Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ

date Μαι 20th, 2010 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

———————-

Eκκωφαντικη ΣΙΩΠΗ MME για τη Γενοκτονια

εις βαρος του Ποντιακου Ελληνισμου

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες,

neomartμετά την εκκωφαντική ΣΙΩΠΗ των ιδιωτικών και κρατικών καναλιών της τηλεόρασης (πλην ελαχίστων και σύντομων εξαιρέσεων) για την ημέρα ιστορικής μνήμης για τη Γενοκτονία εις βάρος τού Ποντιακού Ελληνισμού, συστήνουμε όλοι και όλες να κάνουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

1. αναζήτηση σε βιντεοσελίδες (πχ  http://www.youtube.com/, http://vimeo.com κλπ) με λέξεις-κλειδιά, όπως Πόντος, Πόντιοι, Γενοκτονία, Pontian genocide κλπ.

2. ανάγνωση θεμάτων για τη Γενοκτονία στο εξαιρετικό «Αντίβαρο»

http://www.antibaro.gr/articles/ποντιακό/μικρά-ασία

και να συζητήσουμε με γονείς, αδέρφια, παιδιά και φίλους μας για το θέμα της Γενοκτονίας! Δεδομένου ότι οι Νεοέλληνες δεν διαβάζουμε βιβλία, αλλά εξαρτούμε την ενημέρωση/επιμόρφωσή μας από την τηλεόραση (!), είναι τυχαία η σιωπή αυτή;

Δείτε και

http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_2976.html

όπως και το σύντομο αφιέρωμα στη Γενοκτονία από τις «Ψηφίδες»

http://psifides.pblogs.gr/2009/05/genoktonia-twn-pontiwn-to-agnwsto-ellhniko-olokaytwma.html

Χωρίς ίχνος μίσους ή ρατσισμού, η αδικία και η βία εναντίον του Ανθρώπου δεν πρέπει να αφήνει κανέναν Άνθρωπο αδρανή ή αμέτοχο της γνώσης τουλάχιστον… Ειδάλλως, η αδικία και η βία έχει τα εχέγγυα να επαναλαμβάνεται.

Παρακαλούμε να διαδώσετε, όπου εσείς κρίνετε καλό, το μήνυμα αυτό! Ελπίζουμε για την κατανόησή σας.

Φιλικά,

Μιχάλης Γεωργιάδης

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Νέα Μουδανιά

*********************************

_____________________________

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου αρχιμ. Χρυσόστομου Πενταλόφου Γουμένισσας

Πρός τον Αθανάσιον Γιέφτιτς

τέως μητροπολίτην Ερζεγοβίνης
Σε χυδαία, ψευδής και συκοφαντική και καθαρά πεζοδρομιακή επιστολή του Αθανασίου Γιέφτιτς εναντίον του αγίου μητροπολίτου Ράσκας και Πριζρένης ΑΡΤΕΜΙΟΥ.
Στην επιστολή Γιέφτιτς απάντησαν οι Πατέρες της μονής του Αγίου Νικοδήμου Γουμένισσας Κιλκίς που τον γνώρισαν πολύ καλά κατά τις ημέρες που τον φιλοξενούσαν στην ημερίδα του Αγίου Νικοδήμου. Καταχωρούμε την επιστολή των πατέρων της ιεράς μονής.
Σεβασμιώτατε,

Μελέτησα μέ προσοχή την επιστολή σας προς τον Μητροπολίτη Αρτέμιο. Δυστυχώς διέκρινα σύγχυση καί ταραχή και του νου και της καρδιάς.

Η όλη δομή της επιστολής σας νομίζω δεν χρήζει απαντήσεως. Είναι, αλήθεια, τόσο αντιφατική και ξένη προς το πνεύμα της Εκκλησίας…
Ο μέγας Αθανάσιος Γιέφτιτς, ο «υιός» του αγίου Ιουστίνου, γκρεμίστηκε μέσα στη συνείδησή μας. Εμείς οι μικροί περιμέναμε από σας τους μεγάλους άλλο ήθος και ύφος.

Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα!

Ο Καθηγούμενος του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου

αρχιμ. Χρυσόστομου Πενταλόφου Γουμένισσας

sxed.-2______________

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Η τελευταία έκδοση της εκκλησιαστικής εφημερίδας “Ορθοδόξος Τύπος”, παρουσιάζει, με τέσσερα κείμενα που δημοσιεύει, τέσσερις εκδοχές, αναφορικά με την έλευση του Πάπα, που αλληλοσυμπληρώνουν η μια την άλλη, έστω και αν σε ορισμένα σημεία αφήνουν κενά. Σε τελευταία, όμως, ανάλυση και τα τέσσερα κείμενα καταλήγουν στο ομόφωνο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι αιρετικός, ότι δεν θα έπρεπε να προσκληθεί και ότι η επίσκεψή του στην Κύπρο εις ουδέν θα ωφελήσει το εθνικό μας θέμα.

ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ
_____________

Καταρχήν η Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, με τη μνημειώδη ελεγκτική επιστολή της προς την Ιεραρχία, έγινε ο καταλύτης των εξελίξεων της αντίδρασης στην έλευση του Πάπα. Ακολούθως ο Σεβασμιότατος Λεμεσού πρώτος μεταξύ των ιεραρχών μας είχε το ηγετικό ανάστημα και το σθένος να διαχωρίσει τη θέση του από την υποδοχή του Πάπα. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Παύλος με σαφήνεια χαρακτηρίζει αίρεση τον Παπισμό και δηλώνει ότι αρνείται να παραστεί στην υποδοχή του Πάπα. Τέλος ο κ. Παπαβασιλείου με την εμπεριστατωμένη του ανάλυση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι ανεδαφική η ελπίδα ότι θα προκύψει ωφέλεια για το εθνικό μας θέμα από την παπική επίσκεψη. Ταυτόχρονα επισημαίνει το απαράδεκτο περιεχόμενο της εγκυκλίου που υπέγραψαν οι συνοδικοί της Εκκλησίας μας.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΘΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΘΕΙ
________________________

