Αυγουστίνος Καντιώτης



Η κλουβα των ΜΑΤ, εξω απο ναο της Φλωρινας. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ & ΡΩΤΟΥΣΕ: «Αν ερθη καιρος, εξω απο τους ναους να βρισκεται χωροφυλακας & να βαζη προστιμο 1.000 δρχ. στους χριστιανους που εκκλησιαζονται, ποσοι απο σας θα πηγαιναν στην εκκλησια»; 2) Συνεληφθη ο Μητροπολιτης Κυθηρων Σεραφειμ 3) H MEΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 4) ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΥ 5) Τα οσα διαδραματιστηκαν με τον κορωνοϊο εχουν καταστροφικες συνεπειες, αλλα εχουν & αυτη.

date Μαρ 22nd, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΧΙΟΣ & ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η κλουβα των ΜΑΤ, εξω απο ναο της Φλωρινας

Παρουσία τῶν ΜΑΤ κοινωνησαν 50 πιστοι. Αν ήθελαν να συλλάβουν τους πιστους, που εκκλησιάστηκαν, θα έπρεπε σύμφωνα με τα τετραγωνικά που ἀντιστοιχοῦν στο κάθε άτομα, ἂν τὰ πιστεύει αὐτὰ ἡ κυβέρνηση,  να φέρουν ὅλες τὶς κλουβες τις Μακεδονίας και να βροῦν ανάλογο χῶρο να τους στιβάξουν!!! Ἐδῶ ἔχουν ἐφαρμογή τὰ λόγια τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνου που συχνᾶ ἔλεγε στους πιστούς: «Ἄν ἔρθη καιρός, ποὺ ἔξω ἀπο τὶς ἐκκλησίες θὰ βρίσκεται χωροφύλακας για να βάζει πρόστιμο 1.000 δραχμές στους χριστιανούς που ἐκκλησιάζονται, πόσοι ἀπό σᾶς θὰ πηγαίνατε στὴν ἐκκλησία»; Το ποίμνιο τοῦ αειμνήστου Γέροντα ἀγωνιστοῦ ἱεράρχου δὲν τὸν προδίδη, δὲν προδίδει τὴν πίστη του στον Παντοδύναμο Θεό και με την κλουβα των ΜΑΤ ἐξω ἀπό τὴν ἐκκλησία καὶ μὲ 1.000 ευρω που ζητᾶ ἀπό τους φτωχούς κατοίκους, τρέχει στην ἐκλησία, γιατί ἀπό το ΧΡΙΣΤΟ θὰ ἔρθη ἡ βοήθεια καὶ ὅχι ἀπό τὶς λέσχες τῶν μασόνων.

d47

Συνεληφθη ο Μητροπολιτης Κυθηρων Σεραφειμ

Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ καθώς την Παρασκευή άνοιξε τον Μητροπολιτικό Ναό του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων και τέλεσε την ακολουθία των Χαιρετισμών, παρά την σχετική απαγόρευση λόγω κοροναϊού.
Μάλιστα ο Μητροπολίτης αφού παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε φτάσει ακόμα η εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος. Tου έγινε σύσταση και την επόμενη φορά θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

d47

H MEΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ…….. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

https://armagedon2020.blogspot.com/2020/03/h-me.html

d47

ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΥ

για πιθανά κρούσματα κοροναϊού-ΕΚΑΒ: Βρείτε άμεσα τα κενά ασφαλείας

https://www.dimokratiki.gr/02-02-2020/poedin-apolytos-anetoimo-to-esy-gia-pithana-kroysmata-koronaioy-ekav-vreite-amesa-ta-kena-asfaleias/

d47

 

Τα οσα διαδραματιστηκαν τελευταια

σε σχεση με τον κορωνοϊο εχουν πολλες κακες,

καταστροφικες συνεπειες, αλλα σιγουρα εχουν και αυτη.

Οι πιστοί χριστιανοί εξισώθηκαν με τους τρελούς και θεωρούνται επικίνδυνοι για την κοινωνία.

