Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΘΕΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Α´ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ· «ψευδως ανεστη»! Αυτους τους καθηγητας προτιμουν στην εκπαιδευση; 2) ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2016-2019 3) ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (Ε.L.F.) ΩΣ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 2o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΚΙΤΣΙ.

date Μαι 27th, 2019 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λυσσαξαν οι αθεοι καθηγηται

και φανερα σκανδαλιζουν τους μικρους μαθητας του Γυμνασιου

αθεϊα-ανωμ.

Ἀθεος καθηγητής τοῦ Γυμνασίου τῆς Κοζανης στον χαιρετισμό ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μαθητριῶν τῆς Α´ Γυμνασίου, ἀπήντησε· «Ψευδῶς ἀνέστη». Ὁ ἐν λόγω καθηγητής δεν συμμετέχει στὴν πρωϊνη προσευχή του σχολείου. Τέτοιους καθηγητὰς θέλουν στα Ἑλληνικὰ σχολεῖα μας;

9a150f5deb69

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2016-2019

ΠΡΟΣ Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε Εορδαίας

Παρακαλώ να με δεχτείτε σε ακρόαση για να εκθέσω ενώπιόν σας προβλήματα που προέκυψαν εντός της Σχολικής Μονάδας που υπηρετώ. Λόγω του ότι την Τετάρτη 29 του αυτού μηνός με καλούν σε προκαταρκτική έρευνα και οι κατηγορίες απέχουν απο την αληθεια.
Από τη συνάντηση αυτή προσδοκώ στο μέλλον να προκύψει η υπεύθυνη «απάντηση» του συνδικαλιστικού κινήματος Εορδαίας σε όλους εκείνους που αντιπαλεύουν με ποικίλους τρόπους α) το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης των εκπαιδευτικών, β) τα επαγγελματικά τους δικαιώματα αλλά και γ) το συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων γονέων και κατ’ ουσίαν των ελληνοπαίδων να διδαχτούν ελεύθερα την ορθόδοξη Πίστη τους, την πίστη των Αγίων Πατέρων και μαζί την εθνική τους ταυτότητα, αυτή των Ελλήνων. Εννοείται και κάθε άλλη «ιδέα» περί σεβασμού στην ετερότητα.
Είναι ώρα να αναλάβουμε όλοι μαζί, είτε Ορθόδοξοι Έλληνες είτε Αλλοδαποί είτε Άθεοι την ευθύνη που μας αναλογεί, μια ευθύνη που με φρικτό «όρκο» ή δήλωση «τιμής και συνείδησης» αναλάβαμε την ημέρα της ορκωμοσίας μας.
Χρέος και ευθύνη όλων μας, είναι να φυλάξουμε τη μεγάλη και σωστική Οικουμενική πίστη, την «ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και μόνο αυτήν να διδάξουμε σε όλους εντός της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ και εκτός αυτής, δηλαδή ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.
Δημήτριος Β. Εμμανουήλ

Πτολεμαΐδα 26 Μαΐου 2019
Υ.Γ: Αυτή η «ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ» αποτελεί και μία πρόκληση σε όλες εκείνες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που προ ολίγων ημερών ζήτησαν την ψήφο των συναδέλφων και είχαν το θάρρος να θίξουν πέρα των οικονομικών προβλημάτων του κλάδου μας και αυτό της «Θεματικής Εβδομάδας 2019».
Είναι ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Αγαπητοί,
Απευθύνω έκκληση προς τους γονείς και κηδεμόνας του 3ου Γυμνασίου να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Συλλόγου την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. που θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σχολικής μας Μονάδας. Είναι ώρα να αναλάβουμε μαζί την ευθύνη που μας αναλογεί!
Δημήτριος Β. Εμμανουήλ
Πτολεμαΐδα 25/5/19
Υ.Γ: Περισσότερες πληροφορίες στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικόλαο Κιβρακίδη (κιν. 6974992906)

9a150f5deb69

Διαβαστε το ἀρθρο αὐτό

Επειδή το θέμα είναι όχι απλά σοβαρό, αλλά άπτεται της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της χώρας και της υγείας και ασφάλειας των Ελλήνων και ειδικά των παιδιών, να δημοσιευθεί παρακαλώ μαζί με τις φωτογραφίες όπως τις περιέχει το “word” που σας στέλνω. Ήδη έχω μιλήσει με άτομα της Εθνικής ασφάλειας και περιμένουν την δημοσίευση προκειμένου να πιέσουν για τις απαραίτητες ενέργειες. Δυστυχώς ακόμα και μέσα στις υπηρεσίες Εθνικής ασφάλειας, τον έλεγχο τον έχουν ανθέλληνες. Το δημοσίευμα όμως αυτό, θέλουν δεν θέλουν θα τους αναγκάσει να κινητοποιηθούν. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες πατριώτες αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα της δημοσίευσης. Σας ευχαριστώ.

ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (Ε.L.F.)

ΩΣ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 2o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΚΙΤΣΙ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Χριστός Ανέστη.

Την Δευτέρα 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, με θέμα τις πολύ υψηλές συχνότητες και το ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που θα προκαλέσει η ακτινοβολία της 5G στους ανθρώπους. Ειδικά οι γυναίκες ως πιο επιρρεπής θα εκδηλώνουν καρκίνο με τεράστιους αυξητικούς ρυθμούς, τα παιδιά θα ακολουθήσουν με δεκαπλάσια αύξηση του παιδικού καρκίνου, όσο για τις εγκύους, αυτές θα έχουν τις καταστροφικότερες συνέπειες, διότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε γεννήσεις ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ παιδιών, αφού η ακτινοβολία της 5G προκαλεί ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ των γονιδιακών κυττάρων του ανθρώπου…
Την συνεχεια: http://newsalamina.net/%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B5-l-f-%CF%89%CF%83-%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.