Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

date Μαι 14th, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

Έκκληση για βοήθεια της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας.

Roum.-αναξιος copy«Σε κάθε ορθόδοξο προκαθήμενο των Ορθοδόξων αυτοκεφάλων Εκκλησιών και σε κάθε ορθόδοξο ευσεβή επίσκοπο για να αποτρέψει την χειροτονία εις επίσκοπον, του καθηρημένου από το πατριαρχείο Ιερουσολύμων αρχιμανδρίτου Ιερωνύμου Κρέτσιου, (εκπρόσωπου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους), αφού αυτός μετέδωσε την Θεία κοινωνία σε Καθολικούς,  Κόπτες, Αρμενίους και άλλους αιρετικούς στην Πάτμο το 2007 και το 2009.

Ο καθηρημένος κληρικός από το 1994 εκπροσωπεί το Πατριαρχείου της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους, στους Ρουμανικούς οικισμούς· στην Ιερουσαλήμ, την Ιεριχώ και την Ιορδανία. Στις 29 Νοεμβρίου 2009 τοποθετίθηκε ως Πατριαρχικός Επίτροπος του Σινά και τώρα θα χειροτονηθεί επίσκοπος!!!

Τέτοιους επισκόπους, καθάρματα, τσιράκια των μασώνων και πρόδρομοι του Αντιχρίστου θέλει η παγκοσμιοποίησει.

Οι ορθόδοξοι ιερείς και πιστοί της Ρουμανίας εναγωνίως δηλώνουν·

Δεν θέλουμε τέτοιον ανάξιο καθηρημένο επίσκοπο που το πατριαρχείο των Ιερουσαλύμων τον καθήρεσε δικαίως, ενώ το πατριαρχείο της Ρουμανίας τον διάλεξε για επίσκοπο.

Την χειροτονία του ο οικουμενιστής πατριάρχης της Ρουμανίας σκοπεύει να την κάνει αυτό το Σάββατο στην εορτή των ισαποστόλων και βασιλέων αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ»

Η έκκληση για βοήθεια εστάλει στην ιστοσελίδα μας από ορθόδοξους ιερείς και χριστιανούς της Ρουμανίας.

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Βλέπετε λειτουργία που τέλεσε ο καθηρημένος κληρικός με τους αιρετικούς στην Πάτμο το 2007, 2009

__________


______________

__________

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

(Δεν αμφισβητεί την συμμετοχή του αρχιμ. Ιερωνύμου Κρέτσου, ρίχνει όμως μεγαλύτερη ευθύνη στο πατριαρχείο Κωnσταντινουπόλεως, που μάλλον με την ευλογία του να γίνονται στην Πάτμο τα οικουμενιστικά και καρναβαλικά όργια, που οι οικουμενιστές ονομάζουν ορθόδοξη θεια λειτουργία!!!

NA AΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Ας προσέξουμε όσοι είμαστε αληθινά μέλη της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και ν’ αγωνιστούμε, γιατί ο αείμνηστος  ορθόδοξος Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης που πολέμησε το τέρας του Οικουμενισμού και έπαυσε με δύο άλλους Ελληνας Ορθοδόξους μητροπολίτας το μνημόσυνο του οικουμενιστή πατριάρχη Αθηναγόρα, έλεγε· Η Ορθοδοξία δεν θα χαθεί, γιατί η Εκκλησία μένει εις τους αιώνας, αλλά εμείς μπορεί να χαθούμε.

Και ερωτούσε· Πού είναι οι επισκοπές της Μικράς Ασίας; Πού είναι τα μοναστήρια της; Πού είναι οι χριστιανοί της; Τα χάσαμε όλα για τις αμαρτίες μας. Αυτό που έγινε στην Μικρά Ασία μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δεν θα χαθεί, θα ανθίσει κάπου αλλού, ίσως και στην Μαγαδασκάρη (όταν τα έλεγε αυτά ο Γέροντας δεν υπήρχε ορθόδοξη επισκοπή στη Μαγαδασκάρη, τώρα υπάρχει). Εμείς κινδυνεύουμε και όχι η Ορθοδοξία.

Να γίνουμε ζωντανά μέλη της Εκκλησίας όλοι οι Ορθόδοξοι της γης και ν’ αγωνιστούμε για να βάλουμε  φρένο, με την βοήθεια του Θεού, στην κατρακύλα που πήραν οι νέοι οικουμενισταί αιρεσιάρχαι· πατριάρχαι και αρχιερείς που για τα τριάκοντα αργύρια του Ιούδα συμμάχησαν με τις σκοτεινές δυνάμεις και θέλουν να στήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση στην γη, με αρχηγό όχι τον Χριστό αλλά τον Αντίχριστο!!!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