Τα τέσσερα αυτά κείμενα σηματοδοτούν τη διαφοροποίηση των δεδομένων που επικρατούσαν μέχρι τώρα. Η ελπίδα για ανατροπή της οικουμενιστικής πορείας της Κυπριακής Εκκλησίας είναι βάσιμη. Αν η Ιερά Μονή Σταυροβουνίου δεν έστελλε την ελεγκτική επιστολή η επίσκεψη του Πάπα θα πραγματοποιείτο αθόρυβα με την απουσία ορισμένων ιεραρχών από την υποδοχή. Τώρα ευτυχώς η κατάσταση διαφοροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Το ποίμνιο της Εκκλησίας αισθάνεται ότι υπάρχει ελπίδα ανάσχεσης της οικουμενιστικής πλημμυρίδας που εξευτελίζει και διαπομπεύει urbi et orbi την Εκκλησία της Κύπρου. Προσευχόμαστε ότι και άλλοι ιεράρχες μας (όχι μόνον οι Μητροπολίτες Λεμεσού και Κυρηνείας) θα αποστούν από τις οικουμενιστικές πρακτικές. Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος Βαρνάβας και οι Θεοφιλέστατοι Λήδρας Επιφάνιος και Αμαθούντος Νικόλαος θα υπερασπιστούν τις ορθόδοξες θέσεις.

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
________________

Την επόμενη Τρίτη συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, η οποία αναμένεται να είναι θυελλώδης. Ο Αρχιεπίσκοπος, ως μη όφειλε, απείλησε δημόσια ότι θα προτείνει να αποβληθούν για ένα χρόνο από τις εργασίες της Συνόδου οι συνοδικοί που θα απόσχουν από την υποδοχή του Πάπα!!! Θέλουμε να πιστώσουμε τον Μακαριότατο ότι εκτόξευσε αυτή την αχαρακτήριστη απειλή εν τη παγκοίνως γνωστή αθυροστομία αυτού. Ελπίζουμε ότι δεν θα επιδιώξει να υλοποιήσει την απειλή. Ακόμη και αν ένα τυφλό πάθος τον οδηγήσει να προτείνει τέτοια τιμωρία ευελπιστούμε ότι δεν θα βρει ανταπόκριση από τους άλλους συνοδικούς. Μόνον ο Θεός ξέρει ποιες απρόβλεπτες συνέπειες θα προκύψουν από τυχόν υιοθέτηση μιας τόσο άφρονης απειλής.

ΜΕΤΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΕΣ
____________________

Οι παραδοσιακοί πιστοί, αυτή την ώρα, μετρούν τους αληθινούς πνευματικούς τους πατέρες. Η θεολογική συγκρότηση των παραδοσιακών επισκόπων είναι δεδομένη. Οι προσευχές και η υική μας αγάπη τους συνοδεύουν. Εναποθέτουμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας πρώτα στον Αγιο Θεό και μετά στα χέρια τους. Οι Οικουμενιστές δεν έχουν κανένα σοβαρό επιχείρημα να προτάξουν, εκτός από αγαπολογίες, ευχολόγια για βοήθεια στο εθνικό θέμα που ποτέ δεν θα παρασχεθεί, καταπάτηση των ιερών κανόνων και θεολογική πορεία που αντιμάχεται ανοιχτά την πατερική παράδοση αιώνων.
Ο Θεός μεθ’ ημών.

sxed.-2_________________

ΝΑ προασπίσουμε κόντρα στις προκλήσεις της Νέας τἀξεως την εν Χριστώ ελευθερία μας.

http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/05/blog-post_6886.html

Οι προκλήσεις της Νέας Τάξεως στην πατρίδα μας κορυφώνονται.   Αν και αφαίρεσαν τόν επιθετικο προσδιορισμό «εθνικής» από τόν τίτλο του Υπουργείου Παιδείας, αν και κατήργησαν τά Υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης καί Αιγαίου, αν και προσπαθούν να καταργήσουν τις εθνικές εορτές και να θολώσουν την εθνική μας μνήμη, αν και απαγόρευσαν την αναχαίτιση των τουρκικών αεροπλάνων, εμείς δεν τους πετάξαμε στή θάλασσα. Γι αυτό συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο.  Τα παραπάνω αφορούσαν την εθνική μας συνείδηση και αξιοπρέπεια.
Με τα ακόλουθα ποδοπατούν την δημοκρατική μας ευαισθησία

Σχετικά πρόσφατα ακυρώθηκε η αξία και το νόημα της Βουλής των Ελλήνων. Η Βουλή αυτοκαταργήθηκε αφού έδωσε στόν Υπουργό Οικονομίας το δικαίωμα να υπογράφει όλες τις συμβάσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση, το ΔΝΤ κλπ. σχετικά με το δανεισμό της χώρας μας, και τα σκληρά μέτρα, χωρίς αυτές οι συμβάσεις του υπουργού νά κυρώνονται από τή Βουλή!  Απλώς αφού υπογράφει τις σχετικές συμφωνίες θἀ τις φέρνει στη Βουλή γιά «ενημέρωση και συζήτηση»!!!  Πρόκειται για «φτύσιμο» κάθε δημοκρατικής αρχής, έστω τυπικής και εικονικής εφαρμογής της.
Μετά τήν προδοσία του έθνους μας καί τής δημοκρατίας ασυγκράτητοι οι δοσίλογοι ορμούν στο πιό ευαίσθητο σημείο της συνειδήσεως του Ελληνα : στη  θρησκευτική, ορθόδοξη συνείδησή του. Από τή δεκαετία του 80 παλεύουν να επιβάλλουν μιά αντίχριστη ταυτότητα που να συνδυάζει τήν αριθμοποίηση του προσώπου, την παρακολούθηση, τό φακέλλωμα  και τον δυσώνυμο αριθμό 666. Συνεχώς μας ζαλίζουν με τον ΕΚΑΜ πρωτα, τον ΑΜΚΑ ύστερα, την Καρτα Πολίτη  καί τόν μοναδικό κωδικό πελάτη τώρα τελευταία.

