Αυγουστίνος Καντιώτης



ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

date Μαρ 11th, 2011 | filed Filed under: Eпископ Артемије

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ


Οικ.Οικουμ.Σέρβοι οικουμενισταί επίσκοποι δίνουν συνεντεύξεις στην “Romfea” σε στιλ γυναικείου κοτσομπολιού!
Μιλούν με μισόλογα και με υπονοούμενα εναντίον αδελφού τους επισκόπου.

Επιτίθενται εναντίον Ορθοδόξων Ελλήνων επισκόπων που πήραν θέση υπέρ του αδίκως διωκομένου επισκόπου Αρτεμίου.

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κακία τους και τις οικουμενιστικές τους θέσεις με ανοησίες και βλακίες. Ο επίσκοπος Αμφιλόχιος λίγο έλειψε να κάνει και τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό παπικό! Τώρα ο Αθανάσιος Γιέφτιτς προσπαθώντας να δικαιολογήσει κάτι που φαίνεται· Τις συμπροσευχές τους με τους παπικούς και την αντίθεσή τους με τον πρώην πνευματικό τους πατέρα Ιουστίνο Πόποβιτς, χώρισε τον Οικουμενισμό σε δύο μέρη· Σε κάλο και κακό!!! Σε ψευδό – Οικουμενισμό και σε αληθινό οικουμενισμό και είπε στην “Romfea”,

  • «Ο π. Ιουστίνος άσκησε κριτική στον Οικουμενισμό Ρώμης και Γενεύης, αλλά υποστήριζε τον Ορθόδοξο θεανθρώπινο Οικουμενισμό που είναι η αλήθεια του Χριστού η Καθολικότητα της Εκκλησίας.
  • Ο Αρτέμιος ψεύδεται, διότι ο π. Ιουστίνος καταδικάζει τον ψευδό – Οικουμενισμό και το λέει παναίρεσις όπως το έλεγε ο Πατριάρχης Γερμανός Β’ (1230), εμείς κάνουμε διάλογο αλήθειας όπως έκανε και τότε ο Πατριάρχης».

Ντροπη Σ. istΠοιος τώρα ψεύδεται; Φαίνεται, και δεν χρειάζεται να μας το πει ο πρώην επίσκοπος Ερζεγοβίνης. Τα βιβλία του αγίου Γέροντος Ιουστίνου Πόποβιτς είναι μάρτυρες. Ο όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς ήταν σφόδρα αντιοικουμενιστής και μιλούσε καθαρά εναντίον της παναίρεσις του Οικουμενισμού, χωρίς να την χωρίζει σε καλή και κακή. Δεν υπάρχει στην Ορθόδοξη Εκκλησία αίρεση καλή ή κακή. Πολύ περισσότερο δεν χωρίζεται λέξη· «παναίρεσις», που χρησιμοποιεί ο άγιος Γέροντας της Σερβίας.
Το μόνο που διαπιστώνουμε από τις συνεντεύξεις είναι, ότι· Ο πρώην Ερζεγοβίνης Αθανάσιος Γιεφτιτς όταν ανοίγει το στόμα του και μιλά  για τον πρώην αδελφό  του Ράσκας και Πριζρένης Αρτέμιο, το στόμα του στάζει κακία και δηλητήριο.
Συλλέξαμε τα δηλητηριώδη βέλη από την συνέντευξή του στην “Romfea”. Όλα ήταν άνευ στοιχείων και ανίκανα να βλάψουν τον επίσκοπο Αρτέμιο.  Εκτός από το φθηνό κοτσομπολιό δεν έδωσε και πάλι ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο, για όσα λέει.

Το πρώτο δηλητηριώδη βέλος που έριξε στον επίσκοπο Αρτέμιο έγινε μπούμεραν και όπως είδαμε επέστρεψε στον ίδιο.

Παρακάτω, λέει·

  • «Είναι ψέμα ότι ο επίσκοπος Αρτέμιος καταδικάστηκε άνευ δίκης και απολογίας»!!!

Χρειάζεται να απαντήσουμε; Όλοι παρακολουθήσαμε βήμα προς βήμα τις μεθοδίες που χρησιμοποίησαν, για να διώξουν τον ηγέτη των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου από την Μητρόπολη του, γιατί δημιουργούσε προβλήματα στις διεθνείς σκοτεινές δυνάμεις, αλλά και γιατί ήταν εμπόδιο στην οικουμενιστική τους πορεία. Τον οδήγησαν ως πρόβατο επί σφαγή, χωρίς να του δώσουν ούτε μία μέρα διωρία για να συλλέξει  τα αποδεικτικά στοιχεία για την αθωότητά του και να τους τα προσκομίσει.