Βρίσκονται σε σύγκρουση μετωπική με την λογική των επιστημονικών δεδομένων. Πιστεύουν σε θαύματα. Ο σύγχρονος άνθρωπος εμπιστεύεται την επιστήμη. Δε μπορεί να εμπιστευτεί τον Θεό. Όμως για στάσου….. για στάσου. Αν κάποιος είναι λογικός δεν υπολογίζει η λογική του το πλήθος καταγεγραμμένων ανεξήγητων, υπερφυσικών θαυμάτων στην ανθρώπινη ιστορία; Τέτοια μάλιστα γίνονται και από πνευματιστές, γκουρού κ.τ.λ. Το ποιος ενεργεί εκεί δεν είναι επί του παρόντος. Αν κάποιος λοιπόν, είναι έξυπνος και λογικός, δε μπορεί να απορρίψει εντελώς το θαύμα. Έγινε και γίνεται και θα γίνεται.
Που βρίσκεται λοιπόν το πρόβλημα; Γιατί οι χριστιανοί είναι τρελοί και επικίνδυνοι όταν πιστεύουν στα θαύματα;
Γιατί το θαύμα είναι κάτι το εξαιρετικά απίθανο να συμβεί. Η συντριπτική πλειονότητα δε βιώνει θαύματα. Μόνο ακούει ότι έγιναν αυτά από κάποιον παλαιό ή σύγχρονο άγιο. Οπότε δε μπορεί να υπολογίζει κανείς στο τόσο απίθανο και φυσικώς αδύνατο να συμβεί. Μία στο άπειρο δεν είναι ασφαλής πιθανότητα. Καλύτερα λοιπόν να κάνουμε αυτά που η φυσική, η ιατρική, η χημεία, επιβεβαίωσαν ότι θα συμβούν, μετά από αλλεπάλληλες επαναλαμβανόμενες δοκιμές. Τα κάνουμε αυτά και αισθανόμαστε ασφαλείς. Είμαστε λογικοί, πολιτισμένοι, αποδεκτοί. Υπάρχει σε αυτό κανένα πρόβλημα;
Ε ναι υπάρχει!!! Υπάρχουν πολλά!!!
Ένα είναι η αποξένωση από τον Θεό, Σωτήρα. Αν όντως ο Θεός είναι Σωτήρας των ανθρώπων και μάλιστα ο μοναδικός σωτήρας, τότε η αποξένωση από Αυτόν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Αν υπάρχει Θεός και εγώ νομίζω ότι δεν τον χρειάζομαι και λύνω τα προβλήματά μου με την φυσική, γρήγορα θα φτάσω σε αδιέξοδο και ούτε η φυσική, ούτε η λογική θα μπορούν να με βοηθήσουν.Το να μη υπάρχει Θεός καταρρίφτηκε από το γεγονός ότι, το εξαιρετικά απίθανο θαύμα συνέβη πολλές φορές. Υπάρχει και δεν τον υπολογίζουμε καθόλου και πουθενά. Είναι δυνατόν να μη έχει αυτό καταστροφικές συνέπιες; Το θαύμα είναι γεγονός. Ναι, είναι γεγονός και φανερώνει την ύπαρξη του Θεού. Αθωώνει και τους πιστούς από την κατηγορία της τρέλας.
Όταν γράφω για σωτηρία δεν εννοώ μόνο την μετά θάνατον σωτήρια ενέργεια του Θεού στον άνθρωπο. Εννοώ την επέμβαση του Θεού σε τούτον τον φθαρτό «φυσικό» κόσμο. Την έκβαση των πραγμάτων σε τούτη τη ζωή. Μια έκβαση που είναι ανάλογη με την δική μας πίστη και τον δικό μας πνευματικό αγώνα και την δική μας μετάνοια.
Οπότε καλή η επιστήμη αλλά χρειάζομαι και τον Θεό. Βασικά τον χρειάζομαι περισσότερο από την επιστήμη. Η επιστήμη θα μας βοηθήσει μέχρι ένα σημείο. Από το σημείο εκείνο και πέρα θα χρειαστούμε τον παντοδύναμο Θεό και το θαύμα.
Η επιβεβαιωμένη λοιπόν ύπαρξη του Θεού και του θαύματος είναι μια πρόσκληση – πρόκληση στον άνθρωπο της κάθε εποχής. Μια πρόσκληση στο υπερφυσικό. Σε αυτό που οτιδήποτε και να κάνουμε δε θα μπορέσουμε να το αποφύγουμε. Θα το χρειαστούμε. Θα το χρειαστούμε το θαύμα και αν δε γίνει τότε θα είναι κόλαση.
Μια κόλαση σαν αυτή που βιώνουμε τώρα κλεισμένοι στα σπίτια, τρομοκρατημένοι, κατεστραμμένοι οικονομικά, προσεχώς πεινασμένοι, κάτω από μια δικτατορία που για το καλό μας κατήργησε την πίστηκαι την ελευθερία μας.

Με προσδοκία στο θαύμα
Καλή λευτεριά
Χρίστος Τσικούρας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.