Αυγουστίνος Καντιώτης



ΦΡΙΚΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Jesus Christ Superstar» ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ! ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!! 2) Οχλος χιλιαδων αφιονισμενων μουσουλμανων απαιτει τον αποκεφαλισμο χριστιανου εφηβου λογω «βλασφημιας» 3)ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος)

ΦΡΙΚΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Jesus Christ Superstar» ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ!!!

Σημεῖο τῶν καιρῶν! Λύσσαξαν τὰ ὀργανα τοῦ Ἀντιχρίστου!

Αν τολμοῦν ἄς ποῦν, ἔστω καὶ μία βλασφήμια γιὰ τὸν Μωάμεθ οἱ παλληκαράδες, νὰ δοῦμε πού θὰ πᾶνε τὰ κεφάλια τους. Μαζί μὲ τοὺς ἀναρχικοὺς στὰ Ἐξάρχεια, πριμοδοτοῦν, ὅπως φαίνεται, καὶ βλάσφημα θεατρικὰ ἔργα ἐναντιον τοῦ Χριστοῦ στοὺς ἀνόητους θεατρίνους. Δοκιμάζοντας τὴν πίστη τῶν χριστιανῶν, τέτοιες ἅγιες ἡμέρες, ποὺ δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι τίποτε ἄλλο ἀπό τὴν ἔντονη διαμαρτυρία καὶ τὴν  προσευχὴ. Φτύνουν καὶ πετροβοῦν τὸν Χριστό οἱ ἀνόητοι, γιὰ τὰ ἀργύρια τοῦ Ἰούδα, ἀλλὰ τὰ σάλια καὶ οἱ πέτρες τους στὰ κεφάλια τους θὰ ἐπιστρέψουν!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ

ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΓΙ᾽ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ

Γιὰ ἕνα μήνυμα σὲ κινητό, ἐναντίον τοῦ Μωάμεθ, ἀπὸ χριστιανὸ 17χρονο νέο, δεῖτε τί ἔκαναν! Ξεσήκωσαν τὸν κόσμο οἱ μουσουλμάνοι Πακιστανοὶ καὶ πῆραν βενζίνη γιὰ νὰ καύσουν τὸν νέο!!! Τὸν ἀληθινὸ Θεὸ τῆς ἀγάπης καὶ τῆς μακροθυμίας τὸν πολεμοῦν, τὸν μωάμεθ χρειάζονται γιὰ νὰ τοὺς πάρη τα κεφάλια. Σημεῖο τῶν καιρῶν φοβερό.

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Οχλος χιλιαδων αφιονισμενων μουσουλμανων απαιτει τον αποκεφαλισμο χριστιανου εφηβου λογω «βλασφημιας»

http://www.triklopodia.gr/pakistan-oxlos-xiliadon-afionismenon-mousoulmanoi-apaitei-apokefalismo-xristianou-efivou-logo-171vlasfimias187/

ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ

———-

———

Οἱ βλασφημίες θὰ γυρίσουν στὰ κεφάλια ὅλων μας, ἀν μείνουμε ἀδιάφοροι

ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΩΝ…. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ!) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ… ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΠΙΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΛΗΤΕΣ!

Μήνυση κατά των συντελεστών της παράστασης «Jesus Christ Superstar» κατέθεσε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, για παράβαση των άρθρων 198 και 199 του Ποινικού Κώδικα για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος.

Η πρεμιέρα της παράστασης «Jesus Christ Superstar» έγινε την Παρασκευή στις 9 Φεβρουαρίου, στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ και παρουσιάζει τον Ιησού Χριστό ως μέλος της κοινότητας των «χίπις».
Το πρωί της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ τηλεφώνησε στο γραφείο της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κατήγγειλε την έναρξη της παράστασης αυτής, εξήγησε το βλάσφημο χαρακτήρα του περιεχομένου της και ζήτησε την ανάληψη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάθε απαραίτητης ενέργειας προς άμεση διακοπή της παράστασης αυτής.
Το βράδυ της Παρασκευής, και αφού η παράσταση αυτή ξεκίνησε, ο Μητροπολίτης Κυθήρων προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης μετά συνοδευτικών εγγράφων σε αρμόδια αστυνομική Αρχή. Την ιδία ημέρα υποβλήθηκαν καιάλλες τρεις μηνύσεις, δύο εκ μέρους δικηγόρων Αθηνών και μία εκ μέρους κληρικού.
Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου: Χρονίζουσα υστέρηση της ελληνικής έννομης τάξης*
Τη μήνυση του μητροπολίτη Κυθήρων κατά των συντελεστών της θεατρικής παράστασης «Jesus Christ Superstar» σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) κάνοντας λόγο για «χρονίζουσα υστέρηση της ελληνικής έννομης τάξης».
Όπως επισημαίνει, οι επίμαχες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα «δεν τιμωρούν τη διακινδύνευση της κοινωνικής ειρήνης αλλά την προσβολή σε βάρος του Θεού, σαν να είχε καν ανάγκη τέτοιας προστασίας. Αλλά και η υπεράσπιση αυτών των διατάξεων με επίκληση της κοινωνικής ειρήνης είναι εξόφθαλμα υποκριτική, καθώς όσοι προβάλλουν τέτοια επιχειρήματα είναι, εν τέλει, οι ίδιοι που υποδαυλίζουν τα θρησκευτικά πάθη».

Και συμπληρώνει: «Η ελευθερία του λόγου και της τέχνης, σε πείσμα της συνταγματικής κατοχύρωσής της, αποτελεί το επιφανέστερο θύμα αυτής της ποινικής μας ιδιαιτερότητας».

Είναι κατ’ αρχήν παρήγορο, καταλήγει η ανακοίνωση, «ότι με την τελευταία αυτή θεατρική παράσταση έχουν μέχρι στιγμής ασχοληθεί μόνο κληρικοί και όχι αστυνομικοί ή εισαγγελείς», αλλά υπενθυμίζει ότι «ακριβώς το ίδιο συνέβη πρόσφατα στο Παλαιό Φάληρο με το γλυπτό «Φύλαξ», του οποίου η καταστροφή δεν φαίνεται να αποτέλεσε καν αντικείμενο έρευνας».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.