Ακουστε  ένα ακόμα κατηγορητήριο-κοτσιομπολιο, από την συνέντευξη

  • «Αυτή τη στιγμή έχει 38 μοναχούς και δώδεκα μοναχές και έχει κάνει μια παρασυναγωγή! Με τα χρήματα που πήρε και έχει σε τράπεζες στην Ελλάδα, στην Ελβετία και στην Σερβία, με αποτέλεσμα η Μητρόπολη Ράσκας να είναι χρεωμένη 1 εκατ.
    Με τα χρήματα αυτά αγοράζει κτήματα, αγοράζει διαμερίσματα και σπίτια, όπως και στο Βελιγράδι αγόρασε έναν όροφο και έκανε παρεκκλήσι, και οι ενοικιαστές διαμαρτύρονται».

Ο επίσκοπος Αρτέμιος έχει τόσους και ακόμα περισσότερους μοναχούς κοντά του και είναι άξιοι επαίνου, που εγκατέλειψαν τα μοναστήρια τους και την ήσυχη μοναστηριακή ζωή τους, για να μείνουν πιστοί στις μοναχικές τους υποσχέσεις και να συμπαρασταθούν στον αδίκως διωκόμενο επίσκοπό τους και να αγωνιστούν υπέρ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Οι ορθόδοξοι αυτοί μοναχοί είναι τα λοκ της Εκκλησίας της Σερβίας και είναι φόβος και τρόμος των Οικουμενιστών. Θα τον έτρωγαν ζωντανό τον επίσκοπο Αρτέμιο, αν δεν φοβόταν αυτά τα παλληκάρια της Εκκλησίας.
Και ο πρώην επίσκοπος Ερζεγοβίνης Αθανάσιος συνεχίζει το φθηνό κοτσομπολιό, και λέει·

  • Ο επίσκοπος Αρτέμιος «πήρε χρήματα από την Μητρόπολη του και αγόρασε κτήματα διαμερίσματα, σπίτια…». (Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι αγόρασε και κότερα και αεροπλάνα και διαστημόπλοια και όπλα).

Αφου αγόρασε κτήματα και διαμερίσματα ο επίσκοπος Αρτέμιος, γιατί δεν μας δίνει στοιχεία; Αυτός, αν και συνταξιούχος έκανε έφοδο στην Μητρόπολη του επισκόπου Αρτεμίου και την κατέλαβε. Έδιωξε τον επίσκοπο Αρτέμιο, κατάσχεσε τα έγγραφα της Μητροπόλεως και έκανε έρευνα για να βρει τα κλεμμένα. Γιατί τώρα συνεχίζει το κοτσιομπολιό και δεν μας δίνει έστω και ένα αποδεικτικό στοιχείο;

Είναι λυπηρό ένας γέρος συνταξιούχος επίσκοπος να λέει τόσα ψέματα.

ΓιεφτιτςΑν έχει στην Ελλάδα  ή στην Ελβετία ή στην Σερβία χρήματα ο επίσκοπος Αρτέμιος, γιατί δεν μας λέει την τράπεζα της Ελλάδος, της Ελβετίας, της Σερβίας που τα έχει; Γιατί δεν μας λέει, το ποσόν των χρήματα που έχει; Γιατί δεν μας δείχνει τα αποδεικτικά στοιχεία που βρήκε από την έρευνα;
Το να λέμε κουβέντες για να τις πάρει ο αέρας και να τις σκορπίσει, είναι εύκολο και δεν στοιχίζουν. Όμως αυτό είναι κοτσομπολιό και γελοιοποιεί και εκθέτει αυτόν που το κάνει, αφού δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία για τα ψέματα που λέει.
Το κτήμα που κατοικούν προσωρινά κάποιοι μοναχοί του επισκόπου Αρτεμίου τους το έδωσε δωρεάν ένας χριστιανός της Σερβίας. Τον μοναστήρι του Ιωάννου του Προδρόμου, που λειτουργεί ο επίσκοπος Αρτέμιος παραχωρήθηκε από άλλους χριστιανούς δωρεάν. Όσο για τα διαμερίσματα στο Βελιγράδι που αγόρασε δήθεν ο επίσκοπος Αρτέμιος, να μας δώσει τις διευθύνσεις, για να τον πιστέψουμε;

  • Ο επίσκοπος Αρτέμιος δεν έχει ούτε κτήματα στο όνομά του, ούτε διαμερίσματα, ούτε χρήματα σε τράπεζες· αν είχε θα τα ήξερε ο συκοφάντης και θα μας έδινε στοιχεία.
  • ΟΜΩΣ
  • Οι Σέρβικες ιστοσελίδες έγραψαν ότι ο οικουμενιστής πατριάρχης Ειρηναίος έχει 85.000.000 ευρώ σε τράπεζα του Νις! Γιατί ο πρώην επίσκοπος Ερζεγοβίνης δεν μας μιλά γι’ αυτά τα χρήματα;

85.000.000 ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ!!!

