Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

date Μαι 8th, 2010 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Karatom.4Όλα σκηνοθετήθηκαν για να πετάξουν από το σώμα της Ιεραρχίας τον Μητροπολίτη Αρτέμιο!!! Αυτό είναι πρωτάκουστο!

Θελουν να μην έχουν εμπόδια στην έλευση του Πάπα και στην ανεξαρτοποίηση του Κοσσόβου!!!

Τέτοιους θρησκευτικούς ηγέτες και τέτοιους πατριώτες ας τους χαίρονται οι άθεοι!!!

Ουαί, στους δειλούς επισκόπους της Σερβίας που δεν υπερασπίστηκαν την αλήθεια. Το αίμα του αδελφού τους θα βοά.

Στην ιστορία του Βυζαντίου αναφέρεται ένας βασιλιάς, που σκότωσε τον αδελφό του, γιατί φοβόταν μήπως χάσει τον θρόνο.

Αυτό έκαναν και οι δειλοί Σέρβοι επίσκοποι! Έκλεισαν το στόμα τους, για να μην πέσουν στην δυσμένεια των φιλοπαπικών και φιλονατοϊκών ιεραρχών και δεν υπερασπίστηκαν τον αδελφό τους όταν σφαγιάζονταν!!!

Η τιμωρία τους θα είναι σαν του βασιλιά. Μετά το έγκλημα του, κάθε βράδυ έβλεπε τον αδελφό του. Την ώρα που έκλεινε τα βλέφαρά του για να κοιμηθεί έβλεπε μπροστά του τον αδικοσκοτωμένο αδελφό του. Κρατούσε ένα ποτήρι γεμάτο αίμα, και του έλεγε· «Αδελφέ, πιες το αίμα του αδελφού σου». Ο βασιλιάς τινάζονταν από το φόβο του. Άλλαζε δωμάτια, άλλαζε κατοικία, έκανε ταξίδια, έφευγε μακρυά από το παλάτι του, αλλά παντού τον ακολουθούσε ο αδελφός του, που του έλεγε· «Αδελφέ, πιες το αίμα του αδελφού σου».
Αυτό θα πάθουν και οι Σέρβοι ιεράρχες, που δεν υπερασπίστηκαν τον αδικοσφαγμένο Αρτέμιο και έκλεισαν στην φυλακή τα πνευματικά του παιδιά.

Δειλοι ιεραρχες της Σερβιας,

πχιειτε το αιμα του αδελφου σας.

Ποτέ στην ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν έχει συμβεί αυτό που έκανε η Σέρβικη ιεραρχία. Σε κανένα Iερό Kανόνα και σε κανένα Ευαγγέλιο δεν υπάρχουν τέτοιοι νόμοι. Συνταξιοδότησαν έναν επίσκοπο με ψηφοφορία, για να τον βγάλουν από το σώμα της Σερβικής Ιεραρχίας!!! Αν ο επίσκοπος Αρτέμιος ήταν ένοχος για κάτι, έπρεπε να δικαστεί. Χωρίς μάρτυρες, χωρίς απολογία, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία μόνο οι τριτοκοσμικές χώρες εφαρμόζουν και όχι η πολιτισμένη Σερβία.

Δεν είναι πολιτικό κόμμα η Εκκλησία, για να αποφασίζει η πλειοψηφία της ιεραρχίας αν θέλει να διώξει έναν επίσκοπο, από το σώμα της ιεραρχίας ή όχι!!! Πού τον βρήκαν αυτόν το νόμο;

Δεν είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία τσιφλίκι κανενός. Κεφαλή της έχει τον Χριστό και κανέναν άλλο· Αυτόν πρέπει να υπακούει. Το άγιό του Ευαγγέλιο  πρέπει να εφαρμόζει και τους Ιερούς Κανόνες.

Σε ποιό Ευαγγέλιο τα διαβάσαν αυτά οι Σέρβοι ιεράρχες και ο νέος φιλοπαπικός και παγκοσμιοποιημένος  τους πατριάρχης; Σε ποιό Ιερό Κανόνα της Εκκλησίας γράφει να εκδιώκεται αναπολόγητος ένας επίσκοπος;

Στο ΚΑΤΑ ΠΑΠΑ ευαγγέλιο;

Ασφαλώς. Στο κατά παπά ευαγγέλιο που όλα επιτρέπονται. Και η προστασία στους παιδεραστές και δια τον εις πυρά θάνατο και το καθαρτήριο πύρ, γιατί όχι και τα ναρκωτικά και η διακίνηση των όπλων!!!

Ιεράρχες της Σερβίας, αν σας αρέσει ο πάπας και η κουλτούρα του, ώρα καλεί στο καλό σας. Γίνεται καρδινάλιοι του Πάπα και εφαρμόστε τις μεθόδους του. Αν όμως θέλετε να μείνετε στην Ορθοδοξία να είστε Ορθόδοξοι και να μην εκμεταλλεύεστε τον πιστό λαό, που δεν πρόλαβε να βγει από το κομμουνιστικό καθεστώς και έπεσε σε χειρότερο καθεστώς δικτοτορίας!!!

Το αίμα του αδελφού σας Αρτέμιου θα σας συνοδεύει μέχρι τον θάνατο.

tag2 Responses to “ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ”

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.