Αυγουστίνος Καντιώτης



«ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ» 2) Μηνυμα του Καθηγητη Sucharit Bhakdi προς τους Eλληνες

date Αυγ 11th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ»:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΣτην αγάπη σας, εν Χριστώ αδέλφια, αφιερώσετε δύο (2) λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε προσεκτικά τον παρακάτω σύνδεσμο (link) και όστις δύναται, πάντοτε οικεία και ελευθέρα βουλήσει, κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί και αν δεν μπορεί υλικώ τω τρόπω, τουλάχιστον (=το ελάχιστο!), με ένα από καρδίας και εκ βάθους ψυχής· «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ και Λόγε τού Θεού τού ζώντος, δια τις πρεσβείες της Παναγίας Μητρός Σου και πάντων των Αγίων και των Αγίων Επουρανίων Δυνάμεων Ασωμάτων, ελέησε όπως Εσύ ξέρεις και σύμφωνα με το άγιο Θέλημά Σου τον δούλο σου Αγγελο-Ευάγγελο, ότι Άγιος είη πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.» και ακόμη και με μία κοινοποίηση όπου μπορεί και βούλεται ο καθένας, η οποία, συν Θεώ και Θεού θέλοντος, μπορεί να αποβεί σωτηρία για τον αδελφό μας και συμπατριώτη κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Φ. Γιαννόπουλο. Αμήν, γένοιτο, ναι· αμήν και τω Θεώ δόξα.
Πατηστε τον παρακάτω συνδεσμο και ενημερωθητε:
8d542426c8ab5796f8b9f3ff

Μηνυμα του Καθηγητη

Sucharit Bhakdi προς τους Eλληνες

Αγαπητοί Έλληνες, έχω να σας πω κάτι πολύ σημαντικό:
Αφορά τους καθολικούς κινδύνους των “εμβολίων” που βασίζονται σε γονίδια.
Η ανοσία στους ιούς του αναπνευστικού στηρίζεται στη δράση των λεμφοκυττάρων, των “ειδικών” συστατικών του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα λεμφοκύτταρα Β παράγουν αντισώματα που πολλοί πιστεύουν ότι αποτελούν τον αποφασιστικό προστατευτικό βραχίονα της ανοσίας.

Έτσι, σύμφωνα με τη γενική πεποίθηση, τα αντισώματα συνδέονται με τους ιούς και έτσι εμποδίζουν την είσοδό τους στα κύτταρα, και πολλοί πιστεύουν πως αυτό αποτελεί τον κύριο πυλώνα της ανοσολογικής προστασίας.

Η άποψη αυτή είναι, ωστόσο, κατάφωρα εσφαλμένη και βρίσκεται πίσω από τις καταστροφικές εξελίξεις που συνέβησαν στην έρευνα για τα εμβόλια.

Έχει παραβλεφθεί το γεγονός ότι στον οργανισμό υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες αντισωμάτων. Η πρώτη παράγεται από λεμφοκύτταρα που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τις βλεννογόνες μεμβράνες που επενδύουν το αναπνευστικό και το γαστρεντερικό σύστημα.

Τα αντισώματα αυτά – εκκριτικές ανοσοσφαιρίνες IgA -, εκκρίνονται μέσω και προς την επιφάνεια των βλεννογόνων μεμβρανών.
Βρίσκονται έτσι επί τόπου για να συναντήσουν τους ιούς που μεταδίδονται με τον αέρα και μπορεί να είναι σε θέση να αποτρέψουν τη δέσμευση του ιού και τη μόλυνση των κυττάρων.

Η δεύτερη κατηγορία αντισωμάτων (ανοσοσφαιρίνες IgG και κυκλοφορούσες ανοσοσφαιρίνες IgA) εμφανίζονται στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτά τα αντισώματα μπορούν ενδεχομένως να αντιταχθούν στη διάδοση των ιών μέσω της κυκλοφορίας του αίματος.
Τα εμβόλια που εγχέονται ενδομυϊκά θα προκαλέσουν παραγωγή μόνο IgG και IgA, αλλά ποτέ εκκριτικών IgA.
Επομένως, τα αντισώματα αυτά δεν μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα της αναπνευστικής οδού από τη μόλυνση από ιούς που μεταδίδονται με τον αέρα, όπως ο κορωνοϊός.

Όσον αφορά τα εκκρινόμενα αντισώματα IgA, αυτά πράγματι παράγονται ως απάντηση σε γνήσιες λοιμώξεις των αεραγωγών.
Οι βλεννογόνοι των υγιών ατόμων είναι επικαλυμμένοι με αντισώματα κατά των κοινών αναπνευστικών ιών, αλλά η ικανότητά τους να προλαμβάνουν τις λοιμώξεις είναι περιορισμένη, γι’ αυτό και οι λοιμώξεις από ιούς που μεταδίδονται με τον αέρα εμφανίζονται επανειλημμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Ο υποδεέστερος ρόλος των εκκριτικών αντισωμάτων IgA στην καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων αναδεικνύεται από το γεγονός ότι τα άτομα με μια πολύ συνήθη γενετική ανωμαλία που δεν είναι σε θέση να παράγουν sIgA, δεν υποφέρουν από δραματικά αυξημένη ευαισθησία έναντι σοβαρών λοιμώξεων του αναπνευστικού.
Προκύπτει ότι τα λεμφοκύτταρα Τ διαδραματίζουν βασικό ρόλο στον έλεγχο των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος και, πράγματι, αυτό επεκτείνεται στις ιογενείς λοιμώξεις γενικότερα.

Στρέφουμε τώρα την προσοχή μας στα κύτταρα αυτά, και θα περιορίσουμε την συζήτηση στη λειτουργία των κυτταροτοξικών λεμφοκυττάρων Τ (CTL).

Τι αναγνωρίζουν αυτά τα κύτταρα CTL, και ποια είναι η βασική συνέπεια της ανοσολογικής αναγνώρισης;
Ας δούμε τώρα την πρώτη εικόνα.

Την συνεχεια : http://ethnegersis.blogspot.com/2022/08/sucharit-bhakdi.html#more

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.