του Τούρκου Προέδρου στην εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών του σχεδίων;

Πού είναι άραγε η Ευρώπη και οι χώρες κράτη-μέλη της ΕΕ; Ποια η έμπρακτη συμμετοχή τους στην αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου μας από τους παράνομους μετανάστες; Ή μήπως νοιάζονται πού η Πρωτεύουσα Αθήνα έχει μετατραπεί σε Ισλαμαμπάντ και Καμπούλ;

Αλήθεια, τι έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος από την τελευταία επίσκεψή του στην Μυτιλήνη το 2015 μέχρι σήμερα, για να καλυτερέψει η σοβούσα κατάσταση των γηγενών πολιτών του νησιού μας; Ποιες οι ουσιαστικές ενέργειες πού έκανε;

Ακόμη, γιατί να κάνει “στάση” στη Λέσβο; Γιατί να επισκεφτεί τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών; Είναι απεσταλμένος του ΟΗΕ, ή εκπρόσωπος των ΜΚΟ πού δραστηριοποιούνται στη Λέσβο και στα άλλα νησιά μας υπό την ανοχή της ελληνικής κυβερνήσεως;

Άλλωστε διαπιστώσαμε πόσο έπιασε τόπο το ανθρωπιστικό του μήνυμα πριν από έξη χρόνια!

Και τέλος – τέλος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου Αικατερίνη, δεν τον κάλεσαν στην Αθήνα για να “τιμήσει” με την παρουσία του, τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη τής Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 από την οθωμανική δουλεία;

Τι δουλειά έχει στην Λέσβο; Τι δουλειά έχει στο Αιγαίο Πέλαγος; Μήπως θέλει να στείλει κωδικοποιημένα μηνύματα και πού ακριβώς;

Γιατί αυτή η επίσκεψη, δεν γίνεται νομίζω για την τιμή των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση! Φρονώ πως γίνεται για το “προσφυγικό και μεταναστευτικό” πρόβλημα και έτσι θα δοθεί άλλο μήνυμα από αυτό που αφορά την επίσκεψη του Πάπα στην Αθήνα, με τη “στάση” στην Μυτιλήνη! Θα σηματοδοτήσει νέες φουρνιές παράνομων μεταναστών, τόσους που δεν μπορεί να αντέξει η Ελλάς!

Η Ελλάδα είναι πλέον μια οικονομικά εξαθλιωμένη χώρα από τα συνεχή Μνημόνια! Δεν μπορεί να σηκώσει άλλο βάρος παράνομων μεταναστών!

Ας φροντίσει ο ανθρωπιστής Πάπας να πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης!

Γι΄ αυτό ο Πάπας θα πρέπει να περιοριστεί στην Αθήνα και μόνο…

Πότε ήταν φιλικός ο παπικός Θρόνος προς την Ελλάδα;

Η επικείμενη επίσκεψη του Πάπα  στην Ελλάδα λοιπόν, συμπίπτει με τον εορτασμό των 200 ετών από την κήρυξη της Επαναστάσεως του 1821. Πιστεύουμε, ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα αναφερθεί σε αυτή την επέτειο και θα προβεί σε κάποια σχετική δήλωση. 

Θα ήταν καλό κατά τη γνώμη μας, η δήλωση αυτή, να περιέχει και στοιχεία αυτοκριτικής!

Γιατί η στάση του παπικού θρόνου  δεν  ήταν φιλική προς την Επανάσταση, αντιθέτως ήταν εχθρική. Με τη συμπαράσταση του παπικού θρόνου οι ρωμαιοκαθολικοί του Αιγαίου ανέπτυξαν ενσυνείδητη αντεπαναστατική πολιτική.

Ο παπικός θρόνος υποστήριζε τη διατήρηση των ημιαυτόνομων ρωμαιοκαθολικών κοινοτήτων μέσα στα όρια της οθωμανικής προστασίας υπό τη γαλλική προστασία.

Αυτά  προκύπτουν από τη διδακτορική διατριβή του ομότιμου  καθηγητή της θεολογικής Σχολής  τoυ ΕΚΠΑ κ. Κωνσταντίνου Μανίκα με τίτλο “Σχέσεις Ορθοδοξίας και Ρωμαιοκαθολικισμού  στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Επαναστάσεως ( 1821-1827)”! ….

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.