Αυγουστίνος Καντιώτης



Μεγαλες συγκεντρωσεις σε Αθηνα & Θεσσαλονικη κατα των απαγορευσεων & των παραβιασεων ατομικων δικαιωματων 2) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ! Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ! Αφορισμος Κεραμεως Μητσοτακη Χαρδαλια απο Μητροπολιτη πρωην Καλαβρυτων και Αιγιαλειας Αμβροσιο 3) ENAS ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ & τα σκληρα αποτελεσματα του

date Μαι 19th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Μεγαλες συγκεντρωσεις σε Αθηνα & Θεσσαλονικη

κατά των απαγορεύσεων & των παραβιάσεων ατομικών δικαιωμάτων

Συλλαλ. Αθηνα 15.5.20

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούν κατά των απαγορεύσεων, της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την κυβερνητική αυθαιρεσία με δικαιολογία τα «αναγκαία μέτρα κατά του κορωνοϊού», υπέρ της Θείας Κοινωνίας κλπ.

ΑΘΗΝΑ: https://katihitikaagiasmarinas.blogspot.com/2020/05/blog-post.html?fbclid=IwAR0vS0xa210Rd5obmNS4HgiJ-YwQILpvpagUdkkKXxZM_E_v64BMmJLXh00

Θεσσαλονικη: Ομιλία και 1ο βίντεο από την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης (10/5/2020).

4219881

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ!
Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ!

Αφορισμός Κεραμέως Μητσοτάκη Χαρδαλιά από Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο

____

______

«Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν», έλεγαν οι σοφοί άνθρωποι σε άλλες εποχές! Δυστυχώς όμως στην εποχή μας βλέπουμε την αλλοίωση των χαρακτήρων! Τα ηγετικα Πρόσωπα της Κοινωνίας σήμερα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τά λάθη τους! Οπότε ο πέλεκυς, ως παιδαγωγικό μέσο, καθίσταται αναγκαίος!
http://mkka.blogspot.com/

ENAS ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, με χρήματα της ΕΟΚ και αλλων φορέων, γυρισε στην Φλώρινα, το 1990, την ταινια: Μετεωρο Βημα του Πελαργου, στην οποια το κεντρικο σημειο της ταινίας ηταν ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! 28 χρονια πριν την υπογραφη των Πρεσπων εδωσαν χρηματα στον Αγγελόπουλο για να προπαγανδίση την πτώση των συνόρων, από την Φλωρινα! Αλλα εκει ηταν Μητροπολίτης ο π. Αυγουστινος Καντιώτης, που φύλαγε άγρυπνος τις Θερμοπύλες του βορρα! Κατόρθωσε να βρη το σενάριο από κάποιο δημοσιογράφο, το διάβασε και εφριξε! Η ταινία γελιοποιουσε με τέχνη την Εκκλησια, την οικογένεια και το Ελληνικο στρατο. Παρουσίαζε Ελληνα αξιωματικό, που έτρωγε επινε χωρις να πληρώνη και το έσκαζε στα Σκόπια ζητοκραυγάζοντας για την ελευθερία του!!!

Ο π. Αυγουστινος του έστειλε μηνυμα να σταματηση το γυρισμα της ανθελληνικης ταινίας, αλλα τα λεφτα του Ιουδά ηταν πολλά και γλυκα. Τον ηλεγξε από τον άμβωνα. Τον έθεσε προθεσμία. Έκανε τοπικο συλλαλητηριο με χιλιαδες λαο και όταν ειδε ότι ηταν αμεταπιστος διάβασε μικρό αφορισμο, ελπίζοντας οτι θα συναισθανθη το σφάλμα του και θα μετανοήση. Τα παρακάτω βίντεο, ειναι μικρα αποσπάσματα, του συλλαλητηριου .

Συντομα θα ανεβάσουμε βίντεο από την ημέρα του αφορισμου. Ο Μητροπολιτης Αυγουστινος εξηγει τι ειναι και πότε διαβάζετε ο αφορσμός. Τονίζει, ότι ειναι ο μόνος αφορισμός, που εκανε στην ζωή του και τον έκανε με μεγάλο πόνο.

  1. https://youtu.be/-56kkaSQDEU

2) https://youtu.be/61FG6DxSqRo?t=434

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αναζητηστε να το βρητε στο διαδίκτυο.

Διαβαστε αν θέλετε & εδω:

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Δείτε το κείμενο – απόφαση της Εκκλησίας με το οποίο τον είχε αφορίσει

https://www.pagenews.gr/2019/01/29/ellada/thodoros-aggelopoulos-deite-to-keimeno-apofasi-tis-ekklisias-me-to-opoio-ton-eixe-aforisei/

  • Οι ανθρωπινες δόξεις και τα λεφτα, φεύγουν γρήγορα, ένα μας μένει. Η ψυχή η αθανατη και αλλοίμονο αν δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτήν.

Τιμήθηκε στα Πρεσπεια στις 29ης Αυγούστου 2008, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου των Πρεσπών, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ως πρόσωπο της εικοσαετίας στο χώρο της ελληνικής τέχνης. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετές από τις ταινίες του γυρίστηκαν στη Φλώρινα και τις Πρέσπες. Το βραβείο ήταν μια επίχρυση κεφαλή αλόγου του γλύπτη Δημήτρη Καλαμάρα.

Στις 24 Ιαν 2012 – Υπέκυψε στα τραύματά του ο σκηνοθέτης Θ. Αγγελόπουλος, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Δεν πρόλαβε να παραβρεθη στην προδοτικη συμφωνία των Πρεσπων.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.