Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ

date Φεβ 1st, 2011 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ (αποσπασμ.)

6ο τελευταίο απόσπασμα του DVD

ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΠΕΛΑΡΓΟΥ» ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 16-12-1990 ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ




5ο Δεκαπεντάλεπτο απόσπασμα του DVD

ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΠΕΛΑΡΓΟΥ» ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 16-12-1990. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ· Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.

_________________

______________

4ο Δεκάλεπτο απόσπασμα του DVD

ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ MHTΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. AYΓΟΥΣΤΙΝΟΥ KANTIΩΤΟΥ KATA ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ· «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΠΕΛΑΡΓΟΥ», ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 16-12-1990

Ο Θ. Αγγελόπουλος, όπως αναφέρει ο αγωνιστής ιεράρχης της Φλώρινας π. Αυγουστίνος, πήρε 600.000.000 δραχμές από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να γυρίσει την ταινία! Και ενισχύθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο!!!


____________________

3ο Δεκαπεντάλεπτο απόσπασμα του DVD

ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης που φύλαγε άγρυπνος της Θερμοπύλες του Βορρά, καταγγέλλει την προπαγάνδα του Αγγελόπουλου και των εχθρών της Ελλάδος, που ζητούν την πτώση των Συνόρων· “Το Μετέωρο βήμα του πελαργού», που γυρίστηκε στην Φλώρινα γι’ αυτό τον σκοπό και επιχορηγήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση με 600.000.000 δρχ. και ενισχύθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο είναι σχοινί για να πνιγεί η Ελλάς.

_____________

ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP

  • Ο αγωνιστής Μητροπολίτης της Φλώρινας π. Αυγουστίνος Καντιώτης προειδοποίησε από το 1977, για τις ολέθριες συνέπειες που θα έφερνε στην Ελλάδα η ένταξή της στην Ε.Ο.Κ. και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το DVD ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP περιέχει αποσπάσματα ομιλιών του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου την περίοδο 19-11- 1990 ως 17-12-1990.

(Το DVD ολόκληρο έχει διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά. Στην ιστοσελίδα παραθέτουμε τα δύο πρώτα δεκάλεπτα)

____________________________

__________________________


____________________________

Στο περιοδικό «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ», που 60 χρόνια εκδίδει ο Μητροπολίτης, φυλ. 386, Ιουνίου-Ιουλίου 1977, ονόμασε την Ε.Ο.Κ. «ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΟΝΤΩΝ», και έγραφε·

«…Αντιληφθήκατε, παρακαλώ τον κίνδυνο; Είναι κίνδυνος που απειλεί αυτήν ταύτην την υπόστασιν του Ελληνικού Έθνους, το οποίο διακρίνεται εν μέσω λαών δια τα ιδιάζοντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εθνικής ταυτότητος του. Εκδιώκεται το θρησκευτικόν μάθημα από τα σχολεία των άλλων κρατών της Ε.Ο.Κ; Πρέπει να εκδιωχθεί και από το ιδικόν μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Εισάγεται εκεί ως μάθημα αναγκαίον η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας; Πρέπει να εισαχθεί και εδώ. Εγκρίνεται εκεί το αυτόματο διαζύγιο; Και εδώ πρέπει να εγκριθεί. Εψηφίσθη εκεί ως νόμιμος πράξη η αμβλωση; Και εδώ πρέπει να ψηφισθεί. Απαλλάσσονται πάσης ποινικής και ηθικής ευθύνης οι ομοφυλόφιλοι; Και εδώ πρέπει να γίνει το ίδιο. Εις όλα πρέπει να συμπορευώμεθα με την Ε.Ο.Κ. Η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονισθεί συμφώνως προς τα πρότυπα της Ε.Ο.Κ. Έτσι η Ελλάς, δεμένη πλέον εις το άρμα της Ε.Ο.Κ., κινδυνεύει να χάσει την ηθική και θρησκευτική της ταυτότητα και να γίνει αγνώριστος. Όχι Έλλην, αλλ’ Ευρωπαίος, ιδού το ιδανικό των νεωτέρων Ελλήνων, οι οποίοι έχουν θαμβωθεί από τα «κάλλη» της Ε.Ο.Κ.

ΕΟΚΚαι μόνο δια τον κίνδυνο αυτό της αλλοιώσεως του χαρακτήρα της Ελλάδος έπρεπε ν’ αποκρουσθεί η ένταξις. Με την ακώλυτον εισέλασιν αισχρών εραστών του μαμωνά, ανθρώπων τυχοδιωκτών, αμοραλιστών, υλιστών και αθέων, η Ελλάς, η προσφιλής μας Πατρίς, κινδυνεύει να γίνει «Γαλιλαία των εθνών». Και να ομιλήσωμεν σαφέστερον, θα γίνει διεθνές πορνείον. Ποιός τίμιος άνθρωπος ενοικιάζει, και με υπέρογκα ακόμη μισθώματα, το πτωχικόν του σπίτι, δια να γίνει οίκος ανοχής; Και πως θα επιτρέψουμε, αυτός ο μικρός οίκος, ο οποίος εθεμελιώθη με τα αίματα των προγόνων μας, να γίνει διεθνής οίκος ανοχής; Και αν ακόμη η Ε.Ο.Κ. επρόκειτο να στρώσει τους δρόμους μας με χρυσόν και να ικανοποιήσει όλας τας υλικάς επιθυμίας και ανάγκας μας, και πάλι δεν θα επιτρέπετο να δεχθώμεν την ηθικήν κατάπτωση και το “ξεπούλημα”».

Προτιμότερο πτωχοί με τον Χριστό, παρά εκατομμυριούχοι με τον διάβολο!

Οι ανησυχίες του γέροντος αγωνιστού ακρίτα ιεράρχου, που φύλαγε άγρυπνος τις Θερμοπύλες του Βορρά, επαληθεύονται σήμερα. Όλα αυτά τα ηθικά κακά, που αναφέρει ο Γέροντας το 1977, ήλθαν στην Ελλάδα και έγιναν νόμοι του κράτους. Και τρώγοντας ανοίγει η όρεξη των μεγάλων· Οι ισχυροί της γης ζητούν παράλογα πράγματα από την Ελλάδα και επειδή δεν βρίσκουν καμμία αντίσταση, την οδηγούν στο χείλος του ηθικού και οικονομικού γκρεμού. Μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, αρκεί για να μας το βεβαιώσει.

***************************************

ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Κ.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


tagOne Response to “ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ”

  1. Κάποιες λιγότερο γνωστές στιγμές του Θεόδωρου Αγγελόπουλου (1935-2012) « XYZ Contagion Said,

    […] Μια απαραίτητη σημείωση: Το βίντεο είναι απόσπασμα από ένα προπαγανδιστικό DVD, από τις δεκάδες που διένειμε ο δεσπότης Φλώρινας, με τον εύγλωττο τίτλο “ΕΛΛΑΣ -ΕΟΚ STOP”. Είχαμε σκοπό να το ανεβάσουμε ολόκληρο στο youtube, αλλά ο δαίμων 666 των μηχανημάτων του διαβόλου μας πρόδωσε. Ως εκ τούτου, μπορείτε, αν θέλετε, να παρακολουθήσετε και άλλα αποσπάσματα από το DVD στην επίσημη ιστοσελίδα του Καντιώτη, κλικ εδώ. […]

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.