Γι αυτόν τόν  «μοναδικό κωδικό  πελάτη»  είναι ο λόγος μας.

Οπως γνωρίζουμε, γιά να μας αναγνωρίσει το κράτος το αφορολόγητο όριο του εισοδήματος μας απαιτεί να υποβάλλουμε όλες τις αποδείξεις που παίρνουμε από την αγορά προϊόντων η παροχή υπηρεσιών.  Τόνοι αποδείξεων θά πρέπει να συγκεντρωθούν, νά ταξινομηθούν, να καταγραφούν κατά είδος, ημερομηνία ποσό κλπ.  Αυτή η κυβερνητική απαίτηση προκάλεσε στους πολίτες θυμηδία από τη μια, άγχος και αγανάκτηση από την άλλη εξ αιτίας του υπερβολικού φόρτου και κόπου.  Και να, πού το υπουργείο Οικονομίας μας σκέφτηκε και αποφάσισε να μας… διευκολύνει.  Ετοιμάζει το «μοναδικό κωδικό πελάτη» και τον σχεδιασμό του τόν υποβάλλει σε «διαβούλευση».
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ :  Διαβούλευση είναι, οπως γνωρίζουμε, η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κάθε υπουργείου, κάθε νομοσχεδίου για να εκφέρουν γνώμη οι πολίτες.  Σκοπός αυτής της διαβούλευσης είναι α) η εκτόνωση των πολιτών, που λέγοντας τη γνώμη τους νομίζουν πως συμμετέχουν στη διαμόρφωση του υπό ψήφιση νόμου και β) η στάθμιση των αντιδράσεων και ο εκ μέρους των υπευθύνων χειρισμός των αντιδρώντων με διάφορα τεχνάσματα.
Αφού λοιπόν η Νέα Τάξη μας τρομοκράτησε και μας προκάλεσε πονοκέφαλο με τούς σωρούς των αποδείξεων τώρα μας δίνει τη λύση, την εύκολη λύση. Ιδού και τό σκεπτικό της διαβούλευσης :
Σήμερα ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να συλλέγει όλες τις αποδείξεις που του δίνονται, ώστε να μπορεί να τις αποστείλει με την φορολογική του δήλωση στην Εφορεία.  Αυτό είναι προφανές πως δημιουργεί δυσκολίες και πρόσθετο κόπο σε όλους τους φορολογουμένους.  Με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Υπουργείου, προτείνουμε τους παρακάτω αλληλοσυμπληρούμενους τρόπους ηλεκτρονικής υποβολής αποδείξεων από τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Στη συνέχεια το εισηγητικό κείμενο της διαβούλευσης  προτείνει τούς τρόπους ηλεκτρονικης υποβολής των αποδείξεων που πρέπει να υλοποιηθούν «με πέντε παράλληλες και συντονισμένες δράσεις« Μία από αυτές είναι ο «γραμμωτός κώδικός φορολογουμένου» . Λέει το κείμενο της διαβούλευσης:

Για να μπορέσει να αποσταλεί μια απόδειξη από μια ταμειακή μηχανή στην ΓΓΣΠ, θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα συσχέτισης της συναλλαγής με τον ΑΦΜ του πελάτη.  Ο κωδικός αυτός δεν θα είναι ο ΑΦΜ για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας της συναλλαγής.  Η ΓΓΠΣ προτείνεται να αποδίδει μοναδικό αριθμό συναλλασσομένου μετά από κατάλληλη αίτηση στο Taxis Net. Ο αριθμός αυτός θα έχει 11 ψηφία συμπεριλαμβανομένου ενός check digit.  Ο κωδικός αυτός αριθμός θά μπορεί να τυπωθεί σε μορφή γραμμωτού κωδικού και να πλαστικοποιείται από τον πολίτη.  Η ΓΓΣΠ θα παρέχει εκτύπωση για αυτόν τον σκοπό….
Στη συνέχεια τό κείμενο παραθέτει παράδειγμα του γραμμωτου κωδικού που είναι ακριβώς όπως ο κωδικός που βλέπουμε πάνω στά προϊόντα με τις τρείς κάθετες μπάρες στήν αρχή στό μέσο και στο τέλος.  και συνεχίζει τό κείμενο: Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί το πρότυπο ΕΑΝ 13 ...
Κατ αρχάς η πρώτη εντύπωση απο την παράθεση του παραδείγματος είναι αποκρουστική.  Με τον τροπο που κωδικοποιούνται και σφραγίζονται τα προϊόντα, έναν τρόπο που τόν κατάπιαμε από αμέλεια καί επιπολαιότητα όλοι μας, με τον τρόπο πού κωδικοποιούνται τά ζώα και σφραγίζονται (ζώα, χερσαία, ψάρια και πουλιά για να παρακολουθούνται στις κινήσεις καί τις αντιδράσεις τους) μέ τον ίδιο τρόπο κωδικοποιείται και σφραγίζεται- όχι  ακόμη στό σώμα του- ο φορολογούμενος πολίτης, δηλ. ο κατ εικόνα Θεού και καθ ομοίωσιν πλασθείς άνθρωπος.
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ : Είναι ενδιαφέρουσα η παρατήρηση ενός αγιορείτου μοναχού ότι η δεξιά μπάρα τήν οποία πρώτη «διαβάζει» τό μηχάνημα που σκανάρει τα προϊόντα στα αγγλικά λέγεται  «right» που σημαίνει «δεξιά» (μπάρα), αλλά σημαίνει καί «εμπράγματο δικαίωμα επί πράγματος» σύμφωνα με τό αγγλοελληνικό λεξικό της Magenta.   Είναι δηλαδή σάν να αποκτά δικαίωμα πάνω στο πράγμα ή στον άνθρωπο, όποιος καταφέρει να βάλει πάνω του το συγκεκριμένο κωδικό.


Η πρόκληση εν προκειμένω των άδηλων ζοφερών κέντρων της Νέας Τάξεως συνίσταται στην επιλογή του κώδικος ΕΑΝ 13
γιά την έκδοση  του κωδικού φορολογουμένου.

