Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

date Μαι 18th, 2011 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ (αποσπασμ.)

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ», ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ 1990 ΒΡΗΚΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Τι δουλειά έχουν οι Αμερικανοί πράκτορες στην Φλώρινα???

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται μέσα από μυστικές αναφορές της ΚΥΠ (που φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα σήμερα το newsbomb.gr), το όργιο των Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων της CIA στην περιοχή της Φλώρινας, για την στήριξη μειονοτικών σλαβόφωνων κινημάτων στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων με τα Σκόπια.
Με προσωπική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου (στα τελευταία χρόνια της πρωθυπουργίας του), ο Κώστας Τσίμας αρχηγός της ΚΥΠ είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, καθώς είχαν ήδη παρατηρηθεί στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 τα εξής:
1) Τακτικές επαφές Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων με μειονοτικούς παράγοντες της Φλώρινας, που οργάνωναν σλαβόφωνο κίνημα χρηματοδοτούμενο από τα Σκόπια.
2) Μεταφορά χρημάτων από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης σε παράγοντες του λεγόμενου «Μακεδονικού Κινήματος» της Φλώρινας για ενίσχυση των ανθελληνικών στόχων τους.
3) Συναντήσεις κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην ορεινή περιοχή της Φλώρινας ειδικών απεσταλμένων του Αμερικανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης με παράγοντες των Σκοπίων που εισέδυαν στον ελληνικό χώρο για οργάνωση «Μακεδονικού Κινήματος» στην Ελλάδα.
Ο Κώστας Τσίμας έχει συντάξει εξασέλιδη μυστική έκθεση που αναφέρει τις κινήσεις των Αμερικανών Πρακτόρων και των μειονοτικών της Φλώρινας και τους τρόπους με τους οποίους η ελληνική ΚΥΠ εμπόδιζε τις συναντήσεις αυτές.
Η υπεραπόρρητη αυτή έκθεση παραδόθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έδωσε αμέσως εντολές σε δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στην περιοχή της Φλώρινας διακριτικά να παρακολουθούν κάθε κίνηση των Αμερικανών πρακτόρων, ενώ για το θέμα αυτό είχε μιλήσει με λεπτομέρειες ο Κώστας Τσίμας, πριν φύγει από τη ζωή, στον Κώστα Χαρδαβέλλα.
http://www.newsbomb.gr

Πηγή
Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_11.html#ixzz1MGzr10Rx

ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προσθέστε και το έργο του Θ. Αγγελόπουλου το «Το Μετέωρο βήμα του πελαργού» που προπαγάνδιζε στη Φλώρινα την πτώση των συνόρων.
Ο Θ. Αγγελόπουλος, όπως είπε ο αγωνιστής ιεράρχης της Φλώρινας π. Αυγουστίνος, πήρε 600.000.000 δραχμές από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να γυρίσει την ταινία! Και ενισχύθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο!!!

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης αγωνίστηκε την περίοδο 19-11- 1990 ως 17-12-1990, για να σταματήση το ανθελληνικό ταινία και αφόρισε τον Αγγελόπουλο.

ΜΕΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ «ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΤΟΥ 2008»

ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΝ Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!

(Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης, η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Λιάνης κ.ά.!!!)

39382075294643591216851

Αποσπάσματα των αγώνων του Μητροπολίτου βρίσκονται στην παρακάτω ταινία· «ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP»

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

(Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα ομιλιών του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου από το 1977-1990)

___________

________

____________

_______________

___________

____________

_______

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

(ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ)

www.banksnews.gr

Στραβοι πιλοτοι στο F-16 της ευρωζωνης!

Σε παλιές κωμωδίες του Χόλυγουντ παραπέμπουν οι άθλιοι χειρισμοί των προσώπων που υποτίθεται ότι έχουν το βαρύ καθήκον να οδηγήσουν το αεροσκάφος της ευρωζώνης σε ασφαλή προσγείωση μέσα από τη θύελλα αμφισβήτησης από τις αγορές. Αν επικρίνεται στην Ελλάδα ο Γ. Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνηση συνολικότερα για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της περασμένης Παρασκευής, τι θα πρέπει κανείς να πει άραγε για τις απίθανες γκάφες του πολύπειρου προεδρεύοντος του Eurogroup και πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ;

Συνέχεια

Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας!

Οι περισσότεροι θυμούνται τη σκηνή από την παλιά ελληνική ταινία, που διαδραματίζεται στα σκοτεινά χρόνια της ναζιστικής κατοχής, όπου ο προδότης, συνεργάτης των κατακτητών αναφωνεί: «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»! Ας δούμε, λοιπόν, τι λένε μερικοί «φίλοι μας» για την Ελλάδα.

Συνέχεια

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.