  • Καλά, καλά, αλλά δεν βλέπετε ότι ο προκαθήμενος της Θείας Λειτουργίας στην Πάτμο είναι ένας επίσκοπος πού ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΡΟΥΜΆΝΟΣ αλλά, μάλλον, ανήκει στην Σύνοδο του Κωνσταντινουπόλεως – πού είναι, βεβαίως, σε συν-κοινωνία καί με τα Ιεροσόλυμα;;;;;;!!!!!!!!
    Ακούγεται, επίσης, ότι αυτό το οικουμενιστικό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής γίνεται στην Πάτμο εδώ και 10 χρόνια, κάθε χρόνο, υπό την ευλογία καί, ίσως να το διοργάνωνη το Ελληνικό Πατριαρχείου. Τι κάμνουν οι Έλληνες; Τι έκαμναν μέχρις στιγμής;;;
    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΟΎ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΊΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ! ΒΑΣΙΚΆ, ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΊΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΎ ΘΡΌΝΟΥ!!!
    Είναι μεγαλύτερο το αμάρτημά των διοργανωτών τούτου του Φεστιβάλ και της Οικουμενιστικής Λειτουργίας. Σε αυτούς να ψάχνουμε εμείς, οι ρουμάνοι, την Ορθοδοξία και την δικαιοσύνη με την χειροτονία του αρχιμ. Ιερωνύμου Κρέτσου; Πριν να υπάρξει οικουμενισμός στην Ρουμανία, υπἠρξε στο Φανάρι… στούς οικουμενιστές Οικουμενικές Πατριαρχές, οι οποίοι πρόδωσαν  (όπως βλεπούμε) την Ορθοδοχία και θα ήθελαν να γίνουν κάπως και Πάπες της Ορθοδόξου Εκκλησίας (βλέπε τι έγινε στο Chambesy πρόσφατα)… Βεβαίως, για να μας φωτίσουν και διδάξουν ευκολότερα την οικουμενιστική ιδεολογία;

tag4 Responses to “ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ”

  1. Marian M Said,

    Καλά, καλά, αλλά δεν βλέπετε ότι ο προκαθήμενος της Θείας Λειτουργίας στην Πάτμο είναι ένας επίσκοπος πού ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΡΟΥΜΆΝΟΣ αλλά, μάλλον, ανήκει στην Σύνοδο του Κωνσταντινουπόλεως – πού είναι, βεβαίως, σε συν-κοινωνία καί με τα Ιεροσόλυμα;;;;;;!!!!!!!!
    Ακούγεται, επίσης, ότι αυτό το οικουμενιστικό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής γίνεται στην Πάτμο εδώ και 10 χρόνια, κάθε χρόνο, υπό την ευλογία καί, ίσως, διοργάνωση Ελλήνου Πατριαρχείου. Τι κάμνουν οι Έλληνες; Τι έκαμναν μέχρις στιγμής;;;
    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟ´Σ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΟΎ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΊΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ! ΒΑΖΙΚΆ, ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΊΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΎ ΘΡΌΝΟΥ!!!
    Είναι μεγαλύτερο το αμάρτημά των διοργανωτών τούτου του Φεστιβάλ και της Οικουμενιστικής Λειτουργίας. Σε αυτούς να ψάχνουμε εμείς, οι ρουμάνοι, την Ορθοδοξία και την δικαιοσύνη με την χειροτονία του αρχιμ. Ιερωνύμου Κρέτσου; Πριν να υπάρξει οικουμενισμός στην Ρουμανία, υπἠρξε στο Φανάρι… στούς οικουμενιστές Οικουμενικές Πατριαρχές, οι οποίοι πρόδωσαν (όπως βλεπούμε) την Ορθοδοχία και θα ήθελαν να γίνουν κάπως και Πάπες της Ορθοδόξου Εκκλησίας (βλέπε τι έγινε στο Chambesy πρόσφατα)… Βεβαίως, για να μας φωτίσουν και διδάξουν ευκολότερα την οικουμενιστική ιδεολογία;

  2. Marian M Said,

    PS: daca Ierusalimul ar fi asa de ortodox, ar lua pozitie fata de ceea ce se organizeaza la Patmos, caci acolo cel care conducea slujba era un EPISCOP ORTODOX (ma rog, asa zis ortodox) care, probabil, tine de Patriarhia Ecumenica. Il poate identifica cineva? Eu l-am recunoscut pe preotul de culoare pe care il cunosc din Grecia. Traieste, insa, in insulele Caraibe si tine, cred, de Patriarhia Ecumenica. Este grava si necanonica slujirea lui Ieronim Cretu acolo si trebuie sa apara in fata consitoriului pentru acest lucru, insa cine si ce poate face pentru oprirea si canonisirea celor care au organizat de atatia ani liturghiiile ecumeniste de la Patmos – liturghii ce ma tem ca vor continua sub inalta obladuire si cu concursul patriarhiilor (inclusiv elinofone) care inchid ochii? Patmosul pe teritoriul canonic al cui se afla? Eu aud ca patriarhii elinofoni sunt toti sub ascultarea si mana in mana cu Patriarhia Ecumenica (si ecumenista), deci cu SS Bartolomeu. Asa cum s-a vazut si din scandalul recent cu intrunirea preconciliara de la Chambesy (unde considerau ca la Sinodul al 8-lea Ecumenic ar trebui sa aiba un cuvant de spus numai cele 4 Patriarhii vechi orientale, nu si Moscova, Bucurestiul etc etc), nu?

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.