Πρόκειται για μια κωδικοποίηση που αποδεδειγμένα από επιστημονικές μελέτες και απροκάλυπτα περιέχει τον δυσώνυμο αριθμό 666, τον αριθμό που εμπεριέχει συμβολικά το όνομα του Αντιχρίστου. Για τον ΑΜΚΑ μας βεβαίωναν ότι δεν έχει υπό ουδεμία μορφή τον 666.  Δεκάδες χιλιάδες επιστροφές ΑΜΚΑ έγιναν προς την αποτυχούσα να εκλεγεί βουλευτής κ. Πετραλιά.  Οι επιστροφές…επεστράφησαν στους αποστολείς με τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει στον κωδικό ΑΜΚΑ ο 666.  Αλλά τώρα μοιάζει να μη τους νοιάζει τίποτε!!!  Κυριολεκτικά μας φτύνουν, μας προσβάλλουν μας προκαλούν και μας εκβιάζουν να δεχθούμε κατά τίς συναλλαγές μας τόν αριθμό του Αντίχριστου.  Νοιώθουν μετά τό πλήγμα του ΔΝΤ κατά της πατρίδος μας ότι είμαστε χαμένοι, παραλυμένοι και έτοιμοι να υποταχθούμε σε όλα τα κελεύσματα της Νεας Εποχής.
Όμως  γιά μας τους Ορθοδόξους δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο από τήν πίστη και την αγάπη μας στον Χριστό.  Πρέπει τώρα, εγκαίρως να αντισταθούμε σ αυτήν απειλή και την πρόκληση.

Ηδη η Ιερά Μονή Γρηγορίου συνέταξε ένα πρώτο κείμενο αντιδράσεως για τον καινούργιο αντίχριστο κωδικό φορολογουμένου.  Τό παραθέτουμε  :

Ο ΝΕΟΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ  ΝΟΜΟΣ
ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Ο νέος φορολογικός νόμος, ο οποίος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών για δημόσια διαβούλευση, προτείνει τρόπους ηλεκτρονικής υποβολής αποδείξεων από επιχειρήσεις καί πολίτες, προκειμένου νά αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή.  Γιά την υλοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής των αποδείξεων προτείνονται «πέντε παράλληλες και συντονισμένες δράσεις».  Η δεύτερη από αυτές αφορά την «δυνατότητα συσχέτισης της συναλλαγής με τον ΑΦΜ του πελάτη»»γιά «λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας της συναλλαγής», δηλαδή για να πραγματοποιείται η ηλεκτρονική υποβολή μιας αποδείξεως από ταμειακή μηχανή χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσει πρός τρίτους. Προτείνεται γι αυτό «η εισαγωγή ενός μοναδικού κωδικού πελάτη…Ο κωδικός αυτός αριθμός θά μπορεί να τυπωθεί σε μορφή γραμμωτού κωδικού και να πλαστικοποιείται από τον πελάτη…Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί τό πρότυπο ΕΑΝ -13…Προαιρετικά οι ταμειακές μηχανές θα μπορούν να δεχθούν τόν κωδικό του φορολογουμένου και μεσω πληκτρολόγησής του».
Η ρύθμιση αυτή του νομοσχεδίου, που προβλέπει την εισαγωγή «μοναδικού κωδικού πελάτη» μέ κωδικοποίηση ΕΑΝ- 13, προσβάλλει ευαίσθητα θρησκευτικά δεδομένα των ελλήνων πολιτών, διότι η κωδικοποίηση αυτή περιλαμβάνει τους τρείς χαρακτήρες (start-stop patterns) 6-6-6, που παραπέμπουν στον δυσώνυμο αριθμό της Αποκαλύψεως.  Οι σαρωτές (scanners)  των καταστημάτων έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν όλους τους τύπους γραμμωτών κωδικών, επομένως δεν ήταν αναγκαία η χρήση του συγκεκριμένου προτύπου ΕΑΝ-13.
Εάν η πρόταση του νομοσχεδίου έγινε χωρίς πρόθεση να προσβληθεί η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων Ελλήνων, είναι απλή και απόλυτα απαραίτητη η αντικατάσταση του προτύπου ΕΑΝ-13 με ένα άλλο πρότυπο που δεν περιέχει τους επίμαχους χαρακτήρες 6-6-6.  Η τυχόν επιμονή στη χρήση του ΕΑΝ-13 θα προσβάλει θρησκευτικές ευαισθησίες και θα πυροδοτήσει δικαιολογημένες αντιδράσεις, επειδή η Ελληνική Πολιτεία έχει πολλές φορές υποσχεθεί ότι δεν θα συμπεριλάβει σύμβολα και αριθμούς που προκαλούν τη θρησκευτική πίστι των πολιτών.  Άλλωστε στην παρούσα δεινή περίσταση, που διέρχεται ο Ελληνικός λαός, είναι περιττός ένας επιπλέον διχασμός μεταξύ των πολιτών, και μάλιστα με ευθύνη των υπηρεσιών του Υπουργείου.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
20 Μαΐου 2010
Αυτή η αντίδραση πρέπει να είναι  μ ό ν ο  η αρχή.  Ας δώσουμε, έστω για λίγο, μια δεύτερη θέση  στις οικονομικές μας δυσκολίες που προκύπτουν διαρκώς από την υποδούλωσή μας στα  σκοτεινά κέντρα και ας επικεντρωθούμε  στον αγώνα μας για την εν Χριστώ ελευθερία μας. Η      » Κάρτα του Πολίτη» που ετοιμάζεται είναι και αυτή μια μεθόδευση για την ένταξή μας στο παγκόσμιο αντίχριστο σύστημα. Γι αυτήν θα μιλήσουμε μια άλλη φορά.