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΤΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ!!!

Η είδηση είναι παλαιά. Την ξαναδημοσιεύσαμε στις 10-5-2010

  • Υπάρχει στο λογαριασμό της Μητροπόλεως Νις, του πρώην Μητροπολίτου Ειρηναίου και νυν πατριάρχου της Σερβίας ένα υπέρογκο ποσόν, που έχει μοναδικό διαχειριστή τον ίδιο. Την είδηση την πήραμε από την Σέρβικη ιστοσελίδα·
  • http://www.novinar.de/2010/05/06/osamdeset-i-pet-miliona-razloga-za-smenu-episkopa-artemija.html#more-15095
  • Ποιό είναι το ποσόν; Το αναφέραμε στον τίτλο· 85.000.000 ευρώ!!! Ναι, καλά το ακούσατε, ογδονταπέντε εκατομμύρια ευρώ!
  • Την στιγμή που ο Σερβικός λαός υποφέρει, ο νέος πατριάρχης Ειρηναίος, (που στέλνει την ιντερπόλ για να συλλάβουν δήθεν ως κλέφτες αθώους ανθρώπους, με την «υπόνοια», ότι καταχράστηκαν 300.000 ευρώ), ο ίδιος κρατά σε τραπεζικό λογαριασμό του Νις,  όχι 300.000, αλλά 85.000.000!!! Γιατί δεν τα δίνει στον  λαό της Σερβίας, που τον κατήντησαν πτωχό οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ;
  • Μπορεί να μας εξηγήσει·
  • α) Τί χρήματα είναι αυτά; Μαύρα, κίτρινα, κόκκινα; Και ποιά πηγή έχουν;
  • Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα, ότι ανήκουν στην πρώην Μητρόπολη του Νις και ότι αυτός είναι μοναδικός διαχειριστής!
  • β) Και γιατί κρατά την πρώην Μητρόπολή του εν χηρεία; Για να μην έχει πρόβλημα με τα χρήματα;
  • Ήταν ποιό επείγον και αναγκαίο να διώξει τον καλύτερο Μητροπολίτη της Σερβίας τον Αρτέμιο; Αυτές τις εντολές έχει πάρει από τα μεγάλα αφεντικά, που βομβάρδισαν την Σερβία;
  • Αν τα χρήματα είναι δικά του, αφού αυτός μόνο μπορεί να τα διαχειριστεί, γιατί τα κρατά στην τράπεζα και δεν τα μοιράζει στον φτωχό λαό, που υποφέρει;

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

a03a7f87880fff9a5276151604cc83deΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ!!!

79473b8a606841e43d17ddb21ea55deeΤην προηγούμενη Δευτέρα έριξαν βόμβες μολότωφ στους μοναχούς του κανονικού Μητροπολίτου του Κοσσυφοπεδίου Αρτέμιου, που μένουν και φιλοξενούνται σε σπίτια χριστιανών του Κοσσυφοπέδιο και δημιούργησαν υλικές ζημιές.

Οι βομβιστές επανήλθαν πιο δρυμείς.

Μετά από δύο αποτυχημένες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στο σπίτι στο Zitkovac, όπου σήμερα ζουν μοναχοί που μνημονεύουν τον κανονικό Μητροπολίτη Ράσκας και Πριζρένης Αρτέμιο, την Πέμπτη 17 марта око 22:30 οι βοβμβιστές επανείλθαν πιο δρυμείς. Έκαναν επίθεση με άλλο κοκτέιλ Μολότοφ σε σπίτι που προορίζονταν για κατοικία των μοναχών, σε διπλανό χωριό. Πέταξαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό από το παράθυρο του σπιτιού. Έπιασε πυρκαγιά και κατέκαυσε δύο δωμάτια και τον διάδρομο του σπιτιού.

Άραγε ποιοι είναι οι τρομοκράτες; Oυτσεκάδες του Κοσσυφοπεδίου που συμπαθούν τους οικουμενιστάς Σέρβους δεσποτάδες ή πρόσωπα του Θεοδοσίου;

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

Σερβικά Μ.Μ.Ε λένε· Ο Πατριάρχης Ειρηναίος θέλει την άφιξη του Πάπα και την ένωση με τους Ρωμαιοκαθολικούς
Η εκπομπή «Oko magazin» του Σερβικού τηλεοπτικού σταθμού RTS αναφέρει ότι ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος, επιδιώκει την ένωση με τους Ρωμαιοκαθολικούς και ελπίζει ότι οι Εκκλησίες θα καταλήξουν σε συμφωνία, όταν ο Πάπας επισκεφθεί τη Σερβία το 2013.

Αυτά προς το παρόν.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.