Αναφέραμε  ότι υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την με συμβολικό τρόπο παρουσία του αριθμου 666 στο πρότυπο ΕΑΝ 13 επί τη βάσει του οποίου θά εκδίδεται ο «μοναδικός κωδικός πελάτη»   Κυριότερες απ αυτές είναι οι τρείς μελέτες της Ιεράς Μονής Γρηγορίου και ιδίως η τρίτη από αυτές που φέρει τόν τίτλο «Ο γραμμικός κώδικας      ( BAR CODE)  και ο αριθμός 666, Μελέτη Γ΄  (23-6-97)».  Στό εγγύς μέλλον θά την αναρτήσουμε στό «Ο.Π.» .  Στή μελέτη αυτή συνεργάζονται ο ιερομόναχος Λουκάς και ο μοναχός Πρόδρομος, διπλωματούχος Ηλεκτολόγος Μηχανικός.  Ο π. Πρόδρομος χρησιμοποιεί  την τεχνογνωσία του και ἀφθονη  βιβλιογραφία ξένων ερευνητών για να τεκμηριώσει τη θέση του. Είναι ενδιαφέροντα όσα γράφονται στο τέλος της μελέτης :

Κ α ι   μ ό ν η   η   χ ρ η σ ι μ ο π ο ί η σ ι ς   τ ω ν   η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ώ ν   τ α υ τ ο τ ή τ ω ν   ε ί     ν α ι   π ο λ ύ   ε π ι κ ί ν δ υ ν η   γ ι α   τ η ν   ε λ ε υ θ ε ρ ί α   τ ο υ   α ν θ ρ ω π ί ν ο υ   π ρ ο σ ώ π ο υ,  λόγω των τρομακτικών δυνατοτήτων της Πληροφορικής.  Κ α ι  σ τ η ν   π ε ρ ί π τ ω σ η   α κ ό μ η         π   ο υ   δ ε ν   θ α   υ π ά ρ χ ε ι   τ ο   6 6 6   σ τ ι ς   τ α υ τ ό τ η τ ε ς ,   η   π α ρ α λ α β ή   τ ο υ ς          σ η μ α ί ν ε ι   τ η ν   π ρ ο σ χ ώ ρ η σ ή   μ α ς   σ ε   έ ν α   π α γ κ ό σ μ ι ο   ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι κ ό   σ ύ σ τ η μ α , το οποίο δεν αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως Εικόνα Θεού, αλλά ως ὑποκείμενο»των δεδομένων (Νόμος 2472/1997), που σύντομα μπορεί να καταστή αντικείμενο στα χέρια της οικονομικής ολιγαρχίας ή και αυτού κατόπιν του αντιχρίστου.
Η χρησιμοποίησίς τους όμως θα είναι αποτρόπαια, εάν συσχετισθή κατά τινα τρόπο και με τον αριθμό 666.  Κανείς Χριστιανός, που αναγνωρίζει και σέβεται την μαρτυρία του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψι, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου.
Πολλοί αρνούνται να συσχετίσουν, ακόμη και προφανείς συμβολισμούς του 666, όπως αυτούς που υποδεικνύει η παρούσα μελέτη, με τον αριθμο που σημειώνεται στην Αποκάλυψι, τόν χξστ΄.  Δεν έχουν όμως δίκαιο.  Δ ι ό τ ι   ό χ ι   η   ύ π α ρ ξ ι ς ,   α λ λ ά   κ α ι   α υ τ ή   η   υ π ο ψ ί α   ό τ ι   κ ά π ο ι ο ς   σ υ μ β ο λ ι σ μ ό ς   τ ο υ   Χ ξ σ τ ΄   ε ν δ έ χ ε τ α ι   ν α   έ χ ε ι   έ μ φ ι λ ο χ ω ρ ή σ ε ι   σ ε   κ ά
π ο ι ο   α ν τ ι κ ε   ί μ ε ν ο   κ α θ ο ρ ι σ τ ι κ ό   τ η ς   τ α υ τ ό τ η τ ο ς   τ ο υ   π ρ ο σ ώ π ο υ ,           ε ί ν α ι   α ρ κ ε τ ή   ν α   π ε ί σ ε ι   τ ο υ ς   Χ ρ ι σ τ ι α ν ο ύ ς   ν α   α ν τ ι δ ρ ά σ ο υ ν   α μ έ            σ ω ς     κ α ι   δ υ ν α μ ι κ ώ ς   σ τ η ν   χ ρ η σ ι μ ο π ο ί η σ η   τ ο υ   α ν τ ι κ ε ι μ έ ν ο υ   α υ τ ο ύ (π.χ. της ηλεκτρονικής ταυτότητος).
Ε π ι β ά λ λ ε τ α ι   μ ί α   τ έ τ ο ι α   δ υ ν α μ ι κ ή   α ν τ ί δ ρ α σ ι ς ,   δ ι ό τ ι   η   π α ρ α λ α      β ή   τ ο υ   α ρ ι θ μ ο ύ   τ ο υ   Α ν τ ι χ ρ ί σ τ ο υ   σ η μ α ί ν ε ι   ά ρ ν η σ ι   τ ο υ   Χ ρ ι σ τ ο ύ            κ α ι     σ ύ ν τ α ξ ι   μ ε   τ ο ν   Δ ι ά β ο λ ο.  Αυτό φαίνεται από την διδασκαλία της Αποκαλύψεως (14, 9-11), αλλά και από την πείρα της Εκκλησίας από τους χρόνους των Μαρτύρων.  Οι άγιοι Μάρτυρες όχι μόνο δεν ηρνούντο τον Χριστό διά λόγου, αλλά δεν ηνείχοντο ούτε συμβολικώς να ενεργήσουν κάποια ειδωλολατρική πράξη, διότι τούτο εσήμαινε γι αυτούς άρνηση του Χριστού.
Παρότι έχει δημοσίως λεχθεί ότι στις νέες ταυτότητες δεν θα χρησιμοποιηθεί ο γραμμικός κώδικας του τύπου ΕΑΝ-13 και UPC-Α, (σημ. «Ο.Π.»   Τωρα μας το λένε κατάμουτρα ότι ο κωδικός πελάτη-φορολογουμένου θά ακολουθεί τό πρότυπο ΕΑΝ-13), εν τούτοις τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.
Εκτός τούτου και ο οικονομικός ολοκληρωτισμός που επιβάλλεται παγκοσμίως από την οικονομική ολιγαρχία σχετίζεται άμεσα με τον γραμμικό κώδικα, έτσι ώστε να είναι πολύ πιθανή η εκπλήρωσις του λόγου της Αποκαλύψεως πε΄ρι αδυναμίας οικονομικής συναλλαγής από εκείνους που δεν θα έχουν την ηλεκτρονική πρόσβαση στο επιβαλλόμενο σύστημα συναλλαγής…
Επομένως η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωσις του λαού αποτελεί προς το παρόν το πρώτο βήμα, ώστε να λάβη υπεύθυνα και με επίγνωση των συνεπειών της θέση απέναντι στο τόσο σοβαρό θέμα για την πίστη του και την προσωπική του ελευθερία.
Νομίζουμε τα σχόλια περιττεύουν
sxed.-2

_____________________

Επείγουσα Ανακοίνωση

Επείγουσα Ανακοίνωση – Στις 3 Ιουνίου 2010 – ημέρα Πέμπτη – και ώρα 9 το πρωί συζητείται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών – Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Αθήνα, κτίριο 4, αίθουσα 1 – η αγωγή κατά του MEGA Channel για την προβολή τον Δεκέμβρη του 2008 της βλάσφημης ταινίας Κώδικας Da Vinci. Η αγωγή είχε αρχικά ορισθεί προς συζήτηση στις 17/12/2009 αλλά αναβλήθηκε τότε λόγω φόρτου του δικαστηρίου. Νέα δικάσιμος ορίσθηκε η 3/6/2010. Πρόκειται για την τακτική αγωγή για την συγκεκριμένη υπόθεση – ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων. Ας είμαστε όλοι παρόντες να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις βαρύτατες βλασφημίες κατά του Ιησού Χριστού. Υπάρχει περίπτωση μη συζήτησης της υπόθεσης λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων. Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει – η υπόθεση σε κάθε περίπτωση θα εκφωνηθεί.

Αντώνης

sxed.-2

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.
Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moodyʼs μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.
Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.
Ο οίκος Moodyʼs αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.
Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.
Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.
Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.
Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.
Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.
Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.
Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.
Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.
Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;
Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.
Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;
Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ηλίθιες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.
Αν αποφασίσετε επιτέλους να διαδώσετε την αλήθεια αφού πιστείτε και οι ίδιοι κάνοντας την προσωπική σας έρευνα, τότε έχουμε ελπίδες να ελευθερωθούμε.
Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Τα παραμύθια περι «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.
Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβέρνησεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους.
Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει απο τις εθνικές οικονομίες των κρατών.
Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Οποιοι το αρνούνται και δεν παραθέτουν στοιχεία είναι όργανά τους.
Οποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών, που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.
Η μόνη μας διέξοδος είναι η αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων.
Είτε σε προσωπικές συζητήσεις, είτε μέσω mail, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πρέπει αυτά τα στοιχεία να διαδοθούν.
Δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνουν οι Ελληνες και η ανθρωπότητα θύματα της παραπληροφόρησης των Εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ.

*********************

_____________________

Παραθέτω εθνικής σημασίας αποσπάσματα γιά τήν οικονομική κρίση. Τό πλήρες άρθρο βρίσκεται στό
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_5824.html

Γράφει ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος,
Πολιτικός Μηχανικός

Τώρα που η πατρίδα μας δέθηκε με τις αλυσίδες του Δ.Ν.Τ., προκειμένου να μπορεί να δανείζεται, ώστε με νέα δανεικά να ξεπληρώνει τα προηγούμενα δάνειά της, οφείλουμε να αναρωτηθούμε, κατ΄ αρχήν το εξής:

Σε ποιους χρωστάμε;

Την απάντηση μπορεί ο καθένας να τη διαβάσει σε άρθρο [1] της διαδικτυακής οικονομικής εφημερίδας Euro2day. Αντιγράφουμε:

«Οι γαλλικές, οι ελβετικές και οι γερμανικές τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι πιστωτές για τον ελληνικό δανεισμό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών.»

Χρωστάμε, δηλαδή, στο γαλλικό ή το γερμανικό κράτος; Η απάντηση είναι όχι. Χρωστάμε στις γαλλικές και τις γερμανικές ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Το επόμενο ερώτημα, κοινής λογικής, που πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας είναι το εξής:

Πώς είναι δυνατόν ένα κράτος, όπως η Ελλάδα, το οποίο αποτελείται από 11.000.000 ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται και παράγουν, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, να χρωστάει σε τράπεζες, δηλαδή σε επιχειρήσεις, που ο συνολικός αριθμός εργαζομένων τους δεν είναι ούτε το ένα χιλιοστό του πληθυσμού της Ελλάδας;

Το ερώτημα αυτό, που είναι ένα βασικότατο ερώτημα, τεράστιας σημασίας, δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά μπορεί να γενικευτεί με τη μορφή των παρακάτω ερωτημάτων:

Πώς είναι δυνατόν όλα τα κράτη του κόσμου, χωρίς σχεδόν καμία εξαίρεση, να έχουν τεράστια χρέη στις τράπεζες;

Πώς είναι δυνατόν οι χώρες με το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος (σε απόλυτο μέγεθος) στον κόσμο να είναι κατά σειρά οι Η.Π.Α., η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία [2, 3], δηλαδή οι κατά τεκμήριο πλουσιότερες χώρες στον κόσμο;

Πώς είναι δυνατόν, αντί οι φτωχές χώρες να χρωστάνε στις πλούσιες, όπως θα περίμενε κανείς, να χρωστάει όλος ο κόσμος στις τράπεζες;

Πώς είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι και όλα τα κράτη του κόσμου να είναι χρεωμένοι στις τράπεζες, δηλαδή σε επιχειρήσεις οι οποίες δεν παράγουν κανένα χρήσιμο υλικό προϊόν; Πώς είναι δυνατόν τα δισεκατομμύρια ανθρώπων που παράγουν να χρωστάνε σε μερικούς χιλιάδες τραπεζίτες, οι οποίοι δεν παράγουν τίποτα;

Πρόκειται για θεμελιώδη ερωτήματα.

…………………………

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Τι θα κάνουμε επομένως, σαν Ελλάδα και σαν ελληνικός λαός; Θα αφήσουμε τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας να γίνουν σκλάβοι των Διεθνών Τραπεζιτών και των εγχώριων πρακτόρων τους; Θα αφήσουμε το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ (στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι ελληνικές τράπεζες) να πιει το αίμα του λαού μας και της πατρίδας μας; Θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της υποταγής ή της αντίστασης;

Βάσει των όσων προαναφέρθηκαν, ο δρόμος της αντίστασης δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει τα εξής:

  • Καταγγελία του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, που έχει αφαιρέσει το αποκλειστικό προνόμιο από τους λαούς και τις Κυβερνήσεις τους να δημιουργούν το χρήμα και το έχει αναθέσει στις ιδιωτικές τράπεζες.
  • Άρνηση να πληρώσουμε οποιοδήποτε δημόσιο χρέος έχουμε το οποίο είναι προς ιδιωτική τράπεζα ελληνική ή ξένη. Αυτό πρακτικά θα μηδενίσει το δημόσιο χρέος. Επιπλέον, θα πάψουμε να πληρώνουμε για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους και αυτό θα μειώσει σημαντικά και το δημόσιο έλλειμμα.
  • Σαν πρόσθετο επιχείρημα για την άρνηση να πληρώσουμε τα χρέη προς τις ιδιωτικές τράπεζες μπορούμε να αναφέρουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστάει η Γερμανία, το συνολικό ποσό των οποίων είναι περίπου ίσο με τα χρέη μας προς ιδιωτικές τράπεζες. Να πούμε στις ιδιωτικές τράπεζες, ότι αν επιθυμούν να εισπράξουν τα ποσά που θεωρούν ότι τους τα οφείλουμε να πάνε να τα ζητήσουν από τη Γερμανία.
  • Αν οι παραπάνω ενέργειες μας απαγορευτούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Για να αποκτήσουμε διεθνή ερείσματα, κατά το πρώτο διάστημα και μέχρι να μπορέσουμε να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας, συμμαχία σε όλα τα επίπεδα με τη Ρωσία, την Κίνα και με χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βενεζουέλα. Στη συνέχεια, η συμμαχία αυτή μπορεί να χαλαρώσει και να ακολουθούμε πολιτική ουδετερότητας.
  • Αν χρειαστεί, δανεισμός από την Κίνα με χαμηλό επιτόκιο αντίστοιχο του Δ.Ν.Τ. Πρόσφατα δάνεισε στη Σερβία με 3.5%.
  • Αφαίρεση από τις ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες του δικαιώματος να δημιουργούν χρήμα, με θεσμοθέτηση «τραπεζικού συστήματος πλήρων αποθεμάτων» (full reserve banking).
  • Πλήρης κρατικοποίηση της κεντρικής τράπεζας, δηλαδή της «Τράπεζας της Ελλάδος» και ανάθεση σε αυτήν της αποκλειστικής αρμοδιότητας να δημιουργεί το χρήμα.
  • Εκτύπωση χρήματος από την κρατική πλέον Τράπεζα της Ελλάδος. Το χρήμα αυτό θα αντικαταστήσει το ευρώ. Κανένας άλλος δεν θα έχει το δικαίωμα να τυπώνει ή να δημιουργεί χρήμα. Έτσι θα πάψουμε να πληρώνουμε τόκους στις ιδιωτικές τράπεζες ελληνικές και ξένες, για να μας δημιουργούν το χρήμα που μας χρειάζεται σαν μέσο για τις συναλλαγές μας.
  • Σε όλα τα επόμενα χρόνια, οι Κυβερνήσεις πρέπει να διατηρούν την ποσότητά του χρήματος σταθερή, ώστε να μην υπάρχει πληθωρισμός. Συγκεκριμένα, η ποσότητα χρήματος που κυκλοφορεί πρέπει να μεταβάλλεται σύμφωνα με το ποσοστό μεταβολής του Α.Ε.Π. Όταν το Α.Ε.Π. αυξάνεται κατά ένα ποσοστό π.χ. 3%, η Τράπεζα της Ελλάδος θα αυξάνει το χρήμα που κυκλοφορεί κατά 3%. Με το χρήμα αυτό η Κυβέρνηση θα πληρώνει τους δημοσίους υπαλλήλους, εισάγοντας το πρόσθετο αυτό χρήμα στην οικονομία. Αν, αντίθετα, κάποια χρονιά το Α.Ε.Π. μειωθεί π.χ. κατά 3%, η Κυβέρνηση θα συλλέγει με φόρους το 3% του χρήματος και θα το αποσύρει από την κυκλοφορία. Έτσι, η ποσότητα του χρήματος θα είναι πάντοτε ανάλογη του Α.Ε.Π., δηλαδή ανάλογη των συναλλαγών που συμβαίνουν στην οικονομία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σχεδόν καθόλου πληθωρισμός.
  • Το νέο εθνικό νόμισμα θα υποτιμηθεί σε σχέση με το ευρώ. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα εισαγόμενα προϊόντα θα γίνουν ακριβότερα και τα ελληνικά προϊόντα θα γίνουν πιο φτηνά σε σύγκριση με τα εισαγόμενα. Έτσι, θα συμφέρει στον κόσμο να αγοράζει ελληνικά προϊόντα και όχι εισαγόμενα, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή και να μειωθεί η ανεργία. Επίσης, για τον ίδιο λόγο, τα ελληνικά προϊόντα θα γίνουν πιο φθηνά στις αγορές του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι εξαγωγές και να μειωθεί περαιτέρω η ανεργία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα ωφεληθούν οι άνεργοι, ενώ θα πληγούν τα ανώτερα στρώματα, επειδή η πολυτελής κατανάλωση εισαγόμενων προϊόντων θα καταστεί ακριβότερη. Σε πρώτη φάση, πάντως, η αύξηση της τιμής των εισαγόμενων προϊόντων θα δημιουργήσει πληθωρισμό. Όμως, ο πληθωρισμός αυτός σε πολύ λίγα χρόνια θα μειωθεί, λόγω της αντικατάστασης της κατανάλωσης εισαγόμενων προϊόντων από την κατανάλωση ελληνικών προϊόντων.
  • Επιβολή δασμών στις εισαγωγές ξένων προϊόντων για να προστατευτεί περαιτέρω η εγχώρια παραγωγή. Αυτό θα οδηγήσει σε ταχύτατη ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής, αγροτικής και βιομηχανικής, η οποία θα διοχετεύεται προς την εσωτερική αγορά, αντί να εισάγουμε και να καταναλώνουμε ξένα προϊόντα. Αυτό θα ρίξει κατακόρυφα την ανεργία και θα ανορθώσει την οικονομία της χώρας.

Η εφαρμογή των παραπάνω μέτρων:

  • Άμεσα, θα μηδενίσει, σχεδόν, τόσο το δημόσιο, όσο και το ιδιωτικό χρέος, επειδή το σύνολο σχεδόν του χρέους είναι προς ιδιωτικές τράπεζες.
  • Άμεσα, θα μειώσει περίπου κατά 40% το δημόσιο έλλειμμα, λόγω της εξοικονόμησης των τόκων, που σήμερα πληρώνονται στις ιδιωτικές τράπεζες για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους.
  • Θα προκαλέσει άμεσα ταχύτατη και μόνιμη μείωση της ανεργίας, η οποία τελικά θα σταθεροποιηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
  • Αρχικά θα αυξήσει τον πληθωρισμό, λόγω της αύξησης των τιμών των εισαγόμενων προϊόντων. Μεσοπρόθεσμα, όμως, ο πληθωρισμός θα πέσει σχεδόν στο μηδέν, καθώς η συνολική ποσότητα του χρήματος που κυκλοφορεί θα μπορεί να ελέγχεται πλήρως από την Κυβέρνηση και δεν θα εξαρτάται από τον ρυθμό με τον οποίον δανείζουν οι ιδιωτικές τράπεζες.

Δύσκολο, από πολιτικής άποψης, ενδέχεται να είναι το πρώτο διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και η κατάσταση να σταθεροποιηθεί. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ζητήσουμε πολιτική και οικονομική στήριξη από τη Ρωσία, την Κίνα και από χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ, επιπλέον, θα πρέπει να επιδιώξουμε να γίνουμε το πρότυπο για τους λαούς της Ευρώπης, που είναι ήδη ή θα γίνουν αμέσως μετά, τα επόμενα θύματα των Διεθνών Τραπεζιτών και του Δ.Ν.Τ.
ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ

Πολλοί θα αναρωτηθούν μήπως αυτά που έχουμε γράψει για το τραπεζικό καρτέλ και για το προνόμιό του να δημιουργεί το χρήμα και να το δανείζει στις κυβερνήσεις είναι μια ανυπόστατη θεωρία συνομωσίας. Γι΄ αυτό, συνιστούμε στους αναγνώστες αυτού του κειμένου να διασταυρώσουν αυτά που γράφουμε μόνοι τους. Τα παρακάτω θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε ότι αυτά που γράφουμε είναι πραγματικά.

Σε άρθρο της εφημερίδας Καθημερινής [4] διαβάζουμε:

«Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα ότι χρειάζεται κάποιου είδους «σεισάχθεια» απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, κερδίζει διαρκώς έδαφος. Πρόσφατα, ο οικονομολόγος Μάιλ Χάντσον έγραφε στους Financial Times: «Η μόνη διέξοδος από την κρίση του ευρωπαϊκού χρέους είναι μια διαπραγματεύσιμη παραγραφή του. Οι τράπεζες δανείζουν εικονικό χρήμα, που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουν, το οποίο εγγυοδοτείται με κεφάλαια που στην πραγματικότητα δεν έχουν, που κι αυτά υποστηρίζονται από τις κεντρικές τράπεζες που τυπώνουν χρήμα από αέρα κοπανιστό. Όμως, όποτε οι οφειλέτες δυσκολεύονται να ξεπληρώσουν τα επαχθή δάνεια, οι τραπεζίτες προχωρούν σε κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων».

………………………………….

Η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν προκλήθηκε από λάθος. Ούτε είναι ένα φυσικό φαινόμενο πέρα από τον έλεγχο του ανθρώπου. Προκλήθηκε επίτηδες από την ηγετική κλίκα. Και δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, αλλά θα συνεχιστεί και θα είναι πολύ χειρότερη από την κρίση του 1929.

Στόχος είναι να προκληθεί παγκόσμια οικονομική ύφεση και γενικευμένο αδιέξοδο. Τότε η ηγετική κλίκα θα μπορέσει ευκολότερα να πείσει τον κόσμο, ότι μοναδική λύση είναι η δημιουργία Παγκόσμιου Νομίσματος, Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας ιδιωτικά ελεγχόμενης από τους ίδιους και Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Και ας μη γελιόμαστε, η Παγκόσμια αυτή Κυβέρνηση, αν επιβληθεί, δε θα είναι δημοκρατική. Το ποιόν των ανθρώπων που συγκροτούν την ηγετική κλίκα το είδαμε στη Γάζα, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, το έχουμε δει στην πολιτική του Ισραήλ και στην παγκόσμια ανοχή για τις γενοκτονίες του. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκληματίες και γενοκτόνοι. Αν δημιουργήσουν Παγκόσμια Κυβέρνηση αυτή θα είναι μια παγκόσμια δικτατορία.

Η επιλογή είναι μπροστά μας. Πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους: Ή θα υποταχθούμε στους Διεθνείς Τραπεζίτες ή θα ενώσουμε τους αγώνες μας με τους λαούς όλης της γης, που στενάζουν κάτω από το χρέος και την υποτέλεια που τους έχει επιβληθεί από το διεθνές τραπεζικό σύστημα. Αν επιλέξουμε τον δεύτερο δρόμο, νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε και κάτι παραπάνω: Να γίνουμε η πρωτοπορία του διεθνούς κινήματος ενάντια στο παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ.

Η επιλογή είναι δική μας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.